V okolí berlínské univerzity řádí sexuální delikvent, studentky jsou nabádány, aby ho nehlásily policii, byl by to rasismus
RSS

V okolí berlínské univerzity řádí sexuální delikvent, studentky jsou nabádány, aby ho nehlásily policii, byl by to rasismus

Šílená woke ideologie již plně ovládla nejen USA, ale také některé západoevropské země. Mezi nimi kraluje Německo, kde lze již delší dobu zaznamenat značný příliv psychicky nemocných jedinců – a to v souvislosti s rostoucí kriminalitou obohacujících etnik, kdy jsou již i teroristé a vrazi soudem seznáni psychicky nemocnými.
Tato praxe má ještě jednu výhodu: Činy psychicky nemocných nejsou zahrnuty v kriminálních statistikách, které se tímto značně zkreslují. Štědrost Německa co se týká rozdávání občanství kdekomu pak přispívá faktu, že mnoho poněkud „opálenějších“ kriminálních pachatelů přistane v kolonce „Němec.“
Skutečně „pokrokoví“ Němci pak považují udávání pachatelů tmavší pleti za jasný rasismus. Policie by o činech těchto jedinců vůbec neměla vědět, pachatel by měl navštívit psychologa, který mu případně další násilí rozmluví.
Pak je samozřejmě pachatel propuštěn, aby mohl v areálu k sexuálnímu násilí benevolentní univerzity opět napadat tamní studentky.
Generální studentský výbor (AStA) Freie Universität (FU) Berlin je financován všemi studenty této univerzity prostřednictvím povinného příspěvku ve výši přibližně deseti eur za semestr. Je to veřejná instituce podobná vysílacím společnostem – a samozřejmě vázaná zákonem.
Tento závazek však AStA nebrání v tom, aby se plně zařadila do stávajícího „woke“ proudu. V současné době se jedná o černocha (viz titulek – identikit pachatele podle toho, jak ho popsaly studentky), který byl již nějakou dobu obviňován studentkami ze sexuálního obtěžování a vyhrožování v areálu univerzity.
Takový případ by v předchozích desetiletích vyřešili němečtí studenti na místě – bez pozornosti veřejnosti. Ale současní studenti poslali k této záležitosti docela čtivý oběžník.
Generální studentská komise (AStA) Freie Universität Berlin (FU) v oběžníku varuje nejen před mužem, který již nějakou dobu sexuálně obtěžuje a vyhrožuje studentkám, ale také před tím, aby napadené dívky  volaly berlínskou policii. Studenti, kteří se s ním setkají a budou jím obtěžováni, jsou od takového kroku silně odrazováni. Místo toho je třeba nejprve kontaktovat bezpečnostní službu univerzity.
Upozornění policie je také na uvážení každého jednotlivce. „Rádi bychom však poukázali na to, že policejní operace pro osoby postižené rasismem jsou obecně spojeny se zvýšeným rizikem policejního násilí,“ uvádí se v dopise AStA.“
Takový oběžník byl minulý týden zaslán univerzitním skupinám a iniciativám studentských rad.
Pojďme si tedy shrnout situaci:
FU Berlin má v současné době něco málo přes 38 000 studentů a 4 550 zaměstnanců. Studenti sami se nepovažují za schopné ukázat sexuálnímu násilníkovi tmavé pleti vhodnou formou kde jsou hranice.
Jejich advokátní skupina AStA však nedoporučuje volat policii, pokud bude monstrum přistiženo při činu, protože je to „osoba postižená rasismem,“ která musí být chráněna před „policejním násilím.“
Situaci by měla napravit spíše pedagogicky vyškolená bezpečnostní služba vlastněná univerzitou. Ta násilníkovi opatrně a s patřičnou úctou k privilegované rase vysvětlí, že sexuální napadání studentek není běžnou součástí evropské kultury.
A jistě se mu nakonec ještě nezapomenou omluvit….
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek V okolí berlínské univerzity řádí sexuální delikvent, studentky jsou nabádány, aby ho nehlásily policii, byl by to rasismus se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden