Skupina agresivních transek zaútočila na budovu mexického kongresu kvůli zákonu, který zakazuje změnu pohlaví u dětí (video)
RSS

Skupina agresivních transek zaútočila na budovu mexického kongresu kvůli zákonu, který zakazuje změnu pohlaví u dětí (video)

Jen velmi málo se ví o tom, že trans a LGBTQI lobby je poměrně silná nejen na tzv. Západě, ale stále více se projevuje i v dalších – zejména středo a jihoamerických – zemích či v Asii.
Trans zákony, které povolují změnu pohlaví jen na základě prohlášení a v případě hormonální a operativní změny i u nezletilých, se začínají přijímat ve stále více zemích.
Z USA se dostaly již do asi poloviny evropských zemí a mimo jiné je velmi vehementně prosazuje i mexická levice a několik jihoamerických zemí.
Nicméně v současné době jdou zákony v Mexiku přesně opačným směrem, což se takzvaným „transaktivistům“ (většinou mužům, kteří se prohlásili za ženu) nijak nelíbí.
Trans aktivisté se v úterý násilně pokusili obklíčit kongres v Mexico City poté, co byla představena iniciativa zakázat nezletilým přístup k operaci změny pohlaví.
Iniciativu poprvé  představila América Rangel , zástupkyně konzervativní strany National Action Party (PAN), 9. února a snažila se jak zakázat operace, tak potrestat poskytovatele zdravotní péče, kteří nedodržují tento zákon.
Rangelová se údajně stala terčem agrese skupiny transek a uvedla, že věřila, že se k ní agresoři  pokoušeli dostat.
Na  znepokojivých záběrech , které se šířily na Twitteru zevnitř i zvenčí Sněmovny Kongresu, bylo vidět hromadu křičících transaktivistů, kteří si proráželi cestu do historické budovy bitím a rozbíjením skleněných okenních panelů. Budova byla dále chráněna dekorativními dveřmi, které byly zamčeny, ale šíleným transkám se podařilo uvolnit několik mříží a vytvořit cestu pro vstup.

Victoria Sámano, transidentifikovaný muž, který řídil protest, byl první, kdo proskočil vchodem, protlačil se skrz ochranku snažící se bránit budovu a s některými z nich se dostal do fyzické potyčky. Další transky rychle následovaly Sámana a začaly si si dělat cestu průchodem, který vytvořily v mřížích.
Jakmile byli agresoři uvnitř budovy, došlo k dalšímu poškození interiéru, když namalovali graffiti na stěny a zničili okna. Pak se dostali ke dveřím kongresového sálu, ale byli zablokováni bezpečnostními pracovníky.

Un último video que muestra que claro que son un grupo violento. Eso da terror a todas las mujeres que marcharemos el #8m
¿Cómo garantizarán la seguridad de las mujeres ante la violencia de los transfemeninos @anafrancismor @GobCDMX ? pic.twitter.com/6SagKUzHQf
— Contra El Borrado de las Mujeres México (@ContraBorradoMx) February 21, 2023

Protest byl nakonec potlačen pořádkovou policií, která na místě zareagovala a k rozehnání transek použila hasicí přístroj.
Sámano dal na Twitter video, na kterém si stěžuje na stráže:
„Jen jsme se dožadovali svých práv a oni nás začali bít, bili mě do nohou. Zástupci města jsou důležitější než trans lidé,“ říká ve videu .
Podle některých  mexických zpravodajských  médií parlamentní koordinátor levicové vládní strany Morena ujistil demonstranty, že jejich zástupci neplánují podat trestní oznámení za škody způsobené na budově.
América Rangel, nespokojená s odpovědí Kongresu, podala včera svou vlastní zprávu mexické generální prokuraturě.
Ve videu nahraném na Twitter Rangel uvedla, že podala trestní oznámení na demonstranty, kteří obléhali Kongres…
Trans aktivisté v Mexiku jsou známí tím, že jsou obzvláště agresivní a organizují agresivní nebo nepřátelské demonstrace proti těm, kdo s nimi nesouhlasí…
Tolik zprávy z Mexika, které jen potvrzují, že tato progresivistická „woke ideologie“ se skutečně rozlézá jako mor i mimo tzv. Západ…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Skupina agresivních transek zaútočila na budovu mexického kongresu kvůli zákonu, který zakazuje změnu pohlaví u dětí (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden