Chelsea Clintonová je součástí skupiny, která chce, aby WHO převzala moc nad světem a bojovala proti dezinformacím na internetu
RSS

Chelsea Clintonová je součástí skupiny, která chce, aby WHO převzala moc nad světem a bojovala proti dezinformacím na internetu

Podobně jako rodina Bidenových je také rodina Clintonových známa jako rodina zločinecká, kterou však drží z pozadí ti, kdo mají rozhodující slovo ve světové politice. O mnohém svědčily uniklé e-maily Clintonové.
Není tedy divu, že i dcera Clintonových jde ve šlépějích svých rodičů s rozhodnutím škodit lidstvu po jejich vzoru. Nyní patří k těm, kdo podporují převzetí moci WHO nad celosvětovou zdravotní politikou, včetně cenzury jakýchkoli informací, které nejsou v souladu s tím, co vyhlásí WHO.
Chelsea Clintonová je součástí skupiny, která usiluje o to, aby Světová zdravotnická organizace (WHO) získala více pravomocí v boji proti budoucím pandemiím. Doporučení bylo zveřejněno ve 12stránkovém článku v lékařském časopise The Lancet.
Skupina také vyzývá WHO, aby přijala opatření proti dezinformacím na internetu. Jak se však pandemie rozvinula, úředníci a organizace veřejného zdraví vyvrátili některá tvrzení, která se nakonec ukázala jako pravdivá. 
„Po celém světě se rychle rozšířily dezinformační kampaně prostřednictvím platforem sociálních médií,“ uvádí zpráva.
„Rezoluce Světového zdravotnického shromáždění by mohla vyzvat ke konkrétním akcím k řešení dezinformací, jako jsou trvalé národní kampaně zdravotní gramotnosti, přizpůsobené komunitám a vyvinuté a implementované v úzké spolupráci s občanskou společností.“
Jednoduše řečeno: „Je třeba více vymývat mozky.“
Zpráva nazvaná „Lidská práva a pandemie COVID-19: Retrospektivní a perspektivní analýza“, kterou poprvé zaznamenal New York Post, požaduje „globální mechanismus financování“ ve výši 48 miliard dolarů ročně od USA a dalších bohatých zemí na „nouzové výdaje na veřejné zdraví.“
„Globální zdravotní krize, které čelíme, se může proměnit v historickou příležitost vytvořit spravedlivou globální architekturu zdraví a lidských práv, která podporuje zdravotní bezpečnost a rovnost,“ píší Clintonová a další podobně smýšlející zastánci ovládnutí zdravotních politik nikým nevolenými diktátory z WHO.
„To znamená, že země s vysokými příjmy budou muset vyčlenit podstatně více zdrojů na podporu zemí s nízkými a středními příjmy,“ dodali.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Chelsea Clintonová je součástí skupiny, která chce, aby WHO převzala moc nad světem a bojovala proti dezinformacím na internetu se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden