Agent CIA v roce 1992: „WEF zabije do roku 2030 více než 4 miliardy lidí“ (video)
RSS

Agent CIA v roce 1992: „WEF zabije do roku 2030 více než 4 miliardy lidí“ (video)

Dlouhodobá a zavádějící tvrzení politiků o tom, že WEF je jen jakýmsi celosvětovým diskuzním fórem, mají zastřít fakt, že politici si do švýcarského Davosu jezdí pro notičky.
Mnohé z toho, co se na davoských fórech diskutuje, je skryto za tou částí programu, která je veřejná. To bylo již mnohokrát potvrzeno, přičemž o skutečné úloze tohoto fóra svědčí i fakt, že se těchto srazů účastní politici napříč světem. Agenda, která se v Davosu probírá, je pak aplikována i do skutečné politiky.
Jednou z těch zásadních je i Agenda 2030, která vychází z původní Agendy 21 přijaté již v roce 1992. Agenda 2030, která nastiňuje svět v roce 2030, byla schválena až v roce 2015 a záhy ji loutkové vlády implementovaly i do zákonů (u nás v roce 2018).
Ovšem na fakt, že jde o depopulační agendu, nyní prosazovanou WEF, upozornil agent CIA již v roce 1992. Podle tehdejšího tvrzení by měla být do roku 2030 celosvětově eliminována polovina obyvatel planety.
Podle knihy, kterou agent CIA napsal, mělo to, co se nyní děje, začít až o 20 let později, tedy v roce 2040, který však v knize odpovídá roku 2020 v reálném životě. Proto je rok 2050 nyní prezentován (viz i video pod článkem) jako rok 2030.
Kniha z roku 1992, The Conspiratorial Hierarchy, The Committee of 300, napsaná bývalým agentem CIA Johnem Colemanem, si získává obnovenou pozornost pro své předpovědi o „postindustriálním“ světě řízeném globalistickými technokraty. Zdá se totiž, že vše, co v knize předpověděl, se skutečně naplňuje.
Coleman v knize tvrdí, že mezinárodní výbor vedený Bilderberg Group a západními zpravodajskými agenturami nasměřuje svět do dystopické budoucnosti, ve které by do roku 2050 měly být eliminovány 4 miliardy „zbytečných jedlíků.“ Tyto miliardy by měly být vyhlazeny omezenými válkami, organizovanými epidemiemi a hladomorem. 
Dnes je svět svědkem omezené války na Ukrajině a uniklé memorandum generála amerického letectva varuje, že USA by mohly být do roku 2025 ve válce s Čínou.
Plandemie Covid-19 také umožnila autoritářským vládám zavést masové lockdowny, globální ekonomické otřesy a eskalaci autoritářských opatření, vše v souladu s Colemanovými předpověďmi.
Mezi další předpovědi z knihy patří propagace povinné pornografie ve školách, zničení průmyslu a jaderné energie, kontrola zemědělství a produkce potravin Výborem 300 a tlak na zelenou energii, která nedokáže pokrýt současné energetické potřeby.
V roce 2023 jsou liberální média v pokrokových zemích posedlá propagací transvestitů ve školách.
Zemědělství a produkci potravin převzala globalistická elita, Bill Gates se stal největším americkým vlastníkem zemědělské půdy a nizozemská vláda vyhnala farmáře z jejich půdy, aby splnila ochromující cíle Světového ekonomického fóra a EU pro zelenou energii.
Výsledky jsou tragické: nedostatek potravin a rostoucí ceny energií trestají obyčejné lidi.
Podle Colemanovy knihy z roku 1992 nejsou tyto současné události náhodou, ale součástí desetiletí trvajícího plánu na vytvoření neofeudální, postindustriální společnosti.
Zdá se, že poukazování na pokrytectví elity nikdy nic nedělá a nemá na ně žádný vliv. Proč? Protože nemají stud…nemají stud, protože nemají morální kompas. Nemají žádný morální kompas, protože žijí podle pravidla „účel světí prostředky.“
Tento imperativ prostupuje každé vlákno jejich ideologie, od voleb přes otevřené hranice po klimatické změny až po potraty a tak dále.
Tato mocenská kabala miliardářů a politiků dlouho plánovala zotročit masy a nyní dělají první krok.
A jsou odhodláni zajít ve všem ještě dál.
Světové ekonomické fórum oznámilo, že naverbovalo statisíce „informačních válečníků,“ aby ovládali internet a prohledávali sociální média a fóra pro „dezinformace“ a konspirační témata, která pak plánuje systematicky zavírat.
Podle WEF Klause Schwaba jsou dezinformace online „infodemie“, která je „potenciálně smrtící“ a vyžaduje „lék.“ Definicí dezinformací je podle WEF cokoliv, co nesouhlasí s globalisty raženou doktrínou. To znamená, že informační bojovníci se budou starat hlavně o zastavení disentu.
Zde je třeba upozornit na to, že v rámci EU již podobný zákon platí a nyní se připravuje jeho implementace i na národní úrovni – vláda hodlá velmi výrazně posílit cenzuru jiných než mainstreamových názorů.
Na příslušná fóra a sekce komentářů na Youtube se zaměřují takzvaní „digitální první respondenti,“ kteří předstírají, že jsou běžnými uživateli platformy, ale ve skutečnosti pracují na narušení procesu a podpoře ideologie WEF Klause Schwaba.
Melissa Fleming, ředitelka komunikace OSN, v podcastu WEF uvedla: „Dosud jsme naverbovali 110 000 dobrovolných informátorů a vybavujeme tyto dobrovolníky znalostmi o tom, jak se šíří dezinformace, a žádáme je, aby pomohli v oblastech, kde k šíření dezinformací dochází.“
WEF nenápadně ovlivňuje masy, aby lidem vnucovalo svá vyprávění. 
Světové ekonomické fórum není jedinou globalistickou organizací, jejímž cílem je kontrolovat, co se děje na sociálních sítích, tím, že vypustí stovky tisíc „informačních válečníků.“
Jednotka Jigsaw společnosti Google sponzoruje zprávu RAND, která doporučuje infiltrovat a podvracet online konspirační fóra zevnitř. Podle zprávy je nejlepším způsobem, jak rozvrátit konspirační fóra, „umístit autoritativní zprávy všude, kde je to možné.“
Co jsou tedy „autoritativní zprávy“? Pokud jste v poslední době trávili nějaký čas na fórech, mohli jste si všimnout, že kdykoli se vytvoří zajímavé nebo výbušné téma, vlákno je okamžitě zaplaveno uživateli, kteří zanechávají zprávy očerňující, debatéry. V podstatě jde o způsob, jak vzbuzovat pochybnosti na legitimitu diskuze.
Tento typ chování je příkladem „autoritativního zasílání zpráv“ a provádějí ho uživatelé, kteří se zapojují jménem Světového ekonomického fóra nebo jednotky Google Jigsaw.
Zpráva uvádí, že když je na konspiračním fóru úspěšné „autoritativní zasílání zpráv,“ tak takzvaní „umírnění konspirační teoretici“ se stávají ovlivňovateli a pomáhají vést „hejno“ na zelenější pastviny jako „vyslanci značky“ pro obecné dobro tím, že osvětlí ostatním jejich chyby.
Zpráva společnosti Google dále uvádí, že tím, že jsou členové konspiračního fóra bombardováni obsahem označeným algoritmy, jsou nakonec získáni a pomalu dospívají k přesvědčení, že mají pravdu mainstreamová média a ověřovatelé faktů.
Soudě podle obsahu této zprávy je zřejmé, že elity málo respektují inteligenci a houževnatost průměrného takzvaného „konspiračního teoretika.“ V tomto bodě se mýlí.
Průměrný uživatel takového antisystémově zaměřeného fóra v roce 2022 již prokázal, že odmítá všeobjímající falešné zprávy mainstreamových médií, a to navzdory nekonečnému přívalu propagandy a prediktivního programování.
Jsou to lidé, kteří chápou, že celý svět je jeviště. Jsou to lidé, kteří jsou již bitvou zoceleni. Jde o ty, kteří se již „probudili“ a takové lidi je zhola nemožné opět „uspat.“
Pokusy proniknout na tato fóra  a podvracet určité členy se jeví jako taktika vnímaná jako narušení, které dále podporuje rozdělení a vede k ještě menší důvěře. Jak již bylo řečeno, je důležité, abychom pochopili povahu informační války, kterou vedou síly u moci.
Právě teď jsme součástí bezprecedentních změn. Elity by se v roce 2022 nezaměřovaly na konspirační fóra a sociální média, kdyby tato fóra nebyla posledními místy na zemi, kde byla odhalena pravda a lži.
Máme potenciál prolomit řetězy minulosti. Kontrola, rozdělení, nenávist a odloučení. Jsme doslova v procesu vytváření nového světa. Proto se řídící aparát tak bojí. Vědí, že to nemohou zastavit. Čím více lžou, čím více klamou, čím více se odhalují, tím blíže jsou ztrátě kontroly.
Půjdete proti nim nebo se budete krčit ve strachu a klanět se požadavkům globální elity? Rozhodnutí je na každém…

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 4 ] Článek Agent CIA v roce 1992: „WEF zabije do roku 2030 více než 4 miliardy lidí“ (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden