WEF chce v budoucnu sledovat vaši uhlíkovou stopu (video)
RSS

WEF chce v budoucnu sledovat vaši uhlíkovou stopu (video)

Dalším tématem, které se prolíná prakticky celým summitem, je klimaalarmismus. Hned několik témat globalistických debat se má týkat údajného globálního oteplování a boji proti němu, tedy zejména boji proti produkci CO2. Každý jedinec podle jejich teorie svým dílem přispívá je „globální katastrofě“, takže je vlastně nutné sledovat, jakou za sebou zanechává uhlíkovou stopu.
Jak již víte, tak právě tomu se věnují i na území EU zaváděné systémy sociálních kreditů – zatím na dobrovolné bázi, neboť se jedná o fázi testovací. Dobrovolníkům je ve většině těchto systémů měřena jejich uhlíková stopa. Systém sociálních kreditů se již takto testuje ve dvou italských městech – v Boloni a Římě , v německém Bavorsku , v Holandsku či Rakousku .
Jisté je, že sociální kredity budou napojeny na plánovanou digitální měnu a ten, kdo bude zanechávat příliš velkou uhlíkovou stopu, bude potrestán třeba blokací finančních prostředků, které budou na sociální kredity napojeny. Nyní se již zcela vážně hovořilo o měření uhlíkové stopy každého jedince na této planetě i na summitu WEF…
Michael Evans hovořil na Světovém ekonomickém fóru o vývoji trackeru, který sleduje vaši stopu CO2. Co jíte, co kupujete, jak cestujete, vše bude tímto registrováno. V budoucnu by tak měl být sledován 24 hodin denně každý jedinec na této planetě (pravděpodobně to nebude platit pro „nadřazené elity“).


Další údajná konspirační teorie se tedy probírá na summitu WEF, kde se pravidelně rozhoduje o směřování politiky na celé planetě.
Právě zde zřejmě v roce 2019 dostali delegáti – tehdejší premiéři a ministři většiny zemí světa – instrukce k tomu, jak ožebračit vlastní země lockdowny a jak snížit populaci genovými injekcemi. Právě tohoto summitu se účastnil například i šéf laboratoří ve Wuchanu, těch laboratoří, které si později pronajal Fauci.
Právě z WEF – ve spolupráci s OSN – vyšla Agenda 2030, jejíž plány se právě naplňují. A jedním ze základních cílů tohoto dokumentu, který v roce 2015 podepsaly téměř všechny země světa, je právě omezení uhlíkové stopy každého jedince na této planetě. Každého, mimo těch, kdo to vše plánují a kdo s nimi kolaborují…
Mimochodem, toto jsou soukromé tryskáče klimatických pokrytců:
Reportérka Sophie Corcoran z Rebel News byla na letišti poblíž Davosu, kde se nacházejí soukromá letadla hostů. Zatímco my musíme létat méně a jíst hmyz, elita je letecky přepravována soukromým letadlem a z nedalekého letiště do Davosu vrtulníkem.
Pravidla budou samozřejmě platit jen pro plebs, elita si i nadále bude užívat života do sytosti, bez starostí o to, zda za sebou zanechávají uhlíkovou stopu a jak je tato stopa velká. Nezapomeňte, že jejich heslo je, že nikdo nebude nic vlastnit, vše se bude sdílet a všichni budou šťastni. To znamená, že „plebs“ je tím, kdo nebude nic vlastnit, zatímco elity, vlastnící vše, včetně onoho „plebsu“, budou těmi šťastnými…
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden