Itálie: Podívejte se na reakce osazenstva černošského ghetta, když se reportérka ptá, zda mají zájem o legální práci (video)
RSS

Itálie: Podívejte se na reakce osazenstva černošského ghetta, když se reportérka ptá, zda mají zájem o legální práci (video)

Podobných ghett jako je to, které můžete vidět ve videu, najdete po celé Itálii poměrně hodně. Osazenstvo těchto ghett zpravidla žije z prodeje drog a drobných krádeží. Jen málokdo z nich je někde registrován, vesměs tedy nejsou ani na seznamu žadatelů o azyl, kteří by měli právo na dávky, případně patří k odmítnutým žadatelům o azyl, kteří však neodešli ze země.
Na to, abyste pochopili, o čem se ve videu hovoří, ani nepotřebujete umět italsky. Reportérka se postupně všech, koho v ghettu potká, ptá na totéž: zda mají zájem o legální práci, například sběr ovoce.
Nikdo o práci zájem nemá, jak zní odpověď všech koho se ptá. Odpovědi jako „práce je příliš únavná“ nejsou v tomto ghettu výjimkou. Někteří raději ani neodpoví a před reportérkou utíkají, dělají, že nerozumí a vykrucují se nebo mlčí…
document.createElement('video');
https://necenzurovanapravda.cz/wp-content/uploads/2023/02/ghetto_cernosi.mp4
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Itálie: Podívejte se na reakce osazenstva černošského ghetta, když se reportérka ptá, zda mají zájem o legální práci (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden