Host Davosu vyzývá k „přehodnocení“ svobody projevu
RSS

Host Davosu vyzývá k „přehodnocení“ svobody projevu

Ironií je, že předsedkyně rady Nina Jankowiczová obvinila ze zrušení Rady pro dezinformace a následné rezignace – hádáte správně – „dezinformace“. (Foto: Twitter)







Host výročního summitu Světového ekonomického fóra v Davosu vyzval k „rekalibraci“ svobody projevu v boji proti „online násilí“ a „rostoucí polarizaci“.




WEF má svojí jednotku? Novinář Jack Posobiec a filmový štáb zadrženi v Davosu
Australian eSafety commissioner Julie Inman Grant tells the World Economic Forum we need a "recalibration" of freedom of speech. pic.twitter.com/zEq72wFhNf — Andrew Lawton (@AndrewLawton) May 23, 2022 „Ocitáme se v místě, kde všude dochází k rostoucí polarizaci a vše se zdá být binární, i když to tak být nemusí,“ uvedla v pondělí australská „komisařka pro elektronickou bezpečnost“ Julie Inman Grantová.



„Takže si myslím, že budeme muset přemýšlet o rekalibraci celé řady lidských práv, která se odehrávají online, od svobody projevu až po svobodu nebýt vystaven násilí online.“




Seznamte se s globalisty: Zde je kompletní seznam účastníků Davosu 2022
„Nebo právo na ochranu údajů až po právo na důstojnost dítěte,“ dodala.



Australská pozice „komisaře pro elektronickou bezpečnost“ je v zemi „regulátorem a vzdělavatelem v oblasti online bezpečnosti“, která byla vytvořena v roce 2015 a která „vede a koordinuje úsilí v oblasti online bezpečnosti“.




My budujeme budoucnost, uvedl Klaus Schwab v Davosu
Grantova vyjádření přicházejí uprostřed probíhající kampaně médií a vládních byrokratů za démonizaci svobody projevu, neboť miliardář a „absolutista svobody projevu“ Elon Musk právě kupuje Twitter.



Nahá snaha establishmentu hlídat svobodu slova se stala tak směšně zjevnou, že ministerstvo vnitřní bezpečnosti bylo nuceno „pozastavit“ svou nově vytvořenou „Radu pro řízení dezinformací“ tváří v tvář širokému odporu.



Zdroj: infowars.com
Článek Host Davosu vyzývá k „přehodnocení“ svobody projevu se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden