Evropská komise propaguje údajně plně integrovanou Afghánku v hidžábu
RSS

Evropská komise propaguje údajně plně integrovanou Afghánku v hidžábu

Afghánka, která žije od svých tří let v Evropě, není a nikdy nebude Evropanka, pokud se nepodřídí evropské kultuře. Její hidžáb jen napovídá, že mnohem lépe by se uplatnila třeba v Pákistánu. V jejím rodném Afghánistánu jsou povinné burky (ty na rozdíl od hidžábu zakrývají i celou tvář), ale v Pákistánu, Turecku,  severoafrických zemích nebo v Bangladéši by perfektně zapadla.
Nyní si tuto v Evropě neintegrovatelnou osobu zvolila EU pro svoji nechutnou proislámskou propagandu. Tentokrát má jít konkrétně o propagandu hidžábů ve sportu, zde ve fotbale…
Na video Afghánky se můžete podívat zde .
Překlad propagačního videa:
Jaké je vaše poslání?
Když stojím na hřišti, cítím se, jako bych byla na vrcholu světa.
Mým hlavním cílem je změnit image ideálního fotbalisty a zajistit rovný přístup na hřiště pro všechny ženy, aniž bychom musely dělat kompromisy ohledně původu, náboženství nebo pohlaví .
Jaké výzvy jsi musela překonat?
Ženy jsou často  ve fotbale  druhořadé a to není o nic lepší, když se podíváme na ty z nás, které jsou ve hře menšinami. Jako fotbalová trenérka vzdoruji přesile tím, že vytvářím příležitosti pro všechny ženy v mém městě.
Jak vás Evropa povzbudila k vedení?
Evropa mě povzbudila, abych vedla tím, že uznala a podpořila mé iniciativy, bez ohledu na to, co a kde dělám.
Nějaká poslední rada?
Mým hlavním poselstvím všem dívkám a ženám je, že trenér, hráč a míč mohou změnit svět, pokud všichni míříme ke stejnému cíli .
Tolik k videu, jehož cílem je jako tradičně propaganda islámu v Evropě. Hidžáb není ničím jiným než znamením podřízenosti ženy, ale také znamením islámu na daném území. Pokud je tato fotbalistka skutečně oddaná muslimka, tak i její cíl je džihád – zavedení práva šaría po celém světě…
Kdo je 22letá Afghánka Nagin Ravandová?

Nagin Ravandová  je afghánská fotbalová trenérka a podnikatelka, která přišla s rodiči do Dánska, když jí byly 3 roky  . Vytvořila několik fotbalových oddílů zejména pro muslimské dívky a ženy, aby zajistila rovný přístup na fotbalová hřiště v sociálně exponovaných oblastech.
Je členkou výboru pro rozmanitost a rovnost své obce a  velvyslankyní Dánského fotbalového svazu . Dnes studuje Bc. Education Science a na mezinárodních prezentacích hovoří o svém osobním příběhu a důležitosti inkluzivního prostředí ve sportovních klubech. Nagin získala několik ocenění za svou dobrovolnickou práci a sní o vedení ženského národního fotbalového týmu Afghánistánu.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden