MUDr. Piják o Šnídlovi: Je to odporná sviňa, ktorá sliedi na internete a hľadá nepohodlných jedincov
RSS

MUDr. Piják o Šnídlovi: Je to odporná sviňa, ktorá sliedi na internete a hľadá nepohodlných jedincov

REÁLNY BOJ ZA POTRESTANIE KORONAFAŠISTOV ZAČÍNA KONEČNE NABERAŤ NA OBRÁTKACH
Michal Piják
Bratislavský okresný súd začal pojednávať ďalšiu žalobu Igora Bukovského, ktorú lekár tentoraz podal na novinára časopisu .týždeň Eugena Kordu. Dôvodom je názorový text s titulkom „Otvorený list MUDr. Igorovi Bukovskému“, ktorý bol zverejnený koncom septembra 2020.V tomto období prepukla druhá vlna pandémie a Korda vyzval Bukovského, aby si priznal chybu, že zľahčoval závažnosť covidu-19. V článku zapochyboval, či si Bukovský vôbec zaslúži svoj titul. O lekárovi zároveň napísal, že sa odvolával na „neoverené zdroje a vyjadrenia pofidérnych odborníkov“. píše autor pripojeného článku, ktorého autorom nie je nikto iný, ako odporná sviňa, menom Vladimír Šnídl, rodák z Považskej Bystrice.
                         Vladimír Šnídl – internetový sliedič   zdroj obrázka: https://www.youtube.com/watch?v=UIp9wVY42Vw
(všimnite si tú modrú a žltú..tieto ukrajinské farby sú v móde..)
Viac tu: https://dennikn.sk/3215983/bukovsky-zaluje-aj-novinara-eugena-kordu-za-nazorovy-clanok-ziada-20-tisic-eur
Využívam túto príležitosť na to, aby som znovu upozornil, že koníčkom tejto odpornej svine menom Šnídl, je sliedenie na internete a hľadanie pre propagandu nepohodlných jedincov. V prezidentskej kampani svoje aktivity vynaložil na pomoc prezidentskej kampani Zuzane Čaputovej. Spomínam to preto, lebo táto bezcharakterná sviňa si dovolila v čase, keď som ležal v nemocnici v kritickom stave s ťažkým covidom, šíriť o mne nehorázne klamstvá, s jasným cieľom, aby ma zosmiešnil v očiach verejnosti a vyvolal u nej vášne proti ľuďom, ktorí kritizovali diletantské opatrenia vlády proti novému koronavírusu. Táto odporná sviňa si dovolila podsúvať verejnosti, že vraj svojimi vyjadreniami, spolu s inými vytypovanými lekármi, ohrozujem zdravie pacientov a že mi hrozí odobratie licencie.
K týmto nepravdivým obvineniam voči mne som sa opakovane vyjadril vo viacerých mojich statusoch. Zaujímavé je, že doteraz som nebol predvolaný pred žiadnu odbornú komisiu, ktorá by mala riešiť moju údajnú antivakcerskú aktivitu a nedostal som žiadne oznámenie, že by mi mala byť odobratá licencia na vykonávanie lekárskej činnosti. Žeby si niekto uvedomil, že všetky argumenty Šnídla a podobných hajzlov, sú všetko klamstvá, resp. manipulácie, vytrhnuté z kontextu a že ja nemôžem za to, že ma niekto citoval a skomolil moje vyjadrenia.
Pán Šnídl by si mal preštudovať môj album Koronavirus, ktorý má cca 700 statusov a mal by uviesť, ktoré statusy sa mu zdajú byť konšpiračné. Pán Šnídl je jeden z tých, na ktorého podám žalobu za urážku na cti. V zmysle § 373 ods. 1 Trestného zákona citujem: kto o inom oznámi nepravdivý údaj, ktorý je spôsobilý značnou mierou ohroziť jeho vážnosť u spoluobčanov, poškodiť ho v zamestnaní, v podnikaní, narušiť jeho rodinné vzťahy alebo spôsobiť mu inú vážnu ujmu, potrestá sa odňatím slobody až na dva roky. Pripomínam, že výroky pána Šnídla a mnohých iných neohrozili len moju vážnosť u spoluobčanov, ale aj moje zdravie. Predpokladám, že podobné úmysly ako pán Šnídl, mal aj aj pán Korda, na ktorého podal dr. Bukovský oprávnenú žalobu.
Tu si môžte pozrieť video, kde sa rozoberá charakter Eugena Kordu: https://www.youtube.com/watch?v=9R0A_iDhB7U
Opitý Eugen Korda: https://www.youtube.com/watch?v=Bf1YNp6_JN4
Záverom len toľko, že je najvyšší čas, aby sa proti všetkým takýmto odporným sviniam rázne zakročilo a aby sa vyvolala verejná diskusia o tom, ako by sa malo proti nim zakročiť a spravodlivo ich potrestať. Preto oceňujem aktivity dr. Bukovského a prajem mu veľa úspechov v jeho boji proti takýmto sviniam , bez ohľadu na to, že mám námietky proti viacerým jeho vyjadreniam a názorom, ktoré sa týkajú nielen výživy, ale aj covidu. Potešilo by ma , keby mi čo najviac ľudí, ktorí majú nejaké nové informácie, nielen o tomto, ale aj o iných podobných prípadoch, dalo o tom vedieť.
Viac tu: https://www.inenoviny.sk/internetovy-sliedic-vladimir-snidl-sa-zameral-na-mudr-pijaka https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/610999-liptak-ci-pijak-urad-sa-chysta-riesit-lekarov-spochybnujucich-liecbu-kovidu/ https://dennikn.sk/2649026/stat-sa-pusta-do-boja-s-lekarmi-ktori-siria-hoaxy-o-covide-postihy-hrozia-liptakovi-aj-pijakovi/ https://domov.sme.sk/c/22785581/znamy-antivaxer-a-lekar-michal-pijak-ochorel-na-covid.html
zdroj: https://www.facebook.com/photo/?fbid=673041264823296&set=a.605676922849168



Nejčtenější za týden