Italský Milán zřizuje chodníky jen pro ženy, aby se ve městě cítily bezpečně
RSS

Italský Milán zřizuje chodníky jen pro ženy, aby se ve městě cítily bezpečně

Italský Milán patří spolu s Janovem k nejobohacovanějším městům v Itálii. To poznalo také asi 20 mladých dívek, které byly sexuálně napadeny  – a některé i znásilněny na Silvestra 2021/22 při útocích Arabů ve stylu islámské zábavy nazývané taharrush (pozn.: titulní obrázek je záběrem z těchto útoků).
Mladé ženy byly na ulici obklíčeny desítkami Arabů a poté sexuálně napadeny, znásilněny a okradeny. Pachatelé byli jak invazisté, kteří přijeli do Itálie teprve nedávno, tak potomci Maročanů či Tunisanů, kteří se již v zemi narodili.
Poslední Silvestr byl díky velmi posíleným policejním hlídkám o něco klidnější, nicméně přesto ve městě dochází každý den – a to dokonce i za bílého dne – k napadení, loupežím a znásilnění.
Italské město Milán proto bude mít brzy svou vlastní „dámskou dlažbu.“ Ženy by prý měly být brzy schopny znovu bezpečně chodit a běhat po ulici, aniž by byly napadeny či znásilněny.
Multietnická společnost tak vrací genderovou segregaci zpět do módy. Evropské ženy budou brzy nosit burku pro svou vlastní bezpečnost. To je zřejmě přesně to, co si všichni vítači přejí.
Nové ženské chodníky v Miláně budou označeny růžovými stopami. Záhy přijdou burky a zákaz alkoholu. Co na to levicová milánská vláda?
Pokračují práce na „Pink Ring,“ cyklostezce a stezce pro pěší, která spojí veřejný park na Via Milano s parkem Renzo Rivolta na Via Vittorio Veneto a projde oblastí Iso Rivolta v centru Bressa.
V těchto dnech jsou otevřena staveniště v oblasti před Piazzale della Costituzione, před klenbami bývalé továrny „Iso“, aby bylo možné postavit úsek, který vede k historickému vstupu do Rivolty. 
Po dokončení prací bude celá trasa dlouhá asi kilometr a bude osvětlena růžovými LED diodami. Slavnostní otevření proběhne 12. března v rámci městského kalendáře akcí ke Dni žen.
Celkem asi třicet městských pouličních osvětlení, včetně těch, která jsou již umístěna ve dvou parcích, a která byla instalována tento měsíc, bude lemovat celou cyklostezku a stezku pro pěší a umožní zejména ženám bezpečně chodit a běhat v srdci města.
K uvedenému již jen dodávám, že by mne zajímalo, jak by městští radní chtěli zajistit, že na těchto růžově označených cestách nebudou ženy znásilňovány.
Podobný účel měly mít v tomto multikulturním městě před časem i červené lavičky, přičemž záhy po jejich instalaci u jedné z nich Afričan  pobodal mladou Italku, která se snažila ubránit znásilnění…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 4 Průměrně: 5 ] Článek Italský Milán zřizuje chodníky jen pro ženy, aby se ve městě cítily bezpečně se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden