Ron DeSantis: Florida rozhodně nepodpoří globální pandemickou smlouvu WHO
RSS

Ron DeSantis: Florida rozhodně nepodpoří globální pandemickou smlouvu WHO

Zatímco vláda USA vytrvale tlačí na schválení pandemické smlouvy WHO, zavádějící celosvětovou zdravotní diktaturu, tak Florida se opět vymezuje rozhodnutí Bidenovy administrativy a její guvernér již předem avizuje, že pandemickou smlouvu Florida odmítne podobně, jako to již dříve učinila Brazílie.
Za žádných okolností“ Florida nepodpoří globální pandemickou smlouvu Světové zdravotnické organizace (WHO), řekl v pondělí guvernér Floridy Ron DeSantis.
„My na Floridě rozhodně nebudeme podporovat tuhle věc W.H.O. … to se nestane. Nikdy,“ řekl DeSantis během tiskové konference v Cape Coral na Floridě.
„Ale viděli jste, myslím, mnoho těchto elit obhajovat velmi škodlivou politiku,“ dodal a poznamenal, že „jedním z důvodů, proč se na Floridu lidé chtějí přestěhovat, je to, že jsme tuto politiku odmítli, zatímco oni obhajovali velmi škodlivou politiku, včetně lockdownů  a zavřených škol.“
DeSantisovy poznámky následují po zprávách, že WHO tlačí na ratifikaci Bidenem podporované „globální pandemické smlouvy“, která by dala WHO obrovský nárůst moci a financování a přenesla většinu pravomocí reagovat na pandemii z členských států na OSN, uvedl:
Jak dodatky IHR, tak nová globální pandemická smlouva budou projednány na nadcházejícím Světovém zdravotnickém shromáždění.
Zastánci tvrdí, že je to nezbytné pro zlepšení globální reakce na pandemie, zatímco kritici varují před ztrátou národní suverenity ve prospěch globalistické organizace, která během pandemie koronaviru nevynikala.
Článek 9 pozměňovacích návrhů IHR navržených Bidenovou administrativou pouze odstraňuje stávající požadavek, aby WHO konzultovala a pokusila se získat potvrzení od smluvní strany, na jejímž území k události údajně dochází. Jakékoli další odkazy v IHR na konzultace s dotyčným účastnickým státem budou rovněž vypuštěny, aby ředitel WHO měl jednostrannou pravomoc vyhlásit ohniska.
Kritici nadále varují, že se jedná o masivní uchopení moci globalistickými elitami.
„Pandemická smlouva WHO MUSÍ být zastavena,“ řekl v pondělí republikán Ronny Jackson (R-TX). „Nemůžeme dovolit, aby naši národní suverenitu předali byrokratům z OSN. Řekněte NE pandemické smlouvě!“
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden