Je třeba snížit důchody, aby bylo na stíhačky
RSS

Je třeba snížit důchody, aby bylo na stíhačky


Fialova vláda má po zvolení nového prezidenta rozvázané ruce a s vervou se vrhla do další likvidace doposud ucházející životní úrovně obyvatelstva. Je velmi nemorální (spíše sprosté) neustále poslouchat řeči, že není na výplatu důchodů z úst poslanců a senátorů, kteří se zmobilizovali k jednotné akci jenom v tom okamžiku, kdy si sami zvýšili příjmy. 
Fialova vláda je okouzlena sama sebou, neboť obyvatelstvo stále „drží“.  Je to zajímavý jev. Ve Francii, kde mají teprve začít projednávat vyšší věk odchodu do důchodu (časnější než ten český) demonstruje a stávkuje v podstatě celá země. Opakovaně, vytrvale – jednotně. V českých zemích, které chudnou snad nejrychleji ze střední Evropy, je klid. Vláda podpořena „veřejnoprávními“ médii si může dělat opravdu, co chce. Povedlo se nevídané – starší generace se bojí, neboť si pamatuje dřívější časy, a mladí jsou vyškoleni médii, že za socialismu byly fronty na banány. 
Kromě toho mají dost starostí se splácením hypoték bankám, které jsou v rukou našich západních přátel. Povedlo se vychovat generaci s bodovým viděním, která je utvrzována v tom, že je svobodná, přičemž je méně svobodná než generace dnešních padesátníků. Nikdo se tedy neptá, jak je možné uzákonit výdajové procento na armádu – rozumějme – povinný nákup především amerických zbraní, ve chvíli, kdy se údajně nedostává peněz na důchody, bydlení atd.?  
Vláda chce koupit americké stihačky za několik desítek miliard:
Utajený souboj o české nebe: Nad gripeny zřejmě vyhrají americké F-35
Jedna stojí dvě miliardy korun. Armáda přitom počítá s tím, že by se počet letadel z dnešních dvanácti rozšířil na čtyřiadvacet, což jsou dvě letky. Provozní náklady letounů by pak přišly Českou republiku na zhruba dvanáct miliard korun ročně.
Zdroj: Deník.cz
Je to částka, která je vyšší než „úspora“ na snížených důchodech. A to mluvíme jen o jedné z kapitol nákupů ministerstva obrany (Černochová). Je to cena, jakou platí národ, který dovolil, aby mu vládli „protektorátní politici“, kteří jsou skvělými slouhy, ale nesmlouvavými pány.







Nejčtenější za týden