Bude to tak, jak chceme MY! Změníme zákony, řády, pravidla. Klidně
RSS

Bude to tak, jak chceme MY! Změníme zákony, řády, pravidla. Klidně

RŮŽENA CHRASTEKOVÁ
Současná vládní koalice, sršící chorým, nezdravým sebevědomím, nadřazenou pýchou, až arogancí, se snaží o upevnění svých pozic „na věčné časy a nikdy jinak“ . Velkohubě, vědoma si svých 108 hlasů v Poslanecké sněmovně Parlamentu, klidně a drze měněním pravidel, řádů, zákonů. Mohutně povzbuzena zlovolným, neférovým až podlým zásahem Rychetského do posledních parlamentních voleb, těsně před jejich konáním, po jejich vyhlášení prezidentem republiky.


A protože opozice nesedí v koutě, nešoupe nohama a nemlčí, dle veřejně deklarovaných představ naprostou většinou občanů nesnášenou Markétou Pekarovou Adamovou, o které vpravdě a trefně řekl i pan prezident, že je prokletím naší politiky, má koalice, slepenec už zjevně nesourodý, potřebu umlčet ji. A nejenom opozici politickou, politiky.
Ta zjevná nespokojenost se současnou vládou, s její absencí jakékoliv práce pro občany, pro prosperitu této země, bublá už napříč společností. Neschopnost, nekompetentnost, budižkničemství vlády Petra Fialy je viditelná ve všem, všude. Samozřejmě s výjimkou pomáhání Ukrajině. Ať už futrováním mnoha desítek miliard našich peněz (nikdo nikdy, ani ve volbách, nedal tomuto pětislepenci k tomu mandát), nebo zbraní a munice za další miliardy našich peněz, nehorázně vysokých, nepřiměřených sociálních dávek uprchlíkům z Ukrajiny (které mnozí z nich záhy dokázali umně zneužívat), bratru vyšších, než našim potřebným občanům, mnohem vyšších, než jim poskytují okolní státy se srovnatelnou ekonomikou.
Tudíž Ukrajina, uprchlíci z Ukrajiny, ti musí zákonitě neschopného Petra Fialu a jeho tydýt vládu velebit. Zkorumpovaná, nedemokratická, oligarchistická Ukrajina, ke které náhle profesůrek a pětislepenec pojal, objevil, nehynoucí lásku a přátelství. Až přítulnost chorobnou, projevující se, mimo jiné, vyvěšováním žluto-modrých vlajek všude možně i nemožně, mnohdy nechutně až. Protože tohle je naše země, Česká republika a vlajku máme svou!
To, jak tato vláda s neschopným profesůrkem v čele doslova a do písmena kašle na své vlastní občany, čím dál směleji připouští i jejich voliči.
A právě s vědomím si, že čas oponou opět, zase trhne, možná, pravděpodobně i předčasně, chce koalice, pětislepenec, zabarikádovat svoje pozice.
Nouzový stav, umožňující koalici a její mizerné vládě možné, ale hlavně jinak nemožné, si převálcovali v Parlamentu, vždyť 108, že. Takto chtějí salámovou metodou, postupně, zesílit svoje barikády různými změnami pravidel, zákonů, řádů. Mimo jiné, i prosazením korespondenčních voleb, smrdících na sto honů podvody, manipulacemi, falšováním výsledků. Navíc protiústavně, což jim najednou nějak nevadí, Kysela a Rychetský jim to unisono posvětí. Hnus Fialový!
Ale starají se. Především a hlavně o sebe, ukotvování a upevňování svých současných pozic, koryt, krmelců. A občan? No prosímvás, ten ať se stará sám, stát, vláda, tady od toho není, jak řeklo to nechutné prokletí naší politiky. Navíc si ten občan žije nad poměry, ta co co co … Prostě zdivočelého buldoga manýry. Jak jinak se prosadit, že? Sama to přiznala, zase veřejně.
Naše společnost, my, občané této země, nechceme být hnáni do kouta nevychovaným bukdogem a jeho štěkáním, vyhrožováním, ani mít vládu naprostých neschopů, diletantů, amatérů v mnohém, co se nedokáže postarat o nic, ani o naši bezpečnost.
Tato vláda je zralá na demisi a odchod.
Růžena Chrastekova

The post Bude to tak, jak chceme MY! Změníme zákony, řády, pravidla. Klidně first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden