Island: o 30 % více úmrtí v prvním čtvrtletí roku 2022 a téměř zdvojnásobení počtu mrtvě narozených dětí a úmrtí kojenců v roce 2021
RSS

Island: o 30 % více úmrtí v prvním čtvrtletí roku 2022 a téměř zdvojnásobení počtu mrtvě narozených dětí a úmrtí kojenců v roce 2021

Island se může „pyšnit“ takřka největší proočkovaností na covid v Evropě, což je možná hlavním důvodem současných problémů. Ostrov s počtem obyvatel zhruba stejným, jako Brno, začíná zaznamenávat neobvykle vysokou úmrtnost – a to i u dětí.
Na Islandu došlo v prvním čtvrtletí roku 2022 k nárůstu počtu úmrtí o 30 % ve srovnání s prvním čtvrtletím předchozího roku 2021! V předchozích měsících od prosince 2021 byla tzv. „přeočkování“ aplikována především úzkostným seniorům. Od očkovací kampaně na jaře 2021 došlo k zjevně nevysvětlitelnému nárůstu počtu úmrtí nejen mezi staršími lidmi, ale také mezi nenarozenými dětmi a kojenci.
V malém severoatlantickém ostrovním státě s něco málo přes 360 000 obyvatel zemřelo mezi lednem a březnem 2022 o 28 procent více ostrovanů než v průměru všech prvních čtvrtletí roku za posledních pět let. To bylo  760 lidí.  Za zmíněné 5leté období jich bylo v prvním čtvrtletí v průměru 592. Absolutní čísla se pohybovala mezi minimem 560 a maximem 620 zemřelých.

Hlavní islandský epidemiolog  Thorolfur Gudnason   tvrdí, že úmrtí souvisí s Covidem, ale statistiky počítají pouze 64 z nich jako zemřelé s Covidem. Tato čísla je třeba zpochybnit, protože stejně jako ve většině ostatních regionů světa, byli lidé infikovaní Covid-19 počítáni jako úmrtí na Covid bez rozdílu, i když bylo hlavní příčinou úmrtí něco zcela jiného. 
Pokud však jako srovnání použijete pětiletý průměr, stále existuje nevysvětlená nadúmrtnost přesahující 100 úmrtí. Většina mrtvých byla starší 70 let. V prosinci 2021 a lednu 2022 více než třetina populace podstoupila třetí „očkování“, nazývané také booster, nechali si ho aplikovat především lidé středního a staršího věku. Dva zemřeli záhy po mRNA vakcinaci Covid-19. Není jasné, kolik lidí mohlo zemřít v důsledku vedlejších účinků očkování.
V roce 2020, oproti posledním 10 letům, nedošlo k žádnému nárůstu, 28 dětí zemřelo samovolně nebo před dosažením věku jednoho roku. V letech 2011-2020 došlo v průměru k 5,9 potratům a úmrtím na každých 1000 živě narozených dětí ročně. V roce 2021 to bylo téměř dvakrát tolik, 10,7 na 1000 porodů. Očkovací kampaň začala na Islandu počátkem roku 2021 a 15. července dosáhla proočkovanosti 70 procent „plně“ očkovaných lidí. Podle úřadů (Statistika Islandu) bylo k dubnu 2021 na Islandu hlášeno 11 případů „poškozených“ plodů. Co způsobuje poškození plodu, mrtvě narozené děti a úmrtí kojenců? 

Mainstream se při propagaci očkování jako bezpečného pro těhotné ženy opírá o dva zdroje. Jenže studie byla údajně tak špatně navržena, že – podle organizace Children’s Health Defense – její závěry nejsou platné.  Další studie, objednaná americkým CDC, je chybná. V ní se závěr a datová základna neshodují. Čísla ve skutečnosti ukazují, že očkování proti covidu zvyšuje pravděpodobnost předčasných porodů. 
Existují také dvě další vážné kritiky související s designem studie. Izraelská studie z února 2022 je rovněž v rozporu s těmito publikacemi, autorem je Joesh Guetzkow z Hebrejské univerzity v Jeruzalémě, který naznačuje o 34 procent zvýšené riziko potratu u očkovaných matek! Mainstream, jeho „ověřovači faktů“ a „vládní vědci“, kteří jsou finančně závislí na politice a farmaceutických společnostech, se tím však nenechají odradit a nadále těhotným ženám aplikaci genových přípravků doporučují…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden