USA: Univerzita bílým doporučuje položit na zem kabát, aby černí nevstoupili do louže či pouštět černé ve frontě
RSS

USA: Univerzita bílým doporučuje položit na zem kabát, aby černí nevstoupili do louže či pouštět černé ve frontě

V rámci mezinárodně vyhlášeného „Měsíce černošské historie“ se po celém pokrokovém světě začal naplno projevovat protibělošský rasismus, který je v současné době široce podporován.
Nedávno jste si zde mohli přečíst například o kanadském divadle , které v rámci těchto černošských oslav pořádá představení jen pro černé a nyní zde máme další takový příklad, v němž jsou bílí studenti a zaměstnanci univerzity doslovně nabádáni k tomu, aby se sami před černochy ponižovali.
Na podporu Měsíce černošské historie rozeslala studentská vláda Yale e-mail s návrhy, jak mohou barevní lidé přispět k „černé radosti“. Prvním tipem Yale College Council (YCC)  je „zdvořile“ umožnit černým studentům, aby vás předběhli, když jsou fronty v jídelně příliš dlouhé.
Druhý tip navrhuje sundat si kabát a položit ho na louži na chodníku, aby „vaši černí přátelé mohli snadno projít“.

Třetí žádá o podporu černošských podniků v rodném městě Yaleovy univerzity New Haven v Connecticutu.
Podle   Daily Caller e-mail také požádal studenty, aby podepsali petici na podporu „inkluzivní zdravotní péče“ – požaduje, aby lékárna Yale Health Center nabízela zdarma potratové pilulky, těhotenské testy a léky pro možnou expozici HIV…
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek USA: Univerzita bílým doporučuje položit na zem kabát, aby černí nevstoupili do louže či pouštět černé ve frontě se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden