Studie: Očkovaní mají o 14,5 procent vyšší pravděpodobnost, že zemřou na Covid
RSS

Studie: Očkovaní mají o 14,5 procent vyšší pravděpodobnost, že zemřou na Covid

Je až neuvěřitelné, že se stále najdou politici i média (včetně různých propagandistů z řad umělecké úderky), kteří přesvědčují občany, aby si nechali aplikovat genové experimentální injekce a to s lživým tvrzením, že po jejich aplikaci budou mít jistotu, že nezemřou na covid.
Sice nezmiňují spoustu možných vedlejších účinků, ale také to, že i ono zásadní tvrzení o ochraně před „úmrtím na covid“ je lživé. Minimálně s touto nedávnou studií by podobné dezinformace měly zmizet ze všech médií, což se ovšem zatím neděje. A stále se dokonce najdou i jedinci, kteří si zajdou pro další posilovač.
Nová  předtisková studie zkoumala, do jaké míry byly covidové vakcíny skutečně schopny snížit úmrtnost na Covid u těch, kteří byli očkováni. Výsledek je více než zajímavý: Nejen, že nedošlo ke snížení úmrtnosti – naopak, podle údajů z Velké Británie měli očkovaní lidé dokonce zvýšené riziko úmrtí na Covid 19 ve srovnání s neočkovanými.
V zásadě byly genové vakcíny Covid-19 (mRNA vakcíny a adenovirové vektorové vakcíny) navrženy tak, aby významně snížily počet úmrtí souvisejících s infekcí SARS-CoV-2 ve srovnání se snížením počtu úmrtí u infikovaných neočkovaných jedinců. Současná analýza však poukazuje na negativní čistý přínos z hlediska snížení úmrtnosti. Na základě údajů o populaci Spojeného království v pěti 28denních intervalech v letech 2021–2022 jsme zjistili, že infikovaní očkovaní jedinci měli o 14,5 % vyšší pravděpodobnost úmrtí než infikovaní neočkovaní jedinci.
zdroj
Slovinští vědci zkoumali statistický vztah mezi žijícími a zemřelými očkovanými v porovnání s neočkovanými v pěti časových intervalech po čtyřech týdnech. Analyzována byla data z týdnů 35-38, 39-42, 43-46, 47-50 v roce 2021 a nakonec z 51. týdne roku 2021 do 2. týdne  roku 2022.
Předpokládaná ochrana před těžkým průběhem a tím i před úmrtími souvisejícími s Covid-19 je vše, co zbylo ze slibu politiků očkovat, ale výpočty vědců naznačují, že experimentální přípravky měly negativní vliv i na koronaviry a zvyšovaly riziko úmrtí. Takže i tyto sliby byly plané lži.
Ve své diskusi o výsledcích výzkumníci uvádějí:
Naše výsledky mají omezený rozsah, ale mají velký statistický význam. Navrhovaný statistický přístup poskytuje vysoce spolehlivý odhad toho, jak očkovací kampaň proti Covid-19 ovlivnila úmrtnost celých populací, což se zdá být významným přispěvatelem k úmrtím připisovaným Covid-19. 
Poměr „úmrtí očkovaných nakažených koronavirem a úmrtí neočkovaných koronavirem nakažených během krátkého čtyřtýdenního období je statisticky užitečným měřítkem nepříznivého dopadu těchto očkování na úmrtnost na Covid-19.
Pokud bychom měli spočítat poměr mezi proporcionálním a skutečným počtem úmrtí na Covid-19 za všechna ostatní období podle pravidel statistiky, neočekávali bychom výsledky, které jsou v rozporu s dostupnými důkazy.  Proto se přikláníme k předpokladu, že vakcíny proti Covid-19 mají smrtící vedlejší účinky.  Zdá se rozumné předpokládat, že tyto účinky na úmrtnost jsou relevantní nejen pro Anglii, ale také pro další země, kde byly vakcíny zavedeny ve velkém měřítku.
zdroj
Je pochybné, že studie přežije recenzní hodnocení a objeví se v renomovaném časopise: práci výzkumníků, kteří jsou tak kritičtí k agendě očkování, se ve vědeckém mainstreamu obecně dostává málo pozornosti. Na druhou stranu skutečnost, že stále neexistují žádné spolehlivé důkazy pro sliby farmaceutického průmyslu o účinnosti jejich  genové terapie, mnohé vypovídá. 
Uznávaný plicní specialista Dr. Thomas Voshaar, který opakovaně kritizoval nepřiměřená opatření v průběhu takzvané pandemie, nedávno učinil  jednoznačné prohlášení v hlavním proudu, že „v současnosti nelze poskytnout žádné platné hodnocení účinnosti“ vakcín – bez ohledu na to, co Big Pharma a politici říkají veřejnosti.
 
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Studie: Očkovaní mají o 14,5 procent vyšší pravděpodobnost, že zemřou na Covid se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden