Vegana naštvala reakce aerolinek na jeho požadavek na veganskou stravu
RSS

Vegana naštvala reakce aerolinek na jeho požadavek na veganskou stravu

Zatímco před lety bylo veganství považováno za skutečný extrém, neboť – na rozdíl od vegetariána – vegan nesmí nejen maso, ale ani nic, co je živočišného původu (tedy cokoli, co obsahuje mléko či vejce), dnes je naopak veganství vyzdvihováno jako strava budoucnosti.
Militantní vegani ničí mléčné výrobky v supermarketech a nabádají ostatní, aby se přizpůsobili a přešli na veganskou stravu – samozřejmě ve jménu „záchrany planety před klimatickou katastrofou.“
Systém tedy prosazuje veganství (a pokud by někdo přece jen chtěl živočišné produkty, tak pak nabízí hmyz a maso umělé), takže ve stále více restauracích se snaží tomuto trendu přizpůsobit.
Vegani si proto již zvykli, že se jim téměř všude v západním světě vychází maximálně vstříc, takže pokud se někdy stane, že si před nimi „nesednou na zadek,“ jsou z toho patřičně konsternovaní.
K takovému případu došlo v letadle japonských aerolinek, kde zřejmě zatím na vegany příliš zvyklí nejsou…
Vegani si zvykli na to, že když křičí své nepřiměřené požadavky, je o ně postaráno. U pasažéra Japan Airlines, Američana Krise Chariho, to však nefungovalo:
Během letu byly dvě stravovací služby – první bylo občerstvení – lehká svačina podávaná po startu a druhé oběd, řekl zástupce Japan Airlines. Možnost občerstvení pro běžné cestující se skládala z opečeného tuňáka s marockým lilkovým salátem, sýrem s pomerančovou salsou a bagetou, podle menu letecké společnosti  a Chariho zkušeností.
Chari řekl, že očekával, že dostane ekvivalent toho, co dostali neveganští cestující  jako občerstvení, tedy čekal něco jako sendvič, salát, veganský sýr a bagetu.
„Místo toho mi naservírovali jediný banán,“ řekl.
Také mu dali hůlky, aby jimi banán snědl, jako by chtěli poskytnout zábavu ostatním cestujícím. Chari se tak cítil ponížen.
K obědu už dostal veganské špagety, ale ani to mu zřejmě nevyhovovalo….
Vegani se snaží vnucovat svou nemocnou stravu nám všem, protože je efektivnější poskytovat stejné jídlo pro všechny – a oni by chtěli být většinou, které se ostatní budou muset ve jménu záchrany planety podřídit.
Vzhledem k tomu, že jsou příliš dobří na to, aby jedli normální lidskou stravu, bude se od nás očekávat, že my budeme jíst tu jejich. Pokud samozřejmě nedojde k většímu odporu proti jejich arogantní šikaně….
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Vegana naštvala reakce aerolinek na jeho požadavek na veganskou stravu se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden