Až tam vede propaganda BLM: Černoch srazil autem a ubodal lékaře jen proto, že je bílý (video)
RSS

Až tam vede propaganda BLM: Černoch srazil autem a ubodal lékaře jen proto, že je bílý (video)

Zejména v USA se již nějakou dobu nepokrytě podporuje protibělošský rasismus, přičemž tato politika se již dostává i do západní Evropy. Otevřeně rasistická organizace BLM je systémem podporována, stejně jako útoky na bělochy. A již nejde pouze o neškodné verbální útoky, s dalším podněcováním roste i násilí…
Dr. Michael Mammone byl lékařem na pohotovosti, což znamená, že se věnoval záchraně životů. Ve středu však na Pacific Coast Highway v jižní Kalifornii poblíž Dana Point muž jménem Vanroy Evan Smith narazil do doktora Mammoneho, který jel na kole.
Smith pak vystoupil z auta a ubodal Dr. Mammoneho k smrti. To, co činí tento děsivý příběh hodným analýzy, je to, že očitý svědek potvrdil, že když Smith napadl Dr. Mammoneho, mumlal něco o bělošských privilegiích. Je-li to pravda, pak posedlost levice nebezpečně infikuje společnost.

Základní fakta, jak bylo uvedeno, jsou jasná: Smith, který zřejmě neznal Dr. Mammoneho, projel křižovatkou a autem srazil Dr. Mammoneho z kola. Pak Smith vystoupil z auta a bezmocného doktora ubodal k smrti.
Pokud se rozhodnete se na to podívat, video Smithova auta, které narazilo do Dr. Mammoneho najdete pod článkem.
Můžete vidět, jak Smithovo auto vjíždí do křižovatky v levém horním rohu videa a záměrně míří na dr. Mammoneho. A mezitím ostatní auta bez zájmu  stále projíždějí.
Na první pohled je to, co se stalo Dr. Mammonemu, jen děsivý příběh, který by normálně spadal do kategorie „šílenec“ nebo „zločinec.“ Co to však povyšuje na úroveň důležitých  zpráv, je to, že svědek potvrdil , že slyšel podezřelého pronášet rasistické urážky o bílém privilegiu.
 
Za předpokladu, že je to pravda, se musíme ptát, jak dospěly Spojené státy až tak daleko. Je důležité poznamenat, že fráze „bílé privilegium“ není fráze bláznivého člověka, ale je to fráze, která je neúprosně vkládána do americké společnosti, aby ponižovala, dehumanizovala a dehonestovala bílé lidi.
Systém tento rasismus nejen přehlíží, ale dokonce i aktivně podporuje. Takzvaná teorie kritické rasy se dokonce dostává i do školních osnov a na toto téma se dokonce pořádají i státem financované přednášky ve firmách. Nemluvě pak o rasových kvótách, kdy mají černí v mnoha oblastech automaticky přednost.
Christopher Rufo napsal podrobnou esej o otevřeně a agresivně protibělošském učení, které je maskováno pod rouškou „rozmanitosti, rovnosti a inkluze“, které jsou neoddělitelně spjaty s každým aspektem práce a učení (pokud to můžete nazvat učením) na Floridské státní univerzitě:
Jedním z reprezentativních programů je „Social Justice Ally Training“, který pořádá ředitelka Student Equity & Inclusion Sierra Turner a Centrum pro vedení a sociální změny. Program poskytuje základní rekapitulaci příběhu kritické rasové teorie: bílé, patriarchální západní společnosti vytvořily cyklus socializace, který vyústil v „rasismus, třídní společnost, náboženský útlak, sexismus, heterosexismus, genderový útlak, ableismus, ageismus, adultismus a xenofobii.“
Instruktoři argumentují, že ve Spojených státech jsou „bílí“ rasovou skupinou zodpovědnou za „systematické podřizování členů cílových rasových skupin, kteří mají relativně malou moc.“ Běloši jsou také vinni „kulturním rasismem“ nebo vytvářením a udržováním sociálních struktur, které „otevřeně i skrytě přisuzují normálnost bílým lidem a bělošství.“ Podle definice nemůže být žádná jiná skupina rasistická – „institucionální rasismus“ může pouze „vytvářet výhody pro bílé.“
Podobně americké školy K-12 vštěpují tento odporný rasismus americkým dětem. Loni v květnu vyšlo najevo, že škola ve Washingtonu D.C. dala 4letým dětem knihu „proti rasismu“, která je žádala, aby nejen ukázali prstem na „rasistické“ příbuzné, ale také vysvětlila všem dětem, že „pokud jste bílý člověk, bílé privilegium je něco, s čím jste se narodili…“
Před pouhými třemi měsíci Tucker Carlson poukázal na to, čeho jsme si všichni všimli: Tato rasová nenávist se neomezuje jen na akademickou obec. Levice, která ovládla  mainstreamová média, se stále více zapojuje do eliminační rétoriky, která má nádech toho, co média udělala ve Rwandě těsně předtím, než vypustila Hutuy na Tutsije:

Pokud tedy vrah skutečně mumlal něco o bílých privilegiích – ať už byl Smith motivován šílenstvím nebo zlem – jeho čin odráží to, co levice neúnavně pumpuje do Ameriky: rasovou nenávist, která nakonec vyžaduje, aby bílí lidé byli obětováni na rasovém oltáři, aby se Amerika „očistila.“
Na videu níže můžete vidět  vraždu, která nikdy nebude propírána v médiích tak jako smrt kriminálníka Floyda. Přitom jsou to právě systémová média, kdo v USA k podobným útokům podprahově nabádají:

Laguna Beach, CA: Neighborhood cam captures the moment Dr. Michael John Mammone (58) was struck by a vehicle and stabbed. The suspect Vanroy Evan Smith (39) of Long Beach was taken into custody for suspicion of murder. Knife found at the scene. No motive at this time. pic.twitter.com/1TIpfvkqz5
— DeL2000 (@DeL2000) February 3, 2023

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Až tam vede propaganda BLM: Černoch srazil autem a ubodal lékaře jen proto, že je bílý (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden