VIDEO: Alexej Arestovič otevřeně prohlásil, že Západ podvedl Rusko v 90. letech o nerozšiřování NATO a celou dobu na Ukrajině podporoval nacionalismus a projekt Anti-Ruska! Proč Američané chystají Arestoviče do funkce nového prezidenta Ukrajiny? Trumpova
RSS

VIDEO: Alexej Arestovič otevřeně prohlásil, že Západ podvedl Rusko v 90. letech o nerozšiřování NATO a celou dobu na Ukrajině podporoval nacionalismus a projekt Anti-Ruska! Proč Američané chystají Arestoviče do funkce nového prezidenta Ukrajiny? Trumpova

VIDEO: Alexej Arestovič otevřeně prohlásil, že Západ podvedl Rusko v 90. letech o nerozšiřování NATO a celou dobu na Ukrajině podporoval nacionalismus a projekt Anti-Ruska! Proč Američané chystají Arestoviče do funkce nového prezidenta Ukrajiny? Trumpova ruka v Kyjevě? Wagnerovci našli v Bachmutu u zabitého mladého kluka v uniformě AFU cestovní pas s žehnacím papírkem od Vinické diecéze o tom, že zabíjet Rusy není hřích a úkolem je vymazat ruský národ ze zemského povrchu!
Když byl Alexej Arestovič počátkem tohoto roku vyhozen z pozice hlavního poradce Volodymyra Zelenského, nezasvěceným lidem to mohlo připadat jako důsledek přešlapu, kdy obvinil ukrajinskou PVO obranu z dopadu ruské rakety Kaliber na bytovku ve městě Dněpr. Ukrajinská PVO totiž chtěla ruskou raketu sestřelit, ale došlo pouze k poškození stabilizačních ploch rakety.
Takže raketa Kaliber neexplodovala ve vzduchu, ale namísto toho změnila trajektorii a místo do Kyjeva na trafostanici si to namířila přímo dolů k zemi, kde dopadla na bytovku. Nepřesný zásah ukrajinské PVO tak způsobil tragédii. Okamžitě poté se začal ozývat křik, že Arestovič obviňuje z dopadu rakety ukrajinskou PVO namísto Rusů a jejich agrese, což se od poradce prezidenta očekává automaticky, vždy, všude, a i kdyby to nebyla pravda, takže Arestovič se nejprve musel omluvit a potom rezignoval na funkci.
Alexej Arestovič Celé to vypadalo jako přešlap, ale to je omyl. Protože to, co se začalo dít s Arestovičem ihned po jeho odchodu z funkce poradce, to opravdu mnoha lidem hlava nebere. Arestovič začal v podcastech mluvit o tom, že Ukrajina se musí připravit na to, že své představy a cíle nemusí dosáhnout, a že nejlepším řešením by byl pro Ukrajinu tzv. Korejský model rozdělení Ukrajiny mezi Ukrajince a Rusy.
Za tyto výroky je na Ukrajině pro normální lidi a obyčejňáky kulka do hlavy, okamžitě jsou z toho obvinění z vlastizrady, z defétismu, ze spolupráce s nepřítelem atd. Jenže Arestovič si jede od svého vyhazovu svoje a je v pohodě. Podle ruských komentátorů dostal od amerického ministerstva zahraničí ochranu. Je nedotknutelný. Kyjev ho tak začíná nenávidět, ale nikdo proti němu nemůže na Ukrajině zakročit. A v posledním podcastu v uplynulém týdnu se odvázal naplno a začal mluvit doslova jako Kreml, stěžují si někteří Ukrajinci v médiích.
VIDEO: Arestovič naplno a narovinu o tom, jak Západ podvedl Rusko
Arestovič vysvětlil, že kolektivní Západ opravdu Rusko podvedl v 90. letech, když mu bylo slíbeno, že se NATO nebude rozšiřovat na východ. Jenže celá 90. léta bylo Rusko ponižováno a podváděno, protože celou dobu se NATO přibližovalo k hranicím Ruska. Arestovič současně vysvětlil, kde vznikl tak obrovský anti-rusismus na Ukrajině. Bylo to prý v 90. letech v důsledku snah Západu vytvořit z Ukrajiny Anti-Rusko, a k tomu se nejlépe hodili ukrajinští nacionalisté.
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v298xwu","div":"rumble_v298xwu"});
Rusům se prý tudíž nelze divit, že nevěří Západu a usilují o obranu Ruska před NATO. A kdyby byl Arestovič na místě Rusů, udělal by to samé. Tyto výroky vypadly z Arestoviče způsobem, že v Kyjevě musely Zelenskému spadnout hodiny ze zdi, protože jeho bývalý poradce těmito výroky doslova převzal narativ ruských médií a Kremlu, což je na Ukrajině považováno za vlastizradu. Ale Arestovič si jede svoje, jako by se nechumelilo. Jenže, nejenom, že si jede svoje, on se etabluje do role reál-politika, kterého brzy začnou na Ukrajině americké elity hledat. A toto si musíme vysvětlit.
Vyšetřování kauzy Burisma a vliv Trumpovy administrativy na Kyjev dnes
V Kyjevě totiž působí dvě různé větvě americké státní moci, o čemž se v evropském tisku prakticky nepíše. Kyjev je napojen nejen na demokraty v USA a na Demokratickou stanu v Kongresu, ale i na republikány, kteří mají na Ukrajině již od éry George W. Bushe vytvořené kontakty. A právě v době prezidentování Donalda Trumpa spolupracovala ukrajinská prokuratura s Bílým domem [ 1 ] na vyšetřování korupčního skandálu společnosti Burisma, v jejíž správní radě seděl Hunter Biden , syn současného amerického prezidenta.
Ukrajinská plynárenská firma Burisma fungovala podle vyšetřovatelů jako pračka peněz Bidenovy rodiny A pokud sledujete poslední výroky Donalda Trumpa [ 2 ] , že když bude zvolen prezidentem v roce 2024, tak ukončí válku na Ukrajině do 24 hodin, musí vám dojít, že k takovému ukončení války bude potřeba změnit v Kyjevě vládu a nahradit Zelenského někým, kdo bude “realista” a dokáže se s Rusy nejen domluvit, ale i pochopit jejich úhel pohledu na konflikt na Ukrajině. A hádejte, kdo asi tak by to mohl být na Ukrajině? No, a jsme doma.
Donald Trump je pro Republikány paradoxně přijatelnější než “radikál” Ron DeSantis z Floridy, který šlape po krku už i Disney
Všechno, co teď Arestovič dělá, je hromadné vypouštění signálních balónků dvěma směry, jednak do Kremlu, ale současně i do Washingtonu k  Republikánské straně , která v roce 2024 zcela jistě ovládne Bílý dům, a je jedno, jestli tam bude Donald Trump nebo Ron DeSantis, jehož podpora a obliba u republikánů slábne, což ukazují poslední průzkumy. De Santis je totiž radikál nejen slovy, ale i činy, což potvrdil politikou guvernéra Florida, kdy se ostře postavil proti očkovacím mandátům Covid-19 a tím vyděsil hlavně vedení své vlastní strany.
Ron DeSantis, guvernér Floridy Jistě si pamatujete, jak Donald Trump se chlubil vakcínami a jejich rychlou distribucí. Pro republikány a pro Republikánskou stranu je tak mnohem více přijatelný Donald Trump, protože 4 roky ve funkci v Bílém domě potvrdily, že Donald Trump se nechá spoutat Kongresem, nechá si vzít pravomoci a nic proti tomu nepodnikne. Ron DeSantis by se sebou takto orat nenechal. To hlavní ale spočívá v tom, že Trump a jeho rodina má podporu chasidské washingtonské diaspory Chabad Lubavitch, na rozdíl od DeSantise, který je tradiční a konzervativní katolík [ 2 ] . DeSantis uznává tradiční rodinu muže a ženy, přičemž LGBTQ+ považuje za destrukci americké rodiny.
Průzkumy v USA začínají favorizovat Trumpa, protože globalistům vyhovuje více než DeSantis
DeSantis to potvrdil koncem února, když zaútočil na Floridě proti globalistické LGBTQ+ společnosti Disney, která na Floridě provozuje Disney World atrakce a měla výjimku z placení daní a dokonce na pozemcích Disney neplatily zákony státu Florida, firma měla pozemky jako vlastní samosprávný distrikt, podobně jako Washington D.C. ve státě Columbia.
Koncem února podepsal [ 2 ] guvernér Ron DeSantis nový zákon, kterým toto právo společnosti Disney odejímá, pozemky se dostávají po běžnou jurisdikci státu Florida a globalistická firma Disney, která jede LGBTQ+ toxickou genderovou woke produkci pro děti a mládež, musí začít na Floridě platit daně. Není divu, že globalistům praskly pojistky a Republikánská strana, která ještě v února neskrytě DeSantise podporovala proti Trumpovi, najednou obrátila o 180 stupňů a v tu ránu vedení strany podporuje Trumpa, což ukazují  [ 3 ] i poslední průzkumy v USA.

I signed legislation to end Disney’s self-governing status, placed the area in state receivership, and appointed 5 members to a state control board.
Disney no longer has its own government, will live under the same laws as everyone else and pay its debts and fair share of taxes. pic.twitter.com/5JnZmEjSdv
— Ron DeSantis (@GovRonDeSantis) February 27, 2023

Ty průzkumy ale nezkoumají podporu do lidí, ale od globalistů. To je a vždy byl skutečný účel průzkumů! Každopádně, ať bude zvolen jakýkoliv kandidát, USA zastaví podporu Ukrajině a začnou hledat nástupce Kokainského. Budou hledat politika, který v čele Ukrajiny bude mluvit s Rusy a bude schopný nadirigovat obyvatelstvo k myšlence rozdělení Ukrajiny a k neutralitě země. A právě Arestovič je do této úlohy předurčen. Jeho výroky nejsou náhody, ani omyly, ale konceptuální dialektika. A pokud jde o ten nacionalismus na Ukrajině, o kterém Arestovič mluví, tak ten se netýká jen civilistů.
VIDEO: Zabíjet Rusy není hřích! Žehnací list od popů z Vinice nalezen u mrtvého chlapce AFU v Bachmutu
document.createElement('video');
https://aeronet.news/wp-content/uploads/DeadAFUboyPassport.mp4
Vojáci skupiny PMC Wagner Group totiž v Bachmutu během bojů zastřelili mladého 18-letého Ukrajince, který měl u sebe cestovní pas, ale rovněž i laminovaný papírek od Vinické diecéze. Není na něm modlitba, ale jedná se o tzv. “žehnací list” ve stejném stylu, který dostávali vojáci Wehrmachtu za II. sv. války od polních kurátů. Na žehnacím listu je ujištění vojáka, že zabíjení Rusů není hřích, a že úkolem vojáků je odstranit ruský národ ze zemského povrchu. Popové z Vinice na západní Ukrajině jsou v podstatě úplně ti samí, kteří žehnali ukrajinským zbraním SS Galizien, když ukrajinští vojáci měli za úkol zabíjet Rusy.
Ukrajinská pravoslavná církev
Kyjevský patriarchát
Vinnická diecéze
Jsi obránce Ukrajiny
Tvojí povinností je chránit nezávislost od ruských útočníků
Tvým úkolem je vymazat ruský národ z povrchu zemského
Tvým nepřítelem je ruský svět, který způsobil hříšnou škodu lidské duši
Zabíjet Rusy není hřích
Žehnací lístek Je to úplně stejný proces, na Ukrajině se prostě nic nezměnilo a po rozpadu SSSR se Západ pouze rozhodl, že tento protiruský narativ oživí a vyzvedne z hrobu, kam byl uložen po II. sv. válce po porážce nacismu. Tito mladí kluci jsou povoláni na frontu na Donbasu, a aby měli pocit, že dělají správnou věc, dají jim do ruky žehnací papírky od popů z Vinice. Mladí kluci tak znovu umírají na Donbasu s žehnacími lístky v kapsách, stejně jako mladíci v řadách Wehrmachtu odvedení na Východní frontu za II. sv. války. Nic se nezměnilo, jenom uniformy, politici, dekorace, ale jinak vše ostatní zůstalo při starém.
-VK-
Šéfredaktor AE News


Nejčtenější za týden