Paul: Únik covid-19 z laboratoře je „jedním z největších utajování v novodobé historii medicíny“
RSS

Paul: Únik covid-19 z laboratoře je „jedním z největších utajování v novodobé historii medicíny“

V souvislosti s nejnovějším odhalením, že ministerstvo energetiky dospělo k závěru, že nejpravděpodobnější příčinou pandemie COVID je únik z laboratoře, označil senátor Rand Paul tento spád za „jednu z největších kamufláží v novodobé historii medicíny“. (Foto: Flickr)







Ve vystoupení v pořadu Hannity tento týden Paul rovněž poznamenal, že americká vláda „zničila důvěru ve vakcíny a všechno ostatní, protože vám opravdu říká věci, které zjevně nejsou pravdivé a neměli byste je užívat“.



Paul tvrdil, že „když Anthony Fauci učinil rozhodnutí financovat nebezpečný výzkum zisku funkce ve Wuhanu pod záštitou autoritářské vlády, bylo toto rozhodnutí jedním z nejhorších rozhodnutí, která kdy byla učiněna. A od samého počátku docházelo k utajování.“



Senátor, který Fauciho kvůli lži o zisku funkce dlouhodobě pronásleduje, dodal, že se to nakonec „dostane do historie, je to pravděpodobně jedno z nejhorších rozhodnutí, které kdy nějaký vládní úředník učinil“.



Paul pokračoval: „Můžete se vrátit a podívat se na e-maily mezi ním a Francisem Collinsem, který je šéfem NIH, jak se v podstatě spikli, aby to ututlali. Nyní však máme horu důkazů. Problém je, že velká část z nich je tajná. Ale The New York Times přinesl zprávu z ministerstva energetiky, že jejich vědci se nyní domnívají, že to, co přišlo z laboratoře, je skutečně tajné a někdo to nelegálně vypustil.“



„Žádný rodič s trochou zdravého rozumu by nedovolil, aby jeho dítě bylo očkováno poté, co už prodělalo COVID a mělo z vakcíny zánět myokardu,“ řekl Paul a dodal: „Ale doporučení CDC zní, že by vaše dítě mělo dostat druhou vakcínu, jakmile se jeho srdce zlepší.“



„To je důvod, proč nikdo nevěří CDC, protože žádná maminka s trochou zdravého rozumu by nikdy nevystavila své dítě dalšímu očkování poté, co se k němu přidal zánět srdce z prvního očkování,“ vyzval Paul.



„Takhle idiotsky a debilně tito lidé zničili důvěru,“ dodal.



Zdroj: dailymail.co.uk
Článek Paul: Únik covid-19 z laboratoře je „jedním z největších utajování v novodobé historii medicíny“ se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden