Německo: Levicoví extremisté zaútočili na lékárnu, její pojmenování je prý rasistické
RSS

Německo: Levicoví extremisté zaútočili na lékárnu, její pojmenování je prý rasistické

Šílenství politické korektnosti nezná mezí. Již před časem se v rámci této nové woke ideologie začaly měnit názvy všeho možného – od ulic až po potraviny. Německo je pak spolu s USA v čele těchto šíleností.
Jistě si všichni pamatujete na nedávný skandál stran zákazu knih o Vinnetouovi , protože jsou údajně rasistické. Pokud by snad chtělo jít nějaké německé dítě na maškarní bál převlečené za indiána, pak bude z plesu vykázáno. Stejně tak není možné se převlékat za jakékoli jiné rasy, začerněná tvář by tedy opět byla považována za trestuhodný prohřešek.
A vadí i zobrazování černochů či jiných barevných etnik na firemním logu či na obalech různých poživatin. Ostatně, na to nemusíme ani chodit do zahraničí, stačí si vzpomenout na změnu obrázku na čokoládě Kofila, kde woke společnost změnila černou tvář na modrou, což neuráží žádnou konkrétní rasu. Jen je třeba doufat, že na naší planetě nepřistanou třeba modří mimozemšťané, pak by se opět musel obrázek měnit.
Ovšem ne každý podléhá onomu woke šílenství. Najdou se i výjimky, které nehodlají často i mnoho desetiletí zajeté logo či název měnit. Majitelé jisté německé lékárny se proto rozhodli, že její název, který nese lékárna již více než 100 let, nebudou měnit, i když věděli, že „woke“ šílencům bude vadit.
V názvu je totiž slovo „mouřenín.“
Během noci neznámí vandalové poškodili Mohrenapotheke (Mouřenínova lékárna) barvou kvůli jejímu jménu. „Přejmenujte svou lékárnu okamžitě!“ zní požadavek  levicových extremistů.
Podezřelí levicoví extremisté zaútočili na Mohrenapotheke ve Wuppertalu barvou a požadovali přejmenování společnosti. „Naštěstí se nám nyní podařilo dostat barvu pryč,“ řekl zaměstnanec lékárny. Majitele lékárny Timo Preißlera  útočníci naštvali: „Jsou pořád stejní.“ Název své společnosti měnit nebude.
Minulý týden neznámé osoby potřely lékárnu, která existuje od roku 1912, barvou kvůli jejímu názvu. „Skutečnost, že lékárna ve Wuppertalu byla pojmenována po slově M, je trapná,“ uvedli útočníci v prohlášení, které zanechali na místě činu. Skutečnost, že je tak stále nazývána ve městě, které se staví proti rasismu a diskriminaci, je „ostuda“.
„Okamžitě přejmenujte svou lékárnu,“ požadoval neznámý  prostřednictvím levicově extremistické mediální platformy „indymedia“. Mezitím vyšetřování převzala policie. Termíny jako „N-slovo“ nebo „M-slovo“ a další byly vždy součástí „rasistické ideologie a slouží i dnes pronásledování, zotročování a zabíjení lidí“, podle anonymních autorů na Indymedia.

Kromě graffiti zanechali útočníci na skleněné fasádě obchodu řadu samolepek, na kterých byl vidět nápis „mrkev místo M-slova“ a králíci (pozn.: po odstranění písmene h v němčině je z „mouřenína“ „králík“).
V minulosti se v Německu opakovaně vedly spory o přejmenování míst se slovem „Mohr“ (mouřenín) v názvu – například berlínská Mohrenstraße nebo „Café Mohrenkopf“ v Ingolstadtu. Kavárna s mouřenínem v názvu také zažila útoky extremistů, ale přejmenovat ji majitel odmítl…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Německo: Levicoví extremisté zaútočili na lékárnu, její pojmenování je prý rasistické se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden