Před zemětřesením v Turecku se na obloze objevilo záhadné modré světlo
RSS

Před zemětřesením v Turecku se na obloze objevilo záhadné modré světlo

Před zemětřesením kdosi vyfotografova a natočil l v tureckém Hatay vzácný výjev: nejprve se ozval šustivý zvuk, pak se na obloze objevilo záhadné modré světloa pak zvuk sílil a sílil, doprovázený prudkými otřesy, docela děsivými. (Foto: Twitter)








Těsně před zemětřesením v Číně byly pozorovány podivné záblesky
In Turkey there is a clearer sky but blue light in the sky means Harap technology used to produce earthquakes in Syria and Turkey pic.twitter.com/T0B9KcryoN — Junaid Alam (@JunaidA25663367) February 6, 2023 #HAARP BLUE LIGHT.. not an accidental earthquake #Turkey #earthquakes #turkiyeearthquake #TurkishEarthquake #Syria_earthquake #Syria pic.twitter.com/ROBRubRHi2 — ????????????????????_????????????????47 (@Hamad_947R_) February 6, 2023 What are those blue light flashes at the moment the monster earthquakes hit Turkey? @hogrbe #Turkey #Turkiye https://t.co/l9zwVumod0 — Indian Commissar (@CommissarIndian) February 6, 2023 Modré světlo, které se objevilo na obloze před zemětřesením, přitáhlo pozornost mnoha lidí. K podobným situacím docházelo i dříve.




Po zemětřesení v Mexiku se na obloze objevil zvláštní úkaz
V září 2021 došlo v jihozápadním Mexiku k silnému zemětřesení o síle 7,1 stupně Richterovy škály a na obloze se objevilo záhadné modré světlo. Shodou okolností k podobné situaci došlo také během zemětřesení o síle 8,1 stupně v Mexiku v roce 2017.



pic.twitter.com/Ptj4ymicT8 — ???????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????? (@motorcycho8) February 6, 2023 Článek Před zemětřesením v Turecku se na obloze objevilo záhadné modré světlo se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden