Náš mainstream pokračuje v tupé propagandě genových jedů
RSS

Náš mainstream pokračuje v tupé propagandě genových jedů

SLOVANKA

V rámci zachování duševního zdraví se snažím mainstreamu již od dob začátku covidismu vyhýbat. Pokud na něj občas nahlédnu, tak spíš náhodně, ale rozhodně cíleně nevyhledávám žádné podobné stránky nebo televizní programy.

 


Nicméně včera večer jsem při přepínání televizních kanálů náhodou narazila na program propagandistické české pobočky CNN. Prima se stala  zejména po převzetí americkou CNN, které se právem v USA přezdívá CNN fake news, podobnou propagandistickou stokou jako ostatní mainstream a směle v tom konkuruje i zcela tendenční ČT.
Zaujalo mne, že se tam hovořilo o genových injekcích, protože jinak je toto téma všude ve světě spíš v pozadí. A pokud se již toto téma probírá, tak se objevují informace, které rozkrývají nejen neúčinnost, ale také škodlivost těchto přípravků.
O škodlivosti genových injekcí se již objevily informace na britském, americkém, italském, dánském, norském, švédském či německém mainstreamu. Všude tam již uznali, že tyto přípravky spíš škodí než pomáhají.
Na německém mainstreamu se  nedávno objevily  informace, o nichž  na celosvětové alternativě  píšeme již rok  – a dříve byly odkazovány do sféra dezinformací. Jde o zfalšované klinické testy injekcí Pfizer v Argentině, kterých si po roce konečně povšiml i mainstream. Nejprve americky a poté i německý.
Ve skandinávských zemích či ve  Velké Británii  se pro změnu na mainstreamu zcela otevřeně hovořilo o nebezpečí genových injekcí zejména pro mladé lidi, přičemž ve většině uvedených zemí je podávání dětem či lidem do určitého věku (zpravidla do 50-65 let)  zakázáno  či  není doporučováno .
Americká Florida již před těmito přípravky  dávno varovala  a chystá  soud s výrobci  těchto přípravků,  Idaho zachází  ještě dál – genové injekce chce úplně zakázat a jejich aplikace bude dokonce kriminalizována.
Italský mainstream  zveřejnil pořad , v němž přiznal škodlivost genových injekcí a na rovinu připustil, že stojí nejen za myokarditidou, ale také za nárůstem tzv. „turborakovin,“ zejména leukémie.
Všimněte si, že výše uvádím jen příklady ze Západu, tedy ze zemí, jejichž loutkovodiči jsou totožní jako v případě našich propagandistů a politiků.
Příkladů by samozřejmě bylo mnohem víc, na těchto stránkách jsem se již o některých zmínila a lze je dohledat. To ovšem není až tak podstatné. Důležité je, že naši propagandisté i nadále pokračují ve stejném módu jako před rokem.
Zde je třeba připomenout, že minimálně „matka“ našich propagandistů je velmi štědře financována mimo jiné  Sorosem  a  Pfizerem . Zřejmě z těchto příspěvků dostanou své i „dcery.“ To je nejspíš důvod, proč si Prima CNN vybrala pro propagandu genových jedů Kubka, jednoho z nejhorších covidistů, který tlačil na povinné očkování ve stejném stylu, jako se to praktikovalo v Rakousku.
Je velmi zajímavé, že naši propagandisté se nijak nezabývají tím, že u nás významně vzrostla úmrtnost,  v prosinci jsme patřili  v rámci Evropy k zemím s nejvyšší nadúmrtností.
Také je zajímavé, že se nikdo z oněch propagandistů  nezabývá studiemi , které potvrzují, že nejčastěji umírají na covid „posílení“ jedinci, jimž se postupně hroutí imunitní systém. Aktuálně například  v Japonsku řeší  velmi vysokou úmrtnost 4-5x posílených.
V době, kdy média po celém světě varují před další aplikací genových injekcí, mnohé země zakazují podávat tyto přípravky mladým lidem a další upozorňují na jasné vedlejší účinky, jede náš mainstream stejnou propagandu, jaká tu byla již v začátcích aplikace těchto jedůvek. A ještě se neštítí předvádět jako „odborníka“ totálně zprofanovaného Kubka.
Co za tím asi stojí? Peníze od „sponzorů“ nebo nějaká objednávka?
Možná jde jen o další způsob důchodové reformy, když už vláda nezákonně odmítla důchodcům přidat v rámci valorizace to, co jim patří. Další posilovače (nyní již páté) se jistě spolehlivě o nemalý úbytek důchodců postarají…
Nakonec mi nezbývá než se ptát: „Je náš mainstream skutečně tou nejhorší propagandistickou stokou nejen v rámci Evropy?“

 

Slovanka







 
The post Náš mainstream pokračuje v tupé propagandě genových jedů first appeared on .


Nejčtenější za týden