Dorsey poděkoval Muskovi za to, že „vzal Twitter zpět z Wall Streetu“
RSS

Dorsey poděkoval Muskovi za to, že „vzal Twitter zpět z Wall Streetu“

Poté, co bylo potvrzeno, že Elon Musk koupil Twitter za 44 miliard dolarů, pochválil zakladatel Jack Dorsey podnikatele za to, že ho „vzal zpět z Wall Street“. (Foto: Flickr)







Poté, co Musk koupil sociální síť, což vyvolalo záplavu hysterie ze strany levičáků, kteří si potrpí na cenzuru, Dorsey nastínil svou reakci v dlouhém tweetu.



„Elonův cíl vytvořit platformu, která je ‚maximálně důvěryhodná a široce inkluzivní‘, je správný,“ napsal Dorsey. „To je také cíl [generálního ředitele Twitteru Paraga Agrawala], a proto jsem si ho vybral. Děkuji vám oběma, že jste společnost dostali z neřešitelné situace. Je to správná cesta… Věřím tomu celým svým srdcem.“



Zakladatel Twitteru dále ujistil, že ačkoli by platforma v ideálním případě neměla být vlastněna jedinou osobou, Musk „je jediným řešením, kterému věřím“, že jí pomůže se zotavit.



S poukazem na to, že v současné době Twitter „vlastní Wall Street a reklamní model“, Dorsey uvedl, že je nezbytné platformu „chránit“, protože je to „nejbližší věc, kterou máme ke globálnímu vědomí“.



„Vzít si ji zpět od Wall Street je správný první krok,“ napsal Dorsey a dodal, že s Muskem v čele „bude Twitter i nadále sloužit veřejné konverzaci“.



Zda se tato konverzace bude týkat i prominentních osobností, které Twitter dříve zakázal, jako je prezident Trump nebo Alex Jones, se teprve uvidí.



Řada lidí, kterým byly dříve pozastaveny účty, včetně Tommyho Robinsona, se včera večer pokusila na stránky znovu připojit, ale byli rychle opět zakázáni.



Zdroj: infowars.com
Článek Dorsey poděkoval Muskovi za to, že „vzal Twitter zpět z Wall Streetu“ se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden