Afghánci se bouří, protože se mají přestěhovat ze 4* londýnského hotelu na britský venkov
RSS

Afghánci se bouří, protože se mají přestěhovat ze 4* londýnského hotelu na britský venkov

Nebylo by lepší tedy vrátit Afghánce do Afghánistánu? S Talibánem, který údajně podporuje 99% Afghánců, by jim skutečně bylo mnohem lépe. V Londonistánu se musí Afghánci cítit jako doma a je otázka, jak dalece jsou angličtí venkované nadšeni z toho, že by je měla obohacovat větší afghánská komunita.
Zdá se, že Afghánci, zhýčkaní pobytem ve 4* hotelu, se na venkov jen tak převézt nenechají. Jde o část z těch Afghánců, kteří byli do země převezeni v roce 2021 v době, kdy NATO opouštělo Afghánistán. Konkrétně Velká Británie jich přijala 11 600 – plus jejich rodinní příslušníci.

Wetherby je krásné místo, zatím nedotčené cizorodou kulturou (daleko od islámských předměstí!), vhodné pro výchovu dětí, s cyklistickými stezkami, dobrými školami a jednou z nejnižších kriminalit v Anglii. Afghánci ale nechtějí opustit Londýn a jít tam!
Možná právě proto, že by se tam již necítili jako doma. Místní obyvatelé tak mohou doufat, že v tomto odmítání Afghánci setrvají i nadále, neboť s jejich příjezdem by dozajista skončila nejen ona nedotčenost tohoto poklidného městečka, ale obec by jistě v žebříčcích kriminality stoupla blíž k jiným obohacovaným oblastem.
40 zachráněných afghánských rodin, včetně asi 150 dětí, je tedy nyní pobouřeno, protože poté, co strávili 18 měsíců ve čtyřhvězdičkovém hotelu v Kensingtonu, co by kamenem dohodil od Victoria & Albert Museum, v jedné z nejexkluzivnějších oblastí Londýna, jim ministerstvo vnitra sdělí, že se musí přestěhovat do Yorkshire.
Wetherby Na  webových stránkách londýnského hotelu jsou jednolůžkové pokoje inzerovány za 217 GBP za noc. Afghánci samozřejmě neplatí vůbec nic, vše za ně platí britský daňový poplatník.
Někteří Afghánci říkají, že po 18 měsících by mohlo být ohroženo duševní zdraví jejich dětí, pokud by byly nuceny se přestěhovat do hezkého historického města Wetherby.
Wetherby je krásné místo. Průměrný plat je tam 30 501 liber. Těmto Afgháncům to ale nestačí, mnozí z nich tvrdí, že je nic nedonutí odejít ze 4* hotelu.

Pokud je myšlenka na přestěhování do jiného hotelu pro tyto hosty tak trýznivá, možná by se raději vrátili do Afghánistánu, odkud přivandrovali.
A zatímco Afghánci žijí v luxusu a jsou vykrmováni z peněz daňových poplatníků, mnoho Angličanů bez domova žije v zimě na ulici. Co by za nabídku života na anglickém venkově – na státní náklady – dali!
V každém městě ve Spojeném království narazíme na mnoho lidí bez domova, mnohdy jde o starší občany, kteří celý život pracovali a již nezvládají platit zvyšující se náklady na život. Nemají čistou postel  v bezpečí a teple. Ale všichni tito nevděční Afghánci spí v bezpečí, za které zaplatili Britové.

Není divu, že se Afghánci cítí v Londonistánu jako doma:

Nebylo by tedy nakonec nejlepší je poslat zpět do Afghánistánu dřív, než udělají oni a jejich příbuzní Afghánistán z Anglie??
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Afghánci se bouří, protože se mají přestěhovat ze 4* londýnského hotelu na britský venkov se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden