Poté, co Elon Musk oznámil, že příště bude volit republikány, byl obviněn ze sexuálního obtěžování
RSS

Poté, co Elon Musk oznámil, že příště bude volit republikány, byl obviněn ze sexuálního obtěžování

Elon Musk je velmi rozporuplná osoba a je velmi obtížné pochopit jeho skutečnou úlohu. Na jedné straně je zastáncem „internetu těl“ – tedy implantace čipů do lidských těl – čímž si plně souzní s globalisty, na té druhé je odpůrcem depopulace a cenzury – tedy dvou velmi zásadních cílů těch, kdo ovládají svět. Zdá se, že v něčem tedy dost vybočuje a nyní mu dokonce bylo dáno najevo, že vzpurnost se nevyplácí…
Podivná náhoda: Záhy poté, co Elon Musk oznámil na Twitteru, že bude v budoucnu volit republikána, protože američtí demokraté se stali „stranou rozdělení a nenávisti“, se náhle vynořila sexuální obvinění proti nejbohatšímu muži světa.
Podle amerického zpravodajského portálu Insider Muskova úspěšná společnost SpaceX údajně zaplatila zaměstnankyni 250 000 dolarů, aby mlčela. Údajným důvodem bylo, že vesmírná a telekomunikační společnost založená Muskem chtěla zakrýt případ sexuálního obtěžování v roce 2016.
K incidentu údajně došlo během letu do Londýna v letadle Elona Muska. Letuška si v roce 2018 najala kalifornského právníka. Podle Insideru vzájemně dosáhli dohody po setkání s mediátorem. Pak, v listopadu 2018, Space X zaplatil ženě 250 000 dolarů.
Prezidentka a provozní ředitelka SpaceX Gwynne  Shotwellová muska obhajovala poté, co se objevila obvinění ze sexuálního zneužití. „Osobně se domnívám, že obvinění jsou nepravdivá; Ne proto, že pracuji pro Elona, ale proto, že jsem s ním úzce spolupracovala 20 let a nikdy jsem neviděla ani neslyšela nic, co by se podobalo těmto obviněním.“
Elon Musk před pouhými dvěma dny předpověděl, že politické útoky na něj zesílí. Poté, co 18. května oznámil, že bude v budoucnu volit republikána, přidal na Twitteru výmluvnou poznámku: „Teď sledujte, jak se jejich špinavé triky proti mně rozjedou…“
Dříve Musk oznámil, že jeho dohoda o koupi Twitteru byla dočasně pozastavena kvůli nejistotě ohledně falešných a spamových účtů platformy, které údajně představují pouze méně než 5 procent uživatelů. Požadoval podrobnosti podporující výpočet. Twitter možná nebyl upřímný ohledně rozsahu svých botů.
Téměř polovina z 22,3 milionu sledujících amerického prezidenta Joe Bidena na Twitteru jsou podle Newsweeku falešné účty. Týdeník citoval analýzu SparkToro, kterou Musk také použil k pozastavení akvizice giganta sociálních médií.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden