Přes 40 % Američanů si myslí, že 3. světová válka je za rohem
RSS

Přes 40 % Američanů si myslí, že 3. světová válka je za rohem

Nová celonárodní studie od Trafalgar Group  a  Convention of States Action (COSA) zjišťuje, že 43,4 procenta amerických voličů si myslí, že země je na pokraji III. světové války kvůli válce na Ukrajině, kvůli hrozbě vnímané  jako vůči evropským národům a kvůli agresivnímu postoji Číny proti USA.
30,3 % dotazovaných si myslí, že jsme na pokraji další světové války, přičemž 26,3 % neví, zda ano nebo ne.
Průzkum proběhl mezi 22. a 26. únorem ještě předtím než šéfová USAID Samantha Power přiznala, že USA je ve válce s Ruskem, že ale jsou to „Ukrajinci, kteří ten boj provádí.“
A pak je tu tohle z Británie:

Step by step, the people of the UK are being prepared for war. "Britain should engage directly in war against Russia ,we are at war in Europe, we need to move to martial law" -Tobias Ellwood, head of the British parliament's defence committee. pic.twitter.com/3hARXB3Xz0 — Richard (@ricwe123) March 6, 2023 A když se to pak rozloží:
Po rozložení podle stran, si jen 26,4 % Demokratů si myslí, že 3. světová je za rohem, zatím si to myslí 56,7 % Republikánů (GOP) a 47 % nezávislých.
„Ač Bidenova administrativa a její spojenci v korporátních médiích nadále bagatelizují existenční hrozbu představovanou Čínou, Ruskem a Íránem a dalšími nepřáteli svobodného světa, tak americký lid jasně vidí, že se nacházíme v okamžiku bezprecedentního nebezpečí pro náš národ i svět. Vidí naši slabost a nekompetenci na hranicích, v energetické politice a v našem přístupu k Číně a ve zvýšeném riziku mezinárodního ozbrojeného konfliktu v tomto vysoce jaderném věku,“ řekl prezident Konvence států Mark Meckler.
Nový čínský ministr zahraničí mezitím prohlásil, že Spojené státy směřují ke „konfliktu a ke konfrontaci“ s Pekingem a že je třeba, aby Washington svůj „pokřivený“ přístup k Číně změnil.
„Pokud Spojené státy nešlápnou na brzdu a budou dále zrychlovat na té špatné cestě, tak jakkoliv velká zábrana nemůže zabránit vykolejení, které přejde do konfliktu a konfrontace,“ řekl Qin Gang. „A kdo takové katastrofické důsledky ponese?“
BY TYLER DURDEN
TUESDAY, MAR 07, 2023 – 05:29 PM

Válka navždy? Německý kancléř říká, že Západ se musí připravit na ‚dlouhou válku‘ proti Rusku

Boj za válku

Západ potřebuje III. světovou válku – Martin Armstrong varuje: „Odsud není návratu k normálnímu životu“

Může Západ Ukrajinskou válku využít k zastavení svého úpadku a k přechodu na Nový globální monetární řád?
Zdroj: https://www.zerohedge.com/political/over-40-americans-think-ww3-imminent


Nejčtenější za týden