Dezinfo kampaň CIA: Ukrajinská jachta psaná na polskou firmu vyhodila do povětří oba plynovody Nord Stream a německá BND prý na jachtě na konferenčním baru nabrala stopy po výbušninách! My s tím nemáme nic společného, brání se Kyjev! Zdroj New York Times
RSS

Dezinfo kampaň CIA: Ukrajinská jachta psaná na polskou firmu vyhodila do povětří oba plynovody Nord Stream a německá BND prý na jachtě na konferenčním baru nabrala stopy po výbušninách! My s tím nemáme nic společného, brání se Kyjev! Zdroj New York Times

Dezinfo kampaň CIA: Ukrajinská jachta psaná na polskou firmu vyhodila do povětří oba plynovody Nord Stream a německá BND prý na jachtě na konferenčním baru nabrala stopy po výbušninách! My s tím nemáme nic společného, brání se Kyjev! Zdroj New York Times uvádí, že Američané a Britové prý určitě v operaci nefigurovali, celé to provedli vlastenečtí Ukrajinci s tajemným ukrajinským investorem v zádech! Moskva označila příběh za psy-op dezinformaci CIA s cílem rozmlžit a znejistit veřejnost o tom, kdo je zjevným a logicky jediným pachatelem útoků na plynovody!
Americký prezident Joe Biden během tiskové konference s německým kancléřem Olafem Scholzem prohlásil, že pokud Rusko napadne Ukrajinu, Nord Stream 2 přestane existovat. Tento výrok zazněl 7. února 2022 v Bílém domě po otázce redaktorky Reuters, jestli Německo ukončí plynovod Nord Stream 2 v případě ruské invaze na Ukrajinu. Když se reportérka Reuters Andrea Shalal zeptala, jak to chce prezident udělat, když plynovod je projektem a pod kontrolou Německa, tak Biden jí ujistil, že budou schopni to udělat a vzápětí se Biden ušklíbl , protože už dobře v tu dobu věděl, že plynovod bude vyhozen do povětří. Byla to jasná známka, že v té době už chyběl pouze povel prezidenta k realizaci sabotáže obou plynovodů, přesně jak ve svém článku odhalil Seymour Hersh.
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v29tc0c","div":"rumble_v29tc0c"});
Když držitel Pulitzerovy ceny a uznávaný americký novinář Seymour Hersh před několika týdny publikoval výbušný investigativní článek [ 1 ] o tom, jak americké námořnictvo ve spolupráci s Norskem provedlo sabotáže rusko-německých plynovodů Nord Stream 1 a 2, světová média byla v šoku a ta americká zarytě mlčela. Zdroj Seymoura Hershe pochází přímo zevnitř amerického námořnictva, přímo zevnitř operačního týmu americké armády, který operaci připravoval a ve svém článku podrobně popsal takové klíčové detaily, že je mohl poskytnout skutečně jen člověk, který se na operaci sabotáží podílel.
Válečný akt proti Německu a Rusku je zamlžován dezinformací o ukrajinské jachtě
Američané se tím dopustili nejen válečného aktu proti Ruské federaci, ale především se jednalo o válečný akt proti spojenci, tedy uvnitř NATO, proti Německu. Američané provádí vůči členským zemím NATO politiku vydírání a pokud členská země nechce uposlechnout a nechce zastavit provoz plynovodu z Ruska, protože by tím ohrozila domácí průmysl, tak Američané se zachovají jako teroristé, mafiáni a prostě Německu ten plynovod násilím vyhodí do povětří! A pokud si myslíte, že by se německá vláda proti sabotáži ozvala, tak jste na omylu.
Kancléř Olaf Scholz dne 7. února 2022 v Bílém domě nevěřícně poslouchá, jak Biden vyhrožuje ukončením německého plynovodu Nord Stream 2 Kancléř Olaf Scholz je chromá loutka, která byla donucena podepsat tzv. Kancléřský akt po nástupu do funkce kancléře, a kdyby se Američanům vzepřela, byla by zastřelena podle okupačního dekretu americké armády v Německu. Takže se teď možná ptáte, proč by americká CIA několik týdnů poté přišla s vlastní a navíc neuvěřitelně stupidní a nevěrohodnou verzí o Ukrajincích? Nevěří tomu ani Němci a německá média už přichází s karikaturami, viz. úvodní obrázek tohoto článku.
Protože Američané potřebují zahltit informační prostor šumem, aby média začala psát jen o verzi příběhu s Ukrajinci, aby internetové vyhledávače při dotazu na výbuchy plynovodů Nord Stream na prvních místech vracely výsledky hledání s odkazem na verzi příběhu z dílny New York Times, resp. CIA, což je to pravé místo, odkud tato neuvěřitelná báchorka vzešla.
Záhadný oligarcha s jachtou, jeřábem pro spouštění výbušnin, s vybavením pro hloubkové montáže a bez povšimnutí Rusů
Podle New York Times [ 2 ] a jejich nejmenovaného zdroje z bezpečnostních služeb za sabotáží stojí nejmenovaný ukrajinský oligarcha, který přes nastrčenou polskou firmu vlastní luxusní jachtu, z jejíž paluby prý sabotáže byly provedeny, a to hned na 3 různých místech obou plynovodů Nord Stream 1 a 2. Ukrajinský ministr obrany Alexej Reznikov již informaci dementoval [ 3 ] , že Ukrajina se sabotážemi plynovodů Nord Stream nemá nic společného, i když jí to prý lichotí, že si to o ní západní novináři myslí. Moskva označila informace z New York Times za psy-op dezinformaci CIA s cílem mlžit vyšetřování OSN v celé kauze.
Místa explozí na plynovodech se nachází pro potápěče v nebezpečné hloubce 70 až 90 metrů, kde již v důsledku vysokého tlaku vodního sloupce dochází k vylučování kyslíku do krve , který není vázaný na hemoglobin a funguje jako volný radikál, který způsobuje tzv. kesonovou nemoc, plicní embolii. Do těchto hloubek se sice dá potápět se speciální dýchací směsí s héliem, ale představa, že by tuto operaci ve střežených vodách prováděla jachta s namontovaným jeřábem, to je opravdu přitažené za vlasy.
Místa explozí Podle německého tisku jsou na místech explozí na mořském dně až 5 metrů hluboké krátery, na které musela byt použita opravdu silná výbušnina. Trubky mají totiž železo-betonovou konstrukci, uvnitř jsou trubky z kovu, ale vnější plášť je z armovaného betonu. Podle německých odborníků muselo jít o výbušniny s hmotností minimálně 250 kg TNT, vzhledem k hloubkám kráterů. Takto těžké výbušniny se z paluby spouští jeřábem na laně, případně se na jeřábu spustí na hladinu, lehce se ponoří a dolu na dno se spouští na vzduchovém padáku.
Výbušniny byly tak silné, že odpálily plynovod Nord Stream 2 v délce více jak 50 metrů, přičemž na druhém konci došlo k odtržení trubky. Kinetická energie z této konkrétní bomby tak podle německých expertů musela být mnohem silnější než 250 kg TNT, a to opravdu značně, mohlo jít až o 1 000 kg TNT. Nelze si představit, že by soukromá luxusní jachta disponovala jeřábem a technologiemi pro ponory výbušnin do hloubek pod hranici kesonové nemoci. To snad ani v Langley nemohou myslet vážně, že tohle má být uvěřitelná verze příběhu. A to není všechno.
OSN začala na žádost Ruska šetřit sabotáže plynovodů a USA dostaly strach, takže vytáhly bizarní historku a výbuchy hodily na krk Ukrajincům
Podle informací německého tisku prý vyšetřovatelé z řad německé tajné služby BND vypátrali údajnou jachtu v blíže nejmenovaném polském přístavu a na konferenčním baru prý našli stopy po výbušninách. Je nepředstavitelné, že by někdo ty bomby na palubě jachty teprve připravoval a míchal jako směs někde na barové stoličce jachty. Američané si opravdu myslí, že Evropani jsou totální hovada, která skočí na sebevětší blábol, který vypustí z Langley skupina operativců. Ale tato dezinformační kampaň má svůj důvod. Ruská federace před 2 týdny předala podnět OSN, aby začala vyšetřovat teroristický útok na oba plynovody a Američané dostali opravdu strach, že by se v tom někdo začal opravdu vrtat.
Unikající zemní plyn ze zničeného plynovodu Nord Stream 2 A proto narychlo vhodili do informačního prostoru toto neuvěřitelné dezinfo o záhadném ukrajinském oligarchovi, který ze své jachtičky zaútočil nepozorovaně proti ostře sledovanému rusko-německému plynovodu v době zuřící války na Ukrajině. Tohle pouze ukazuje na to, jaká je role médií, prostě zahltit a překrýt informační pole jejich verzí příběhu, aby došlo k překrytí investigativního článku Seymoura Hershe.
Jak totiž novinář v článku odhalil, výrok Joe Bidena z té památné tiskovky 7. února 2022, kde před kancléřem Olafem Scholzem jako gangster prohlásil, že plynovod Nord Stream II se stane historií a přestane existovat, pokud Rusko zaútočí na Ukrajinu, tak to bylo součástí plánu, jak udělat z operace sabotáže plynovodů Nord Stream odkrytou operaci, ke které nebude potřeba souhlasu amerického Kongresu. Pokud prezident veřejně prohlásí, že plynovod skončí, potom v takovém okamžiku již nejde podle americké judikatury o tajnou operaci a není k ní potřeba souhlasu Kongresu. Seymour Hersh k tomu doslova napsal:
Několik osob, které se podílely na plánování mise k plynovodu, bylo zděšeno tím, co považovali za nepřímé odkazy na útok.
“ Bylo to jako položit atomovou bombu na zem v Tokiu a říct Japoncům, že ji odpálíme,” uvedl zdroj. “Podle plánu měly být možnosti sabotáže provedeny až po ruské invazi a neměly být veřejně inzerovány. Biden to prostě nepochopil nebo to ignoroval .”
Bidenova a Nulandové indiskrétnost, pokud to tak skutečně bylo, mohla některé z plánovačů frustrovat. Vytvořila však také příležitost. Podle tohoto zdroje někteří vysocí představitelé CIA usoudili, že vyhození plynovodů do povětří “ už nelze považovat za tajnou možnost, protože prezident právě oznámil, že víme, jak to udělat “.
Plán na vyhození plynovodů Nord Stream 1 a 2 do povětří byl náhle degradován z tajné operace vyžadující informování Kongresu na operaci, která byla považována za vysoce utajovanou zpravodajskou operaci s podporou americké armády. Podle zákona, vysvětlil zdroj, “ již neexistoval zákonný požadavek informovat o operaci Kongres. Nyní ji museli pouze provést – ale stále musela být tajná. Rusové mají nadstandardní dohled nad Baltským mořem “.
Svět pod George Friedmana, kde zájmy USA ospravedlňují všechny prostředky vlivu, včetně vražd, revolucí a sabotáží
Ano, přesně tak. Rusové sledují Baltské moře z družic a ze sledovacích podvodních bójí, které sledují pohyb a provoz lodí v okolí plynovodů. Představa, že nějaká ukrajinská jachta s registrací v Polsku kotví nad plynovody a něco tam provádí, je opravdu debilita, která je i pod úroveň Koudelkovo nadřízených z Langley. Všechno, co se okolo plynovodů odehrálo, mělo jediný cíl: Zničit německý průmysl a zabránit Německu v dalším sbližování s Ruskem, což vždy představovalo pro USA největší hrozbu, že by došlo k Evropě ke spojení Berlína a Moskvy.
Před tímto spojením varoval již v 90. letech George Friedman, hlavní architekt tzv. Americké unipolarity po vítězství USA ve Studené válce. Již tehdy varoval, že Berlín se bude snažit spojit s Moskvou a vytvořit v Evropě mocenský a později globalně-ekonomický superblok, který se stane nejvýkonnější ekonomikou na světě. Nezastavitelný německý průmysl a bezedná zásobárna surovin Ruska.
George Friedman Tato kombinace by vedla nejen k ekonomickému superbloku, ale i k vytvoření nové světové mocnosti č. 1 i po stránce zbrojení. Friedman proto už tehdy počátkem 90. let navrhoval suspendovat německou ekonomiku, omezit přísun surovin z Ruska, stavět do do čel německých vlád destruktory, kteří budou škodit německému průmyslu pod různými záminkami, emisními limity na auta, nekonkurenceschopnými ekologickými zásahy do německé ekonomiky apod.
A když se díváme na výsledek, tak vidíme německé politiky, kteří likvidují automobilky, uvalují na ně pokuty za nesplnitelné emisní limity EURO 7 a podobné anti-fyzikální hovadiny, tlačí ekologické a neživotaschopné nesmysly s cílem destrukce německé ekonomiky. A když to nejde po dobrém a Němci se nechtějí ruského levného plynu vzdát, tak jim Američané ty trubky prostě vyhodí do povětří.  Žádné ohledy, žádné partnerství, ale pouze tvrdé a loktové prosazování amerických zájmů. Friedmanova doktrína v praxi. Taková je realita. A platí nejen na Německo, ale i na Česko, Slovensko, Polsko… kdokoliv by se Američanům vzepřel, nechají ho vyletět do povětří. Partnerství až za hrob.
-VK-
Šéfredaktor AE News


Nejčtenější za týden