Vrcholný demokrat tlačí na majitele Fox News, aby vyhodil Tuckera Carlsona – údajně v zájmu „demokracie“
RSS

Vrcholný demokrat tlačí na majitele Fox News, aby vyhodil Tuckera Carlsona – údajně v zájmu „demokracie“

Vždy, když se takzvaní „liberální demokraté“ ohání demokracií, tak je třeba mít se na pozoru. Nikdy jim v podstatě o žádnou demokracii nešlo, toto slovo jen nekonečně zprofanovali.
Ti, kdo bezostyšně podporují a zavádí cenzuru názorů, což dnes  vidíme jak v EU, tak stále víc i v USA, kde se zapomíná na tzv. „první dodatek,“  mají k demokratům asi tak stejně blízko jako před lety jistý knírkatý pán.
Většině z vás jistě netřeba moderátora americké Fox News Tuckera Carlsona představovat. I zde jste mohli vidět spoustu jeho videí s odvážnými prohlášeními, jaká by se nikdy nemohla v našem mainstreamu objevit.
Často si zve i velmi kontroverzní hosty, jejichž názory dokonce zachází až tak daleko, že v mnoha zemích EU by již zřejmě byli ti, kdo je vyslovili, trestně stíháni.
Nicméně dosud se systém neodvážil nad mnoha jeho pro systém velmi kontroverzními názory a hosty pozastavovat až do té míry, že by byl požadován vyhazov Tuckera Carlsona z televize. To se však po jeho nedávném pořadu změnilo.
Včera jste si zde mohli přečíst o odhaleních takzvaného „útoku na Kongres“ ze 6. ledna 2021. Podle mnohahodinových záběrů, které má právě Tucker Carlson k dispozici, bylo jasně vidět, že vše, co bylo dosud prezentováno, byly jen velmi pečlivě vybrané a zmanipulované záběry.
Také bylo jasně vidět, že lidé, kteří vstoupili do budovy Kongresu, většinou místem procházeli poklidně  a dokonce byli doprovázeni policisty. To mnoho Američanů rozlítilo a hněv Bidenových demokratů se projevil záhy…
Chuck Schumer (viz titulní obrázek), vůdce demokratů v Senátu Spojených států, vyzývá majitele Fox News Ruperta Murdocha, aby zastavil moderátora Tuckera Carlsona. „Demokracie“ to podle politika vyžaduje.
Důvodem je, že Carlson zveřejnil videomateriál z takzvaného útoku na Kapitol v roce 2021, který silně zpochybňuje mediální verzi události.
Mimo jiné je vidět, jak takzvaný šaman Qanon, který byl označen za vůdce údajného povstání, byl ve skutečnosti klidně doprovázen uvnitř budovy Kongresu policisty, kteří neudělali nic, aby ho zastavili.
Tento program Tuckera Carlsona způsobil další propad podpory levice ve Spojených státech. Chuck Schumer nazývá tento pořad „jednou z nejostudnějších hodin, které jsme kdy viděli v kabelové televizi“.
„Bez ohledu na rizika a s vědomím, že lhal svému publiku, moderátor Fox News Tucker Carlson včera večer odvysílal dlouhý článek, v němž tvrdil, že útok na Kapitol 6. ledna nebyl násilným povstáním,“ řekl Schumer v úterý.
Vrcholný demokrat se také zaměřil na majitele Fox News Ruperta Murdocha, který má podle Schumera nyní „zvláštní povinnost zastavit Tuckera Carlsona“ ve vysílání dalších pořadů.
„Je to nezbytné v zájmu naší demokracie,“ pokračoval Schumer…

Schumer: "Rupert Murdoch has a special obligation to stop Tucker Carlson from going on tonight [and] from letting him go on again and again and again [because] our democracy depends on it." pic.twitter.com/uld6eaCl3C
— Greg Price (@greg_price11) March 7, 2023

Na manipulace stran verze o „útoku na Kapitol“ poukázal i herec Kevin Sorbo:

It took 2 years for them to show us this. Still believe they’re telling the truth? pic.twitter.com/NEyEgrJDAS
— Kevin Sorbo (@ksorbs) March 7, 2023

K témuž tématu se vyjádřil i Donald Trump, který prohlášení vysoce postaveného demokrata komentoval následovně: Nevěřte ničemu, co vidíte na videu. Věřte zpolitizované zprávě od osoby, která byla přímo podřízena Nancy Pelosiové a tomu, co média dva roky předstírala, že je pravda…..

Don’t believe anything that you see in the video. Believe the politicized report from the person who reported directly to Nancy Pelosi and what the main stream media have pretended is the truth for two years. With Republicans like Mitch who needs democrats? pic.twitter.com/zqbZ7cIDwX
— Donald Trump Jr. (@DonaldJTrumpJr) March 7, 2023

 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Vrcholný demokrat tlačí na majitele Fox News, aby vyhodil Tuckera Carlsona – údajně v zájmu „demokracie“ se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden