V USA se spekuluje, že pohádka o útoku proukrajinské skupiny na Nord Stream má za cíl vyvést Západ z války na Ukrajině
RSS

V USA se spekuluje, že pohádka o útoku proukrajinské skupiny na Nord Stream má za cíl vyvést Západ z války na Ukrajině

Zprávy o tom, že skupina Ukrajinců a protiputinovských Rusů je zodpovědná za sabotáž plynovodu Nord Stream 2, poskytují Západu cestu ven z konfliktu na Ukrajině. Je to důvod, proč byla tato pohádka vytvořena a široce hlášena mainstreamem?
Nyní to vypadá tak, že zprávy byly vytvořeny, aby poskytly cestu ven z ukrajinské války s Ruskem.
Jedna série tweetů to vysvětluje a dává to smysl.
Minulý týden navštívil německý kancléř Scholz Bílý dům. Mají motivaci používat falešný příběh, že Ukrajina vyhodila do povětří Nord Stream 2, protože jim to umožňuje odejít z ukrajinské války. Jen několik dní po Scholzově návštěvě byl příběh zveřejněn.
Tuto verzi podporuje například Gonzalo Lira, americko-chilský novinář, který dlouhodobě působí na Ukrajině, včetně oblasti Donbasu. Na twitteru napsal:
Němci použijí teroristický útok proti své infrastruktuře jako záminku k odstoupení od ukrajinského projektu.
Olaf Scholz odjel do USA, aby Bidenovi řekl: Buď VY obviníte Ukrajinu, abychom mohli stáhnout naši podporu Ukrajině – nebo MY obviníme VÁS a vystoupíme z NATO.
Uvidíme, jestli to USA, Německo a Západ použijí jako prostředek k tomu, aby se tyto země dostaly z války na Ukrajině, která má slábnoucí podporu lidí v USA, ale i v Německu – a nikdy nebylo zapojení NATO dostatečně vysvětleno.
Gonzalo Lira může i nemusí mít pravdu, nicméně zde je třeba zdůraznit, že Německo je americkou okupovanou kolonií, což je také nutné vzít do úvahy. A podle poválečných smluv jí ještě nějakou dobu bude.
Pokud by se jednalo o suverénní stát a vládce, který není jen loutkou, tak by takový scénář mohl být celkem pravděpodobný. Jenže nejen Berlín, ale celkově Brusel a všechny státy EU jsou v plném područí Washingtonu.
Dlouhodobě je znát, že evropští politici jsou loutkami globálních elit, jejichž poslušnost byla patrná jak za covidismu, tak nyní za ukrajinského konfliktu.
A Německo v tom není výjimkou.
Na druhé straně je naprostá pravda, že v USA je již jen velmi malá podpora dalšímu dodávání zbraní na Ukrajinu a je jisté, že podpora zapojení se do války by byla mizivá.
Pak je otázka, zda si podobné „dobrodružství“ může Biden krátce před primárkami a jen rok před volbami dovolit. Jeho podpora by byla natolik mizivá, že ani sebelepší manipulace by zřejmě nemohly jeho případnou prohru zvrátit.
Pak je zřejmě i v zájmu Bidena a celého Deep state z dalších válečných akcí vycouvat. Proto i jemu by se jistě vhodná záminka hodila. Nápadný je zde právě fakt, že se příběh o útoku proukrajinské skupiny objevil jen krátce po návštěvě Scholze…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 3 Průměrně: 5 ] Článek V USA se spekuluje, že pohádka o útoku proukrajinské skupiny na Nord Stream má za cíl vyvést Západ z války na Ukrajině se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden