V Německu zatkli lékaře a prohledali jeho byt jen proto, že kritizoval německou covidovou politiku
RSS

V Německu zatkli lékaře a prohledali jeho byt jen proto, že kritizoval německou covidovou politiku

Nedotknutelnost strany a vlády, za kritiku trest, přesně tak se projevuje fašismus. Ano, přesně to můžeme vidět nejen v Německu, kde již došlo k zatčení několika kritiků covidových restrikcí nebo genových injekcí. V pondělí došlo k dalšímu zatčení lékaře, který je dlouhodobě kritický nejen k nesmyslným opatřením, ale i k takzvaným „vakcínám,“ jejichž účinky však původní definici slova „vakcína“ nijak neodpovídají.
Lékař ze záchranky a publicista Dr. Paul Brandenburg byl zatčen policií  v pondělí 23. května. Speciální jednotka prohledala jeho dům a zabavila mu mobilní zařízení.
Podle včerejšího příspěvku na jeho kanálu Telegram byl Paul Brandenburg měsíc sledován berlínskou státní bezpečností.  Je obviněn z delegitimizace státu a pohrdání jeho volenými představiteli mimo přípustnou svobodu projevu. Svým podcastem „Naked Level“, svým telegramovým kanálem a svými ukázkovými projevy údajně veřejně vyzývá k násilí.
V důsledku udání bylo s lékařem a publicistou zahájeno několik řízení, byly provedeny policejní výslechy a nakonec byla provedena domovní prohlídka jeho bytu. Podle jeho vlastních prohlášení byla všechna jeho mobilní zařízení zabavena.
Policie kvůli ochraně dat nezveřejňuje žádné podrobnosti o postupu. Paul Brandenburg se také s veřejnými prohlášeními drží na radu právníků zpátky.
Lékař je známý svou kritikou koronavirových opatření, požadavků na očkování souvisejících s povinnou aplikací koronavirových vakcín. Ostře kritizoval ministra zdravotnictví Karla Lauterbacha a označil ho za profesionálního lháře a agitátora.
Požadavek na povinné očkování zdravotníků a dalších profesí hodnotí jako politický akt násilí. Stále více zdůrazňoval, že koronavirová opatření nejsou přiměřená. Kritizuje politická opatření omezující svobodu, požaduje větší svobodu projevu a opakovaně se vyslovil pro svobodnou demokracii. 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden