Už v neděli proběhne ve Vídni megademonstrace proti válečnému štváčství, zbídačování lidí a nátlaku (video)
RSS

Už v neděli proběhne ve Vídni megademonstrace proti válečnému štváčství, zbídačování lidí a nátlaku (video)

Již v sobotu proběhla první demonstrace proti válečnému štváčství, za neutralitu a proti NATO. Tato demonstrace byla jen jakýmsi „nácvikem“, další demonstrace, údajně mnohem větší, by měla proběhnout již na 1. máje.
Níže můžete vidět záběry z demonstrace, která proběhla minulou sobotu, zároveň jde o pozvánku na nedělní demonstraci:
document.createElement('video');
https://necenzurovanapravda.cz/wp-content/uploads/2022/04/video_2022-04-26_14-12-14.mp4
 
A co o akci, plánované na 1. máje, píší organizátoři?
Státní svátek 2022 se má stát dnem svobody. Ve Vídni je na příští neděli 1. května ve 13:30 na náměstí Heldenplatz naplánována velká demonstrace. Organizátor demonstrace Martin Rutter vyzývá k megademonstraci: Společně za svobodu – proti válečnému štvaní a ekonomickým válkám, proti nucenému očkování a nucenému testování.
Pouze společně jsou lidé silní. Pouze společně lze něčeho dosáhnout. Mnoho lidí si to již uvědomuje a stále méně lidí chce být politikou dohnáno ke krachu. Proto je  čas vyrazit příští neděli do Vídně na MEGA demo  – pořádané Martinem Rutterem. Na svém  telegramovém kanálu  píše:   „Největší, politicky a mediálně nejobávanější demo v Rakousku za poslední 2 roky!“
Lidé musí vyjít do ulic ve velkém počtu.  Je čas říci  jasné NE : Ne válečnému štvaní a ekonomickým válkám, Ne povinnému očkování a nucenému testování, Ne politickým daňovým krádežím a zbídačování Rakouska.
Ekonomická situace je v Rakousku obdobná jako u nás: vláda ztratila důvěru:  bez přijetí opatření nechává tyrkysově zelená vláda  Rakušany upadnout do chudoby . Mnoho lidí si již nemůže dovolit každodenní život. Především nárůst cen energií, paliv a potravin způsobuje lidem problémy.  Masivní inflace však teprve začíná, inflace roste a roste  – konec je v nedohlednu.
Ale to není vše: mnozí se nyní obávají  o neutralitu Rakouska a přímé vměšování do války na Ukrajině. Znovu a znovu několik politických vůdců agituje proti neutralitě Rakouska. Mnoho Rakušanů se oprávněně obává tohoto vměšování do války. Někteří z rakouských politiků se cítí nuceni znovu a znovu otevřeně agitovat proti Rusku, a tak se zařadit do řad válečných štváčů .
Dva  roky byli lidé ponižováni omezeními a donucovacími opatřeními. Zákon o povinném očkování se stále vznáší nad hlavami lidí  jako Damoklův meč. Dokud  nebude zákon zcela zrušen a všechna opatření nebudou zrušena ,  nedojde k návratu ke skutečnému normálu.  Proto je čas pro všechny svobodymilovné lidi: Ukázat ducha odporu 1. května ve Vídni na Heldenplatz!
Tolik z pozvánky na demonstraci. K uvedenému již jen dodávám, že v Rakousku je  – na rozdíl od Finska a Švédska – poměrně velký odpor lidí proti případnému přistoupení k NATO. Drtivá většina lidí je pro zachování neutrality, která je však již dávno vládou porušována….
 
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden