Demarkační čára na Ukrajině již byla nakreslena
RSS

Demarkační čára na Ukrajině již byla nakreslena

PAVEL DUDR
Ale západní válečníci to ještě nevzali na vědomí. Je součástí čínského dvanáctibodového plánu, který nyl zveřejněn 24.2.2023. Linii tvoří dolní tok Dněpru, potom vede směrem k Doněcku a pokračuje po hranici Doněcké oblasti směrem na sever k východní hranici Luhanské oblasti po níž jde až k ruským hranicím.

Na východě Ukrajiny by pak měla být demilitarizovaná zóna, viz následující obr.

Jediným vážným problémem je asi to, že ruská armáda k této linii v okolí Kramatorsku a Slovjansku ještě nedorazila. Bachmut je již obklíčen, takže od frontové linie je to směrem na severozápad ještě asi 70 km.
Tedy není jisté, zda se to ruské armádě ještě do jara podaří, protože frontová linie se už od začátku listopadu téměř nehýbe. Na následujícím obr.(2) je zakreslena k 23.2.2023

Tito válečníci nevzali ovšem na vědomí ani to, co jim říkal nestor válečné diplomacie H. Kissinger už v květnu minulého roku: „ Dáváte Číně celé Rusko i s jeho surovinami.“
Z toho pak vyplývá, že hranice mezi Ukrajinou a Ruskem je také hranicí společenství BRICS, což jsou 3,3 miliardy lidí s vyspělým průmyslem a veškerými surovinami, ve kterém má Čína hlavní slovo. K tomuto společenství se navíc dnes už hlásí také Írán, Argentina, Egypt, Saudská Arábie a Turecko. Takže je nejvyšší čas, aby se tito válečníci i s jejich lokaji probudili a uvědomili si, která hodina bije.
Nakonec můžeme uvést ještě jeden citát, který to vše jen potvrzuje:
„ Na začátku roku vyhlásili ruský prezident Vladimir Putin a jeho čínský prezident Si Ťin-pching „přátelství bez hranic ““.
  The post Demarkační čára na Ukrajině již byla nakreslena first appeared on .


Nejčtenější za týden