Velká Británie: Už i mainstream vyzývá k zatčení bývalého ministra zdravotnictví
RSS

Velká Británie: Už i mainstream vyzývá k zatčení bývalého ministra zdravotnictví

Díky nedávnému úniku informací z komunikace  bývalého „covidového“ ministra zdravotnictví se nejen britská veřejnost, ale dokonce i zbytek světa mohl dozvědět o všech manipulacích, které vládní představitelé využívali, aby vyvolali u lidí strach a absolutní poslušnost.
Hlavním cílem bylo,  aby si vyděšení jedinci dobrovolně stoupli do fronty na experimentální genovou injekci.
Novinářka Allison Pearsonová vyzvala v článku v britském Daily Telegraph k zatčení britského „ministra covidu“ Matta Hancocka za úmyslné pochybení.
Nedávno vyšlo více než 100 000 zpráv WhatsApp o britské koronavirové politice. Ty mimo jiné ukázaly, že Hancock chtěl lidi vyděsit. Zeptal se také: ‚Kdy nasadíme novou variantu?‘
„Dokonce ani na vrcholu druhé světové války vláda nepoužila propagandu, aby zastrašila své vlastní lidi. Tento klub to udělal. Děti spáchaly sebevraždu, duševní zdraví se prudce zhoršilo. Neodpustitelné,“  vysvětlila Pearsonová .
Fejetonistka poukazuje na to, že Hancock lhal o zaplavení nemocnic. Péče se kvůli lockdownům úplně zastavila. Chce, aby ho uvrhli do vězení za všechno utrpení, které způsobil.
Příbuzní obyvatel pečovatelských domů plánují využívat zprávy WhatsApp v soudních sporech proti bývalému ministrovi.
Výzkumník  doktor Eli David na Twitteru napsal, že padla první kostka domina. „Je to poprvé, co hlavní mainstreamová média v západní zemi vyzvala k zatčení a stíhání ministra zdravotnictví za jeho covidové zločiny,“ řekl David.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Velká Británie: Už i mainstream vyzývá k zatčení bývalého ministra zdravotnictví se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden