OSN ve spolupráci s Gatesem se chystají zatemnit oblohu, aby bojovali proti údajné změně klimatu
RSS

OSN ve spolupráci s Gatesem se chystají zatemnit oblohu, aby bojovali proti údajné změně klimatu

Klimatické lži mají v příštích letech posloužit k ovládání lidstva a depopulaci. Na lžích o globálním oteplování (dnes již raději propagandisté hovoří o klimatické změně) je založena většina stávající politiky nejen EU, ale i USA a dalších západních zemí. K nim se ovšem přidávají i některé další země, jak bylo patrné i na posledním klimatickém summitu.
Ovšem nejde jen o politiku zeleného údělu, jakou známe z fašistické EU, zasahující jen konkrétní země, ale jde také o globální politiku, která je řízena OSN, WEF a WHO (ta má mít podle nové pandemické dohody v budoucnu jisté kompetence i v klimatické politice).
Jak již opakovaně zdůrazňuji, tak jediným, co může tyto šílenosti odvrátit, je „probuzení“ mas, které politikům a korporátním médiím oddaně věří a skutečně si myslí, že bez zelené politiky a geoinženýrství nás čeká klimatická apokalypsa.
Geoinženýrství je ovšem velmi nebezpečné, protože zatímco jakékoli jiné kroky lze se změnou systému a vlád časem změnit a relativně rychle napravit, tak mnohé nápady, které mají za cíl ovlivnit globální klima, mohou nést tristní důsledky pro celou planetu ne několik let, ale dokonce po staletí, aniž by bylo možné je jakkoli napravit.
S dalšími takovými nápady nyní přichází OSN s podporou Billa Gatese, který před časem sám přiznal, že ví, že klimatická agenda je podvod…
Právě byla zveřejněna nová  zpráva OSN. Navrhuje a diskutuje způsoby, jak ochladit naši planetu omezením slunečního záření a zatemněním naší oblohy.
O čem to mluví? Proč vůbec blokovat sluneční světlo? 
OSN je údajně znepokojena změnou klimatu. Protože úsilí o snížení emisí CO2 dochází dech, OSN hledá jiné způsoby, jak ochladit Zemi.  Zpráva UNEP  „Modifikace slunečního záření“ podrobně popisuje myšlenky nazvané „Modifikace slunečního záření“, jejichž podstatou je odrážet  sluneční světlo tak, aby neohřívalo povrch naší planety.
Zde jsou hlavní myšlenky, které bude OSN zvažovat:
Vstřikování reflexních nanočástic/oxidu siřičitého  do atmosféry (stratosférické vstřikování aerosolu)
Čištění nízkých mraků nad oceánem  naočkováním oceánských mraků submikronovými částicemi soli
Pomocí mnoha obřích zrcadel vypuštěných do vesmíru k odrazu slunečního světla.
OSN vysvětluje, že pokud se „globální zainteresované strany“ rozhodnou jednat, obloha by mohla „ztmavnout“ během několika let:
SRM (geo-engineering) je jediná možnost, která by mohla ochladit planetu. Aby bylo možné účinně omezit globální oteplování,  SRM by bylo nutné udržovat několik desetiletí nebo dokonce staletí , v závislosti na rychlosti snižování emisí a odstraňování uhlíku.
 Zpráva ovšem zatajuje nepopiratelné:
Jde o nevyzkoušený planetární zásah
Na  určité regiony  to bude mít různé účinky
Na základě zkušeností s vypuštěním a vnucováním experimentálních covidových injekcí  bychom však neměli očekávat žádné pečlivé zkoumání těchto návrhů ze strany OSN.
Jisté je, že podobný zásah by způsobil rozsáhlé hladomory, nedostatek potravin (omezení fotosyntézy, nemožnost pěstování jinak běžných plodin vlivem ochlazení planety, nemožnost chovu dobytka, pro nějž by nebyla strava, apod…), rozsáhlé sociální nepokoje a občanské války.
Jenže podle OSN je geoinženýrství (SRM) jedinou možností, která by mohla ochladit planetu (která však ve skutečnosti ochlazovat nepotřebuje) během několika let.


Zpráva OSN vysvětluje:


Velké sopečné erupce, které zavádějí velké množství síranových částic do stratosféry, poskytují přirozenou analogii rozmístění SRM. Například erupce hory Pinatubo v roce 1991 způsobila v následujících dvou letech roční průměrné globální ochlazení o 0,3 až 0,5 °C. 
Rozmístění SAI by nepřetržitě vstřikovalo aerosoly do stratosféry.  Odhaduje se, že kontinuální vstřikování je 8 až 16 Tg oxidu  siřičitého (SO2) za rok  (přibližně ekvivalentní odhadovanému injektovanému množství hory Pinatubo jen v roce 1991) by snížilo globální průměrnou teplotu o 1 °C. Provozní nasazení SAI by mohlo být škálováno tak, aby produkovalo globální ochlazení o 2–5 °C, ale s klesající návratností při vyšších rychlostech vstřikování.


Oxid siřičitý je však volným vedlejším produktem spalování uhlí a ropy a byl vypouštěný do atmosféry ve velkém až do posledních desetiletí. Ekologičtí aktivisté a úřady dospěli k závěru, že  oxi d siřičitý je  znečišťující plyn , který přispívá k produkci kyselých dešťů a způsobuje značné zdravotní problémy .
A nyní by ho chtěli ve velkém vypouštět do atmosféry??
Poté, co jsme byli ujištěni, že oxid siřičitý je pro nás špatný , utratili jsme miliardy dolarů na jeho odstranění z emisí uhlí a ropy a na vybudování technologie zachycování síry, aby se SO2 nedostal do atmosféry.
Nyní nám pro změnu tvrdí, že oxid siřičitý je pro nás dobrý a musíme vynaložit ještě více miliard na jeho vhánění do atmosféry .

Ať je to jak chce, jedno je jisté: investoři vydělají docela dost peněz na „atmosférických injekcích oxidu siřičitého“ těsně poté, co vydělali miliardy na „eliminaci emisí oxidu siřičitého“ z uhelných elektráren.


Dokument OSN správně uvádí, že  sopečné erupce  někdy zaplňují oblohu popelem nebo sírou, zatemňují slunce na léta a vedou k měřitelným epizodám globálního ochlazování. Příkladem citovaným ve zprávě je zmíněná erupce hory Pinatubo  z roku 1991 , která dočasně ochladila naši planetu o 0,5 stupně Celsia.


Mnohem temnější stránky v historii lidstva však byly spojovány se sopkami způsobujícími katastrofické změny klimatu.
Například v roce 1600 způsobila erupce sopky Huaynaputina  v Peru  hladomory  v Evropě a způsobila masová úmrtí.
V Rusku přinesla v letech 1601-1603 nejhorší hladomor v historii země, který vedl ke svržení vládnoucího cara. Záznamy ze Švýcarska, Lotyšska a Estonska zaznamenávají neobvykle chladné zimy v letech 1600-1602; ve Francii se sklizeň v roce 1601 opozdila a výroba vína se v Německu a koloniálním Peru zcela zhroutila. V Číně kvetly pozdě broskvoně a jezero Suwa v Japonsku zažilo jedno z prvních zamrznutí po 500 letech.
Takové projekty globálního stínění slunce tedy mohou skutečně způsobit globální ochlazení za cenu otravy atmosféry, způsobit kyselé deště a vést ke kolapsu zemědělství v několika částech světa.
Blokované sluneční světlo navíc zabrání příjmu CO2 rostlinami, protože  přeměna CO2 na rostlinnou hmotu a kyslík vyžaduje sluneční světlo  :


Tlumené sluneční světlo inhibující sekvestraci (zachytávání) CO2 a snižující produkci potravin zastáncům modifikace slunečního záření nějak nevadí. A jak by fungovaly tak propagované solární panely bez slunce?
Zpráva OSN je nyní jakýmsi průzkumem, nikdo zatím nestaví obří komíny vstřikující oxid siřičitý nebo vypouštějící zrcadla do vesmíru.
To se ovšem může kdykoli změnit, protože tyto zásahy do života na celé planetě mají také podporu těch, kdo již dlouho hovoří o depopulaci. A jejich miliardy mohou zajistit realizaci těchto šílených plánů OSN.
Obvyklí aktéři, jako je Bill Gates, totiž připravují správné podmínky k tomu, aby se tak stalo. Před více než rokem měl již dokonce proběhnout první Gatesův pokus o zatemnění slunce nad Švédskem (a tím i celou Evropou), po protestech byl nakonec odvolán.



Problém je v tom, že tyto znepokojivé myšlenky jsou velmi reálné ! Není to ani poprvé, co byly s podporou OSN realizovány neuvážené globální plány.
Nezapomeňte, že toto plánují realizovat ti samí lidé, kteří právě donutili celý svět, aby si nechal aplikovat neověřené takzvané vakcíny proti Covidu, které nebyly dlouhodobě testovány a po jejichž aplikaci nastala vlna vedlejších účinků a zvýšená úmrtnost …
 
 

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek OSN ve spolupráci s Gatesem se chystají zatemnit oblohu, aby bojovali proti údajné změně klimatu se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden