Šokující záběry z Baltimoru ukazují pronásledování, nehodu a zřícení budovy
RSS

Šokující záběry z Baltimoru ukazují pronásledování, nehodu a zřícení budovy

Nové šokující video zachycuje ukradené auto, které se řítí ulicí města Baltimore, na křižovatce srazí vozidlo, zabije chodce a poté narazí do řadového domu a způsobí jeho zřícení. (Foto: Twitter)







#UPDATE : More footage shows the Baltimore Police Department rushing to the scene at the collapse building where the stolen car crashed into another car sadly the Pedestrian died and the driver of the stolen car was taken into custody pic.twitter.com/hH5isc0JNi — R A W S A L E R T S (@rawsalerts) March 3, 2023 Úřad generálního prokurátora státu Maryland (OAG) ve čtvrtek zveřejnil dechberoucí záběry, k nimž došlo 8. února ve východním Baltimoru. Incident se stal na North Avenue a North Wolfe Street, v oblasti sužované bezprávím, jedním z nejvyšších počtů vražd na obyvatele v zemi, opioidovou krizí, která je mimo tabulky, a stovkami, ne-li tisíci opuštěných domů. Někteří tuto část města přirovnávají k válečné zóně.



Když ukradený vůz Hyundai narazil na křižovatce do jiného vozidla, obě auta byla vržena do budovy. Jedno z aut srazilo nedaleko stojícího chodce, kterého zasypaly padající trosky. Na místě byl prohlášen za mrtvého. Dalších pět osob bylo zraněno, včetně dvou osob v ukradeném autě.



Zdroj: foxbaltimore.com
Článek Šokující záběry z Baltimoru ukazují pronásledování, nehodu a zřícení budovy se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden