Švédští biskupové již neposvětí ty kněze, kteří odmítnou oddávat homosexuální páry
RSS

Švédští biskupové již neposvětí ty kněze, kteří odmítnou oddávat homosexuální páry

Po celé Evropě je křesťanství likvidováno jak zvenčí, tak zevnitř. A dá se říct, že právě zevnitř se tak děje mnohem razantněji, počínaje falešným papežem Bergogliem a konče jednotlivými církevními hodnostáři, kteří jsou plně v souladu se současným politickým establishmentem, který prosazuje genderovou a LGBTQI ideologii, klimaalarmismus, očkování experimentálními látkami či islamizaci Evropy.
To vše podporuje nejen falešný papež, ale i většina církevních hodnostářů – a to nejen katolických, ale i těch, kteří pod papeže nespadají. Tím většině církví odcházejí jejich ovečky, které – často konzervativně smýšlející – odmítají být v souladu s touto razantní změnou uvnitř různých odnoží křesťanských církví.
Nejinak je tomu v pokrokovém Švédsku, kde kostelů ubývá, zatímco mešity rostou jako houby po dešti…
Několik biskupů Švédské církve nyní oznamuje, že nemají v úmyslu respektovat převládající svobodu svědomí kněží ohledně manželství homosexuálů. Biskupové již odmítnou vysvětit na kněze kohokoliv, o kom věří, že má „špatný“ názor na manželství osob stejného pohlaví.
Tedy knězem nebude ve Švédsku vysvěcen nikdo, kdo neuznává manželství homosexuálů. To, co říká Bible, není relevantní, říkají.
Od roku 1970 se Švédská církev stále více transformovala z národně sjednocující křesťanské státní církve a společenství víry pro všechny na jednu z mnoha odnoží a platforem levicového politického hnutí v takzvaném „dlouhém pochodu institucemi“, který místo toho polarizuje společnost a odcizuje mnoho Švédů, jak věřících, tak těch, kteří se pouze cítí být součástí křesťanské kultury.
Nyní Švédští demokraté vyzývají ty biskupy, kteří zneužívají švédskou církev, aby prosazovala levicovou politickou agendu, aby místo toho založili vlastní církev pro své „duhové náboženství“.
Jednou z otázek, která rozděluje, je otázka, jak by kněží ve švédské církvi měli pohlížet na vztahy osob stejného pohlaví obecně a na manželství osob stejného pohlaví uzavřená v církvi zvláště. Bible jasně říká, že homosexualita je hřích, a že je to Boží názor.
Bible je také kanonizována v celé své celistvosti – vše v ní platí stejnou měrou pro ustanovení křesťanství a tyto dnes kontroverzní pasáže nebyly vymazány ani revidovány.
Ačkoli stále více lidí, kteří se dnes snaží vstoupit do Švédské církve, aby se stali vysvěcenými kněžími, je poháněno spíše levicovým politickým přesvědčením než křesťanskou vírou, stále existuje mnoho lidí, kteří mají tradičnější pohled na křesťanství a roli, kterou by švédská církev měla hrát ve společnosti.
Pro tyto věřící skutečnost, že v sekulární společnosti byla učiněna rozhodnutí normalizovat homosexuální vztahy, neznamená přesvědčit Boha, že se mýlí, a přimět ho, aby změnil názor.
SD tvrdí, že pokud biskupové nedokážou respektovat skutečnost, že stále existují tradičně křesťanští kněží a návštěvníci kostela a odmítají dát prostor i těm, kteří v Bibli nenacházejí podporu pro manželství osob stejného pohlaví, pak by měli opustit švédskou církev a místo toho vytvořit vlastní komunitu pro své politicky korektní a levicové politické „ duhové náboženství „.
Biskupové trvají na svém rozhodnutí zabránit tomu, aby se stal knězem ve Švédské církvi kdokoli, kdo z křesťanského přesvědčení nechce  uzavírat sňatky homosexuálů.  Prozatím však není záměrem nutit ty, kteří jsou již vysvěceni na kněze, aby uzavírali sňatky párů stejného pohlaví.
Biskupové nemají v úmyslu založit vlastní duhovou komunitu. Biskupové píší, aniž by specifikovali kde, že mají v Bibli oporu, že Bůh nyní schvaluje sňatky homosexuálů. Nevyjadřují se ani ke kritice, že odmítnutí vysvěcení na kněze na základě vlastních politických názorů je diskriminací a je zneužitím výlučného práva na svěcení.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Švédští biskupové již neposvětí ty kněze, kteří odmítnou oddávat homosexuální páry se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden