VIDEO: Michailo Podoljak přiznal reportérce Deutsche Welle, proč Ukrajina zavřela hranice pro ukrajinské muže, protože nechtějí učinit specificky mužské rozhodnutí a dobrovolně padnout na Donbasu za Ukrajinu! Ukrajinec, který používal v ČR falešný bulhars
RSS

VIDEO: Michailo Podoljak přiznal reportérce Deutsche Welle, proč Ukrajina zavřela hranice pro ukrajinské muže, protože nechtějí učinit specificky mužské rozhodnutí a dobrovolně padnout na Donbasu za Ukrajinu! Ukrajinec, který používal v ČR falešný bulhars

VIDEO: Michailo Podoljak přiznal reportérce Deutsche Welle, proč Ukrajina zavřela hranice pro ukrajinské muže, protože nechtějí učinit specificky mužské rozhodnutí a dobrovolně padnout na Donbasu za Ukrajinu! Ukrajinec, který používal v ČR falešný bulharský pas, dostal za brutální vraždu jiného Ukrajince v Brně od českého soudu jenom 8 let, protože vyšší trest by vrhl na ukrajinské uprchlíky v ČR předsudečné a negativní světlo, napsal nám do redakce zdroj z okruhu vyšetřování! Je načase pomoci Ukrajině mobilizovat ukrajinské muže ukryté v ČR!
Poradce ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského šel do sebe a narovinu reportérce Deutsche Welle vysvětlil, proč Ukrajina zavřela hranice pro ukrajinské muže a nesmí opustit Ukrajinu. Je to prý kvůli tomu, že v době války musí muži zůstat doma a nastoupit k obraně vlasti a být připraveni přijmout specificky mužské rozhodnutí, čímž měl Michailo Podoljak na mysli rozhodnutí být připraven položit život za vlast na frontě na Donbasu.
Pokud někdo je muž a v době války se snaží překročit hranice, tak tím prý dává najevo, co je zač a ve skutečnosti mu vůbec nezáleží na tom, jestli Ukrajina přežije, nebo přestane existovat. Je to vůbec poprvé, co vysoký představitel Ukrajiny takto otevřeně přiznal situaci, proč jsou zavřené hranice, protože Ukrajina má akutní nedostatek mužů na frontě. Rusové totiž Ukrajincům už podle posledních informací pozabíjeli na 500 000 ukrajinských mužů.
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v28lfi6","div":"rumble_v28lfi6"});
Ano, půl milionu Ukrajinců již podle Vladimira Solovjova padlo na frontě, podle informací ruské vojenské rozvědky GRU, která sleduje ukrajinské systémy sociálního a zdravotního pojištění. Podle GRU prý bylo zrušeno přes půl milionu zdravotních a sociálních pojistek, což se odehrává pouze při jedné jediné události na Ukrajině, při úmrtí člověka. Pokud je člověk naživu a je na frontě, zdravotní pojištění platí armáda a vojákovi běží i sociální pojištění kvůli důchodu.
Jakmile jsou účty uzavřeny, znamená to, že osoba je po smrti. Donbas jsou hotová jatka, denně tam umírá přes 3 000 ukrajinských vojáků, každý den co den. Ruský masový velkomlýn požírá celou ukrajinskou armádu. Není proto divu, že do Evropy utíkají ukrajinští muži načerno a používají k útěku doklady cizích evropských států, aby se dostali z Ukrajiny. Jeden pas země EU, obvykle rumunský, bulharský, ale i polský a český stojí 5 000 EUR.
Ukrajinec dostal za brutální vraždu v Brně jenom 8 let, oběti dupal po hlavě, aby praskla jako ořech… viděl to prý v jednom filmu na ukrajinské televizi
Krajský soud v Brně vynesl [ 1 ] v pondělí rozsudek nad Ukrajincem, který vloni v dubnu na jaře zabil před barem v Brně jiného Ukrajince v potyčce, která přešla do surové rvačky, která nakonec skončila kopáním a dokonce dupáním po hlavě druhého Ukrajince, který na následky zranění zemřel. Dmytro Mosiychuk dostal v pondělí u soudu 8 let vězení, stejně jako jeho kumpán z Moldavska Enric Revenco, který byl podle obžaloby hlavním aktérem incidentu. Ten byl v ČR pro změnu na falešný rumunský pas.
A soud rozhodl takto mírně proto, že oba dva prý projevili lítost. „ Dnes už těžko zjistíme, co kdo komu na začátku řekl. Je pravda, že začal poškozený a po protiútoku Revenca spadl na zem. Do té doby to byla jen šarvátka. Co se stalo poté, to už je totálně za hranou a nasvědčuje to totální neúctě k lidskému životu. Opakované kopy vedené velkou intenzitou, dupání na hlavu, jako by chtěl rozšlápnout ořech. Děsí mě ta míra ignorace vůči hodnotě lidského života, “ zhodnotil útok žalobce. Níže je oficiální Twitter Rakušanova vnitra zobrazující počet udělených azylů ukrajinským azylantům. Vnitro již přestalo sdělovat počty všech uprchlíků z Ukrajiny v ČR a nově na Twitteru sděluje jen udělené azyly, což není totéž, to je mnohem menší číslo.

Týdenní a celkové statistiky udělených dočasných ochran ⬇️???????? pic.twitter.com/tcoDHl5ACJ
— Ministerstvo vnitra (@vnitro) February 27, 2023

Do redakce se nám ozval zdroj, který je prokazatelně seznámený s vyšetřováním tohoto případu v Brně, minimálně podle specifických informací a detailů, které nám poskytl, přičemž nám sdělil, že takto nízký trest byl zjevně uložen kvůli veřejnosti, aby výška trestu nevrhla na ukrajinské uprchlíky v ČR mediálně negativní světlo. Náš zdroj nám sdělil, že Mosiychuk během vyšetřování prý uvedl, že na Ukrajině viděl svého času jakýsi akční film, že když se šlape na hlavu, praskne jako ořech a ve vzteku během té rvačky to chtěl vyzkoušet.
Oběma mužům hrozilo 16 let za brutální vraždu mimořádně trýznivým způsobem, ale takový trest by vrhl na Ukrajince v ČR stigma z páchání vysoce závažných zločinů s velmi vysokými tresty. Právě proto dostali jen polovinu, tedy 8 roků, což znamená, že po dvou třetinách trestu si mohou zažádat o podmínečné propuštění. A vzhledem k tomu, že už jsou skoro rok ve vazbě, tak si budou moci zažádat již za téměř 4 roky o podmínku. Ukrajinec, který má tolik energie, že zabije jiného Ukrajince, by určitě měl plno sil, aby bojoval na frontě v řadách mobilizovaných Ukrajinců.
Ukrajina potřebuje mobilizovat Ukrajince uprchlé před mobilizační povinností do EU, rozhodli jsme se Kyjevu pomoci
Napsali jsme tedy z redakce přímo Michailu Podoljakovi na adresu prezidentské kanceláře v Kyjevě a sdělili jsme mu, že v České republice je prakticky půl milionu Ukrajinců s azylem, kteří uprchli z Ukrajiny různými způsoby, a že vláda Petra Fialy by mohla Ukrajině pomoci mobilizovat uprchlé ukrajinské muže v ČR. Navrhli jsme Podoljakovi, aby ústřední vojenská správa AFU v Kyjevě za pomoci českého ministerstva zahraničí doručovala mobilizační předvolánky ukrajinským mužům na adresy v ČR , a to z hlediska branné povinnosti na Ukrajině, která neumožňuje jiným zemím EU poskytovat azyly těmto mužům, neboť spadají pod ukrajinskou brannou povinnost. Jedinou výjimkou jsou muži mladší 18 let a starší 60 let na území Evropské unie.
Petr Fiala již požehnal českým tankům poslaným na Ukrajinu. Teď je potřeba, aby požehnal i ukrajinským mužům v ČR, až půjdou jako mobíci na frontu Rovněž jsme Michaila Podoljaka upozornili, že podle našich informací část Ukrajinců přichází do EU na falešné doklady, a takovým osobám by měl být zeměmi EU podle mezinárodních standardů odmítnut azyl automaticky bez pardonu, protože osoby cestující na falešné doklady nelze považovat za osoby, které potřebují azyl a mezinárodní ochranu. Výše uvedený případ z Brna to pouze potvrzuje.
Ukrajina potřebuje mobilizovat tolik mužů, kolik jich je k dispozici a v celé EU se odhaduje, že jsou až 3 miliony mužů z Ukrajiny, kteří prokazatelně spadají do mobilizační povinnosti. Je naprostý nesmysl, aby Fialova vláda posílala na Ukrajinu další zbraně, když to hlavní, co Ukrajině chybí, tedy vojenský mobilizovaný personál, se nachází přímo v ČR a je možné ty muže povolat a mobilizovat k nástupu na frontu ihned.
Hrozba nedůsledně kontrolované migrace z Ukrajiny se stává časovanou bezpečnostní bombou v ČR, do země cestují Ukrajinci na falešné doklady
Fialova vláda chce určitě pomáhat Ukrajině, proto naléhavě  vyzýváme Fialovu vládu, aby zahájila jednání s ukrajinskou stranou o možnosti asistované mobilizace ukrajinských mužů v ČR . Ukrajině to pomůže a rovněž to pomůže i České republice tím, že dojde ke snížení objemu ukrajinských uprchlíků. Pokud vláda v Kyjevě nechce jednat o míru, tak v tom případě bude potřebovat k dispozici všechny ukrajinské muže v Evropě, v celé EU. A právě Fialova vláda má možnost poslat Ukrajině nejen české zbraně, ale i ukrajinské muže! Péťo, to chce odvahu! Jdi do toho! Hodili jsme ti laso k Podoljakovi, tak se ukaž!
Petr Fiala musí ukázat odvahu a poslat ukrajinské muže z ČR do mobilizace na Ukrajině Strašlivý případ z Brna potvrzuje obavy, o kterých jsme psali už minulý rok na našem serveru. Uprchlíci z Ukrajiny neprochází v ČR žádným důsledným background checkem a prověřením minulosti, někteří z nich zjevně překračují hranice na falešné pasy, aby je ukrajinští celníci pustili, takže se teď pouze odkrývá a odhaluje, že v celé Evropě je teď tak obrovská potenciální armáda Ukrajinců vhodných k mobilizaci, že je překvapivé, že politici v EU mlčí a posílají na Ukrajinu tanky s polskými posádkami, houfnicové systémy s německými posádkami a na frontě bojují žoldáci z celé Evropy, zatímco po EU se potulují miliony Ukrajinců, které by Kyjev mohl okamžitě mobilizovat.
Proč vláda Petra Fialy nenabídne Zelenskému asistované mobilizace Ukrajinců v ČR? Zástupci AFU by mohli v ČR zřídit své pobočky a detašovaná pracoviště a odvádět Ukrajince přímo v ČR. Pokud Ukrajina nechce jednat o míru, musíme Ukrajině pomoci mobilizovat všechny ukrajinské muže v EU. Bude je potřebovat do strašlivé a dlouhodobé války s Ruskem. A je lepší mobilizovat Ukrajince v EU na frontu na Donbas teď, než později mobilizovat české, slovenské a polské muže do války na Ukrajině proto, že Ukrajině došlo na frontě maso do ruského velkomlýna, zatímco miliony Ukrajinců se budou ukrývat před mobilizací v EU.
-VK-
Šéfredaktor AE News
S námi čtete, s námi objevujete
Vážení čtenáři Aeronetu, pokud se vám líbí naše investigativní žurnalistika a komplexní analýzy, které pro Vás už 9. rokem děláme, pokud se vám líbí naše články, videa, překlady videí a pravidelné páteční pořady na SVCS, a chcete-li, abychom vám i nadále mohli přinášet nové informace a politické analýzy a komentáře, přispějte prosím jakoukoliv sumou v závěru tohoto měsíce na naší obvyklé darovací stránce  zde , ale pouze v případě, že si to můžete dovolit, tedy podle svých možností. Každý příspěvek má smysl, každý se počítá, malý i velký. Zatím jsme vysbírali jen cca.  60%  z cílové sumy a  do konce měsíce zbývá poslední den . Přispět můžete bankovním převodem, PayPalem, kryptoměnami Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum a Monero, a poštovní složenkou na účet. Naše práce může pokračovat jedině s Vaší podporou, jinak to není možné a nemělo by to ani smysl, protože podpora musí být oboustranná.  Náš server je tu pro vás. Za Vaši podporu a pomoc předem děkujeme!


Nejčtenější za týden