Americké ceny Grammy: Otevřená propaganda LGBTQ a satanismu – to vše pod sponzoringem Pfizeru (video)
RSS

Americké ceny Grammy: Otevřená propaganda LGBTQ a satanismu – to vše pod sponzoringem Pfizeru (video)

Globalisté nikdy své úmysly neskrývali. Dávají je najevo zcela otevřeně – a to nejen na různých srazech, na nichž své plány nastiňují.
Mnohé vám napoví i sledování těch, kdo mají za cíl indoktrinovat spáče a stále je držet v jejich letargickém stavu nevědomí. Tím mám na mysli sledování různých celebrit, které jsou vždy největší oporou systému.
Taková jasná symbolika současné doby byla patrná i na včerejším udílení cen Grammy. Vše bylo vyjeveno zcela otevřeně a je jen na vás, zda jste schopni onu symboliku pochopit. Pokud ne, pak spěte dál…
65. výroční udílení cen Grammy, které se konalo v neděli večer v Los Angeles a vysílalo ho CBS, představovalo obvyklou poctu Grammy princi temnoty, tentokrát sponzorované farmaceutickým gigantem Pfizer.
Po satanském vystoupení hitu Unholy z roku 2022 od Sama Smithe a transgender zpěvačky Kim Petras (jde o muže, který se prohlásil za ženu) následovalo promo, které říkalo, že show Grammy Awards byla sponzorována společností Pfizer.
Zmíněný hit Unholy:

pic.twitter.com/Y8kgtortuv
— (@unholymedias) February 6, 2023

Na konci show se „překvapivě“ objevila Jill Bidenová. Hollywoodská smetánka Bidenovu zločineckou rodinku miluje, proto ten potlesk ve stoje.  (Unholy je rozhodně oblíbená píseň Bidenovy rodiny.)

Standing ovation for surprise #Grammys presenter Dr. Jill Biden, the First Lady of the United States pic.twitter.com/nhh9pVjX5r
— Chris Gardner (@chrissgardner) February 6, 2023

Video z konce představení a vzkaz sponzora společnosti Pfizer:

America, THE STATE OF THE DEMONIC LEFT IN 30 SECONDS.
Watch till the end. They do not even try to hide it. #GRAMMYs #Grammys2023 pic.twitter.com/uCjNMFrd9v
— Ada Lluch (@ada_lluch) February 6, 2023

Smith a Petras získali na koncertě cenu Grammy za Unholy v kategorii Nejlepší popové duo/skupinový výkon.
Oslavování satanského transsexuála a sponzoring Pfizeru. Je třeba k tomu cokoli dodávat???
 
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Americké ceny Grammy: Otevřená propaganda LGBTQ a satanismu – to vše pod sponzoringem Pfizeru (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden