Portugalsko má fungovat jako vstupní brána do EU pro více než 300 milionů lidí, většinou ze třetího světa
RSS

Portugalsko má fungovat jako vstupní brána do EU pro více než 300 milionů lidí, většinou ze třetího světa

Evropa má být zničena, mají být zlikvidovány jednotlivé národy a národní státy. Aby byla globalizace jednodušší, přiváží se do evropských zemí cizinci, kteří se nijak neidentifikují s danou zemí či evropskou kulturou, což znamená, že pro toto nové obyvatelstvo bude zcela nepodstatný osud té země, ve které se usadí.
Zejména západoevropské země má zničit islám, který se již stejně jako kdekoli jinde na světě o původní obyvatelstvo patřičně „postará.“ A nemusí to nakonec být jen islám, úplně stačí jiná kultura a neevropská rasa, původní Evropan bude dřív či později přečíslen.
Nyní chce tomuto přečíslení napomoci i socanská portugalská vláda.
Portugalsky hovořících lidí je na celém světě víc než jen tušíte. Tímto jazykem hovoří mimo jiné v největší jihoamerické zemi, jejíž nadvlády se nyní ujal zločinec Lula, což může mnoho jeho odpůrců podnítit k útěku ze země.
Avšak Lulovi odpůrci nejsou pro demografickou změnu Evropy nějakou zásadní hrozbou, neboť jde většinou o svobodomyslné občany, mnohdy potomky Evropanů. Problémem by mohla být masová invaze z jiných zemí.
Portugalština je totiž úředním jazykem i v některých afrických zemích, kde je již kultura postavená na výrazně odlišných základech než v Evropě.
Nyní hrozí nová invaze obrovských rozměrů: portugalská socialistická vláda rozhodla, že všem obyvatelům „Společenství portugalsky mluvících států“ (CLP) bude automaticky uděleno povolení k ročnímu pobytu v Portugalsku výměnou za pouhých 15 eur.
To by ale otevřelo dveře Portugalska a EU více než 300 milionům lidí, protože v rámci EU se v schengenském prostoru můžete volně pohybovat.
Na základě výnosu socialistické vlády Portugalska se bezpočet lidí ze třetího světa pravděpodobně velmi brzy rozhodne přestěhovat do malého státu na Pyrenejském poloostrově, odkud se zřejmě posléze přesunou do ostatních zemí.
Portugalsko by se tak pravděpodobně stalo jednou z největších imigračních zemí v celém západním světě.  Kromě Portugalska  nepatří do „Společenství portugalsky mluvících zemí“ (CPLP) žádná další evropská země. Konkrétně sem patří: Angola, Guinea-Bissau, Kapverdy, Mosambik, Svatý Tomáš a Princův ostrov, Východní Timor v jižní Asii a Brazílie v Jižní Americe .

Za 15 eur by nyní 300 milionů lidí z převážně afrických zemí mělo přímé právo vstoupit do země EU, odkud lze jít díky schengenským dohodám i kamkoli jinam.
To dále ještě zhorší stávající tristní situaci, kdy mnohé země díky muslimské invazi a migraci z Ukrajiny již nemají kde další žadatele o azyl ubytovávat.
Povolení k pobytu na jeden rok lze vyřídit digitálně za směšnou cenu 15 EUR a kliknutím myši.
Socialistický ministr vnitra José Luís Carneiro také uvedl, že občané zemí CPLP budou mít v Portugalsku okamžitě „přímý přístup k sociálním, zdravotním a daňovým číslům.“
Portugalsko tak činí další krok k tomu, aby se stalo imigrační zemí třetího světa: údaje portugalského „Úřadu pro cizince a hranice“ (SEF) ukazují, že počet cizinců legálně žijících v Portugalsku se v roce 2022 značně zvýšil a nyní se odhaduje na více než 757 000 – a to s celkovou populací něco málo přes deset milionů lidí.
Další miliony lidí z portugalsky hovořících zemí již zřejmě země nezvládne, logicky se tak začnou rozptylovat po celé Evropě…
 
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 4 Průměrně: 5 ] Článek Portugalsko má fungovat jako vstupní brána do EU pro více než 300 milionů lidí, většinou ze třetího světa se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden