VIDEO: Předseda výboru britského parlamentu pro obranu vyzval k zavedení válečného stavu v Evropě a k přímému zapojení NATO do války proti Rusku, protože nemůžeme prý nechat všechnu práci jenom na Ukrajincích! Predikce Aeronetu se naplňuje a NATO chce vst
RSS

VIDEO: Předseda výboru britského parlamentu pro obranu vyzval k zavedení válečného stavu v Evropě a k přímému zapojení NATO do války proti Rusku, protože nemůžeme prý nechat všechnu práci jenom na Ukrajincích! Predikce Aeronetu se naplňuje a NATO chce vst

VIDEO: Předseda výboru britského parlamentu pro obranu vyzval k zavedení válečného stavu v Evropě a k přímému zapojení NATO do války proti Rusku, protože nemůžeme prý nechat všechnu práci jenom na Ukrajincích! Predikce Aeronetu se naplňuje a NATO chce vstoupit do konfliktu s cílem zastavit Ruskou armádu rozestavěním vojsk NATO na Ukrajině! Ukrajinská armáda už nemá kapacity k zastavení Ruské armády a začínají to chápat i generálové v centrále NATO v Bruselu! Podle náčelníka genštábu AČR je mobilizace normální věc!
Jak se zdá, přání války začíná v Evropě znít čím dál hlasitěji a pro válku a přímý střet s Ruskem se už vyslovují i nejvyšší zástupci legislativy jednotlivých zemí. V rozhovoru na stanici SkyNews zaznělo [ 1 ] něco, co pitomé a na lehátku lhostejnosti ležící Brity asi pořádně vyděsilo, protože předseda výboru britského parlamentu pro obranu Tobias Ellwood prohlásil, že země NATO musí přejít na válečný stav a samotná aliance by měla vstoupit do konfliktu na Ukrajině přímo a neměla by veškerou práci nechávat jenom na Ukrajincích. Výrok předsedy obranného výboru pouze odhaluje tzv. mindset britských politiků, kteří už chápou, že Ukrajina a ukrajinská armáda, ani s obrovskou podporou západních zbraní, jim válku proti Rusku na Ukrajině nevyhraje. Kapacity ukrajinské armády jsou vyčerpány a válečné úsilí Kyjeva je před kolapsem.
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v29jisi","div":"rumble_v29jisi"});
Ukrajincům už začalo docházet, že proti Rusku nejde válku vyhrát, protože to by Ukrajina musela porazit Rusko od Donbasu až po Vladivostok. A pokud to Ukrajina nedokáže, Rusko bude ve válce pokračovat a Ukrajinci nebudou mít už z čeho čerpat, koho odvádět v mobilizaci, protože už dnes se ukazuje, že kapacita ukrajinské armády je vyčerpána.
Nastává proto čas pro zapojení vojsk NATO na Ukrajině přímo, a to přesně podle scénáře, před kterým jsme na Aeronetu varovali dopředu už minulý rok. V nějaké chvíli, v nějakém okamžiku už nebudou Ukrajině stačit dodávky zbraní, protože jim budou chybět vojáci pro ty zbraně. A přesně k tomu právě teď dochází. Proti mohutné ruské mobilizační základně stojí vyčerpaná ukrajinská veřejnost, která se dělí na tři skupiny.
Ukrajina musí projít reformou a obnovit vládu sovětů, jinak se země rozpadne
Jedna skupina chce do EU, a tito lidé již do EU utekli. Druhá skupina chce do Ruska a k Rusku, a ti už z Ukrajiny utekli do Ruska po vypuknutí konfliktu. A třetí skupina, ta největší, vzpomíná se slzou v oku na stabilitu v dobách Sovětského svazu. Ukrajina je provázána s Ruskem historicky, kulturně, sociálně a hlavně demograficky.
Nelze provést proces westernizace Ukrajiny bez zničující občanské války, protože drtivá většina obyvatel si zakusila westernizaci po roce 1990 a ta vedla k oškubání a vytunelování Ukrajiny. Mírový plán pro Ukrajinu podle naší redakce musí zajistit formu obnovení činnosti sovětů na Ukrajině, tedy samosprávných regionů jako v dobách SSSR, což je jediná forma uspořádání, která zaručí všem etnikům a národnostem rovnoprávný a rovnocenný status na Ukrajině.
Jeden z možných scénářů rozpadu Ukrajiny Druhou podmínkou je neutralita Ukrajiny. A třetí podmínkou je nová ukrajinská ústava, která zaručí nezadatelné právo na jazyk a kulturu jednotlivým etnikům na Ukrajině. Zároveň musí dojít k denacifikaci Ukrajiny a k vykořenění Banderismu na Ukrajině, který hlásá rasovou čistotu, že Ukrajina patří jen Ukrajincům, že mluvit se bude jen polandizovanou ukrajinštinou (chocholem), a že ostatní etnika je potřeba z Ukrajiny vytlačit nebo vyhladit.
Banderizace Ukrajiny, která proběhla od roku 2014 do dnešní doby je na Ukrajině děsivá, je to proces, který ohrožuje nejen ruské, ale i maďarské, polské, rumunské, tatarské a v neposlední řadě židovské etnikum na Ukrajině. Ukrajina je multinacionální útvar, který ke svému zachování svrchovanosti a suverenity musí zaručit svým národům a etnikům rovná práva a garance, jinak Ukrajina nemá nejen šanci, ale ani nárok a právo na samostatnou existenci.
Kulturní genocida proti ruskému etniku a ruskému jazyku na Ukrajině je nakročením ke konci státnosti Ukrajiny
Ukrajina, která v posledních letech přijala zákony na zákazy ruštiny ve školách, na úřadech, v obchodním styku a v tisku, se tím dopustila sociální a kulturní genocidy. K této kulturní genocidě patří i vymazávání historie v podobě odstraňování a strhávání pomníků na Ukrajině, přepisování školních učebnic, pálení ruských knih z veřejných knihoven na Ukrajině, prostě to samé, co prováděli nacisté v Německu ve 30. letech minulého století. Ukrajina je natolik historicky provázána s Ruskem, že není možné Ukrajinu westernizovat , na rozdíl od zemí bývalého Východního bloku ve Střední Evropě. Tyto národy neměly s Ruskem nikdy etnický a demografický svazek, takže přesunutí těchto států na stranu kolektivního Západu bylo snadné, procesu westernizace nic nebránilo.
Následky ostřelování civilních objektů v Doněcku ukrajinskou armádou, březen 2022 Jenže Ukrajina je provázána s Ruskem od samotného počátku a přesunout Ruský svět na Ukrajině směrem na západ a provést jeho westernizaci je vyloučené. Aby to bylo možní, musela by Ukrajina být etnicky vyčištěna od Rusů, od lidí s rodinnými vazbami na Rusko skrze rodiče, musela by prostě proběhnout na Ukrajině genocida ruského genomu, ruské kultury a ruského jazyka. A takový proces Rusko nedovolí. Jinými slovy, Ukrajina má jedinou možnost, jak se nerozpadnout a neztratit suverenitu, a to je sovětizace Ukrajiny, změna ústavy s garancemi pro všechny národy, debanderizace Ukrajiny a neutrální status země.
Podle náčelníka Karla Řehky je mobilizace a válečný stav normální věc
Pokud na tyto reformy Ukrajina nepřistoupí, tak se země rozpadne, na východě, na jihu i na západě země. Na východě a jihu připadnou ruskojazyčné regiony Rusku. Na Haliči a na západě připadnou regiony Polsku a Ukrajině zbude malé území okolo Kyjeva, které si nezávislost udrží jen krátce, než bude přesunuto pod kontrolu Moskvy. Zánik Ukrajiny si nepřeje ani Moskva, která bude chtít Ukrajinu zachovat, ale pouze reformovanou a denacifikovanou s odpovídajícím řízením podle modelu sovětů. Otázkou ale je, zda-li se debanderizací Ukrajiny nedosáhne jen exodu Banderovců do EU, kteří si vytvoří v EU exilové dominium.
Náčelník gen. štábu AČR Karel Řehka Kolektivnímu Západu je osud Ukrajiny ukraden, jedinou úlohou Ukrajiny je proxy válka proti Rusku a pokud Ukrajinci tuto úlohu už nezvládnou, protože mají vyčerpané kapacity lidí, potom do války vstoupí přímo NATO. Náčelník generálního štábu AČR Karel Řehka v posledním rozhovoru pro Aktualne.cz prohlásil, že mobilizace je normální věc [ 2 ] a popsal, jak by vypadal válečný stav v ČR.
Lidé by byli mobilizováni nejen za účelem boje, ale i za účelem nucených prací, rozuměj prací zadarmo nebo skoro zadarmo, třeba aby stát ušetřil na mzdách za státní zaměstnance v době válečného stavu, tedy vykutálený model otrocké práce pod rouškou válečného stavu. Fialova vláda by válečným stavem zalepila svůj schodkový rozpočet. A nejen ona, ale i britská vláda, německá a prakticky všechny vlády zemí NATO a EU.
Covidový teror byl nácvik, lidem zakazovali, kam nesmí chodit. Válečný stav to vylepší, vláda bude nařizovat lidem, kam musí chodit povinně za prací v době válečného úsilí
Přání války je u politiků v EU obrovské, vidí v něm ještě lepší model samoděržaví nad obyčejnými lidmi než byla tzv. opatření během covidové krize. Tam bylo možné lidem pouze zakazovat, kam nesmí chodit. Ve válečném stavu to bude pro vládu lepší, vláda bude moci skrze mobilizaci lidem přikázat, kam musí chodit za prací a co tam mají dělat. A nikdo se nebude moci vymlouvat, mobilizace proti Putinovi bude myšlena vážně. Takže, už to není jen Karel Řehka, který jen naznačuje mobilizaci a ujišťuje, že budeme součástí konfliktu s Ruskem od první minuty, pokud o tom NATO rozhodne, ale už i předseda britského obranného výboru otevřeně vyzývá do přímého střetu s Ruskem a do vyhlášení válečného stavu.
Ministryně obrany Jana Černochová a náčelník gen. štábu AČR Karel Řehka A to znamená co? Povinné nasazení obyvatelstva do průmyslu, do zbrojovek, do podniků na zajištění válečného úsilí, rekvírování aut 4×4, náklaďáků a dodávek. Rusové se nezastaví, dokud nebude Ukrajina denacifikovaná a NATO nebude čekat, až budou Rusové až v Užhorodu, pár kilometrů od slovenských hranic, jak varoval [ 3 ] slovenský ministr Jaroslav Naď společně s ministrem zahraničí SR Rastislavem Káčerem při výbušné panelové diskusi v kulturním domě v Michalovcích, kde šlo doslova o hubu. Pokud Britové a jejich parlament ústy představitelů výborů vyzývají k přímému zapojení NATO do konfliktu proti Rusku se slovy, že Ukrajinci na to sami nestačí, tak v takové chvíli je vymalováno.
-VK-
Šéfredaktor AE News


Nejčtenější za týden