Prezident Trump: „Úplně zničím Nový světový řád“!
RSS

Prezident Trump: „Úplně zničím Nový světový řád“!

SLOVANKA


V současné době již Donald Trump obráží  celé Spojené státy, což lze již považovat za součást prezidentské kampaně. Podle posledních průzkumů by zřejmě s poměrně jasným přehledem volby vyhrál.





V současné době se také jeví jako celkem jasný výherce primárek. Ještě nedávno byl podle průzkumů jasnějším vítězem guvernér Floridy DeSantis, v poslední době se však voliči začali přiklánět k Trumpovi.
Prezident Donald Trump v sobotu na dalším takovém  shromáždění  prohlásil, že pokud bude zvolen prezidentem , „vyhladí Nový světový řád“ a slíbil svým příznivcům, že bude jejich „bojovníkem“ a přinese „odplatu“.
„V roce 2016 jsem prohlásil, že jsem váš hlas. Dnes dodávám: Jsem váš bojovník. Jsem vaše spravedlnost. A za ty ukřivděné a oklamané jsem vaše pomsta,“  řekl Trump  ve svém hlavním projevu na Konferenci konzervativní politické akce (CPAC) ve Washingtonu, DC.
Donald Trump na CPAC: „Jsem váš válečník, jsem vaše spravedlnost a pro ty, kterým bylo ublíženo a kteří byli zrazeni, jsem vaše pomsta… úplně vyhladím hluboký stát.“

Donald Trump na CPAC: „Jsem váš válečník, jsem vaše spravedlnost, a pro ty, kteří byli ukřivděni a zrazeni, jsem vaše odplata… úplně vyhladím Deep State.“

 
„Odvolám nikým nevolené byrokraty a stínové mocnosti, kteří vyzbrojili náš justiční systém tak, jako nikdy předtím. Jsou to nemocní lidé. Vrátím lidem zpět vedení této země,“ řekl.
Začátkem  tohoto týdne Trump zveřejnil své nejnovější politické video od zahájení své kampaně v listopadu. 45. prezident navrhl „velkou proamerickou revizi daňové a obchodní politiky“ zaměřenou na zlepšení americké výroby a ukončení závislosti na Číně.
Plánuje postupně zavést systém univerzálních základních cel na většinu zahraničních produktů, přičemž zvýší cla na zboží ze zemí znehodnocujících svou měnu. Trump se také zaměřil na obchodní politiku s Čínou.
„Odebereme Číně status doložky nejvyšších výhod a přijmeme čtyřletý plán na postupné ukončení veškerého čínského dovozu základního zboží, od elektroniky přes ocel až po léčiva,“ řekl.
V sobotu Trump vyhrál průzkum CPAC pro primárky GOP se 60 procenty hlasů oproti 20 procentům pro guvernéra Rona DeSantise (R-FL), uvedla Fox News.
Průzkum Yahoo/YouGov zveřejněný v úterý ukázal, že Trump vede před svým potenciálním nejlepším soupeřem DeSantisem téměř o dvouciferné číslo v přímém souboji poté, co za ním zaostával v jiném průzkumu prováděném před třemi týdny. Změna představovala čistý zisk 12 bodů ve prospěch Trumpa.


Slovanka







 
The post Prezident Trump: „Úplně zničím Nový světový řád“! first appeared on .


Nejčtenější za týden