Vznikla organizace, která má být protiváhou Schwabova Světového ekonomického fóra a jeho destruktivních plánů (video)
RSS

Vznikla organizace, která má být protiváhou Schwabova Světového ekonomického fóra a jeho destruktivních plánů (video)

Na úvod je třeba zdůraznit, že tato organizace bude stále ještě zastupovat nevýraznou menšinu „probuzených“ lidí z celé naší planety. Většina lidí totiž i nadále setrvává ve stavu tvrdých spáčů a podporuje loutky globalistů – ať už těch ze Schwabovy WEF, Sorosovy OSF nebo Rockefellerova Aspen institutu.
Jenže možná právě taková organizace, která by si dala cíle zcela odporující těm, co jsou prezentovány Schwabem, Sorosem, Gatesem a dalšími loutkovodiči politiků, by mohla další masy probudit. A to nejpozději tehdy, kdy si uvědomí, že jsou manipulovány k tomu, aby se zcela dobrovolně hnaly do záhuby.
Známý psycholog a filozof Dr. Jordan B. Peterson podrobně popsal svůj plán jak se postavit globalistům v The Joe Rogan Experience. V rozsáhlém rozhovoru řekl, že chce vytvořit lidovou alternativu ke Světovému ekonomickému fóru.
Peterson řekl Roganovi, že v říjnu/listopadu dá dohromady konsorcium v Londýně jako jakýsi protiklad k WEF. Tato skupina bude diskutovat o šesti otázkách globální filozofie a politiky. I když je tato první konference pouze na pozvání, bude otevřena veřejnosti a Peterson poznamenal, že pokud bude úspěšná, rád by ji každoročně rozšiřoval.
Některé z myšlenek – jejichž cílem je vytvořit alternativní vizi budoucnosti – alternativu k druhu apokalyptického vyprávění předloženého, alespoň implicitně, organizacemi jako WEF – jsou následující:
Jak poskytnout energii a zdroje co největšímu počtu lidí na celém světě za nejnižší možné náklady a co nejrychleji.
Zasazovat se o „lidský pohled“ na zacházení se zemí.
Prezentovat vizi rodinné politiky na podporu a udržení dlouhodobých monogamních párů zaměřených na dítě.
A objev jeho individuálního příběhu, sebeuvědomění, zejména ve vztahu k dobrovolné hře a nikoli „duchu moci“, který nad námi vládne.
Peterson, hvězda DailyWire+, klinický psycholog a autor bestsellerů, také řekl, že transgenderová „nákaza“ škodí dětem, a přirovnal to k obviněním ze satanského rituálního zneužívání, které se objevilo v centrech denní péče téměř před 40 lety.
Zaměřil se také na globalistickou skupinu, která se shromažďuje v Davosu, aby formulovala progresivní politiku, která má být vnucena světu.
„Snažil jsem se porozumět hnacím myšlenkám, které stojí za touto globalistickou utopickou tyranií, která se, jak se zdá, vyvíjí odshora dolů, a myslím si, že je alespoň částečně poháněna touto náboženskou vizí, kterou jsem již popsal – že člověk může změnit kulturu sám, jako tyran, který znásilňuje a drancuje vše, co mu přijde do cesty, což je neuvěřitelně nebezpečný způsob myšlení – příliš jednostranný,“ řekl Peterson.
Peterson odsoudil progresivní elity, které dělají hrozné narážky na kontrolu populace a prosazují politiku, která zdražuje jídlo a energii pro všechny lidi na světě.
„Už teď mám pocit, že jsem byl poslední půlrok ve válce a řekl bych, že je to válka, protože to, co jsem pozoroval v Evropě, když jsem tam byl naposledy, bylo, že je zatraceně jasné, že globalističtí utopisté jsou ochotni obětovat lidi údajně v zájmu planety, víte, a dělají to tím, že zvyšují ceny energií, což znamená, že lidé umírají,“ řekl Peterson.
Peterson dlouhodobě napadá autoritářské progresivistické politiky, včetně kanadského premiéra Justina Trudeaua, který je pravidelným účastníkem WEF. Peterson je také v současné době ve sporu s asociací psychologů, která ho chtěla potrestat za urážlivé tweety proti Trudeauovi.
College of Psychologists of Ontario nařídila Petersonovi, aby skončil s podobnou komunikací na sociálních sítích nebo bude čelit slyšení ohledně možného pozastavení jeho licence k provozování klinické psychologie.
Peterson dal jasně najevo, že nemá v úmyslu podřídit se požadavku skupiny…

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 4 Průměrně: 4.8 ] Článek Vznikla organizace, která má být protiváhou Schwabova Světového ekonomického fóra a jeho destruktivních plánů (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden