Hyperinflace, rušení hotovosti a přechod na digitální měnu
RSS

Hyperinflace, rušení hotovosti a přechod na digitální měnu

K tématu digitální měny a všeho s tím souvisejícího jste si zde mohli přečíst již poměrně hodně. Dnes se budeme věnovat tomu, jak k jejímu zavedení dojde. Na úvod – než půjdeme k dnešnímu tématu – si některé základní informace o digitální měně a záležitostech s ní souvisejících připomeneme.
Digitální měna bude propojena s vaší „digitální peněženkou,“ kterou ještě letos uvádí do provozu EU. Digitální měnu již testuje několik zemí světa. Digitální peněženka nebude obsahovat jen digitální měnu, ale také úplně všechny dostupné informace o vás – nejen běžné informace, které najdete v dokladech, ale i mnoho dalšího – vaše zdravotní záznamy, informace o vašem pracovním zařazení, informace o vaší rodině i známých, informace o vašich zájmech, o tom, co čtete na internetu, jaké jsou vaše stravovací návyky, o vašem dosaženém vzdělání, trestní rejstřík, včetně přestupků a mnoho dalšího….
Digitální měna bude provázána se sociálními kredity , takže bude možné vám přidávat odměny za poslušnost nebo naopak vás trestat za vzpurnost. Systém sociálních kreditů se již testuje v několika zemích EU . Nakupovat už nebude možné kdekoli a cokoli. Co si můžete koupit a kde vám bude určeno bez možnosti širšího výběru. Pokud však systém například zaznamená, že jste již v daný měsíc snědli moc masa, další vám koupit nedovolí…
Říkáte si možná: „Já nikdy nebudu ochoten používat jejich digitální měnu.“
Dobře… Možná však nebudete mít na výběr.
Není to tak, že hotovost bude přímo zrušena, ne okamžitě . Prvním krokem bude učinit ji bezcennou.
To je jeden z hlavních důvodů současné světové inflace, která byla vyvolána zcela záměrně. Silná inflace, která právě začíná, není chybou v systému, je to záměr. Abyste byli ochotni přijmout novou globální digitální měnu (GDC), tak měna, na kterou jste zvyklí, musí ztratit 99,9% své hodnoty.
Podívejme se nyní na hyperinflaci, která je již za horizontem. Představte si, jaké to bude, když litr mléka bude stát třeba 10 000 Kč a chleba 15 000 Kč. Budete v situaci, že pokud naplníte pytel bankovkami, možná si budete moci koupit bochník chleba.
A pak bude zavedena nová digitální měna (GDC), aby vás zachránila. Pokud máte to štěstí, že v tomto okamžiku stále budete mít práci, váš zaměstnavatel vám bude muset zaplatit v GDC. V opačném případě budete mít nárok na univerzální základní příjem (UBI), a i ten dostanete v GDC. Po omezenou dobu budete moci převést starou měnu na GDC (možná v poměru 1 000 ku 1). Poté se to, co jste dříve používali jako peníze, stane bezcennými kusy papíru. A nebudete moci používat ani Bitcoin nebo jiné kryptoměny – ty nebudou s největší pravděpodobností konvertibilní s novou digitální měnou a nebudou ani přijaty ve finančních transakcích.
Je to proto, že nové GDC budou personalizované, což je pro naše globální mistry velmi důležité. Když vám zaměstnavatel nebo vláda zaplatí, do vaší digitální peněženky bude připsána virtuální částka, která bude označena vaším osobním digitálním razítkem. Vzhledem k tomu, že všechny podniky budou ze zákona povinny používat pouze novou měnu, vaše nákupní chování bude vždy sledováno vládou a finančními institucemi.
Kromě toho bude systém naprogramován tak, aby za GDC jednotlivci mohli nakupovat určité věci pouze v určitých časech a jen v daném regionu a navíc jen u vybraných obchodníků. Pokud jste překročili svůj povolený počet ujetých kilometrů, nebudete moci nadále cestovat. Pokud jste jedli příliš mnoho hovězího masa, budete vyloučeni z masové sekce v místním obchodě. A pokud jste na sociálních médiích řekli něco nevhodného, nebudete si moci koupit vůbec nic.
Vítejte v blízké budoucnosti, kde nic nevlastníte, nemáte soukromí a jíte cvrčky. A jste šťastní.
Přesně tak by to mělo fungovat do roku 2030 minimálně v EU a USA.
Až přijde ten čas, kdy nebudete mít šanci nakupovat bez GDC, když bude sledován každý váš pohyb, když bude pozorováno vaše chování 24 hodin denně, pak už vás budou vlastnit. A o to jim po celou dobu jde.
Vše výše uvedené jste si již mohli přečíst v článcích, pojednáních a dokumentech vydaných Světovým ekonomickým fórem a dalšími institucemi, které plánují naši globalizovanou budoucnost. Oni nic z toho neskrývají. Není to tajemství. Ale pro většinu lidí je to nesmysl, takže tomu nevěnují pozornost.
A kromě toho se jim líbí jejich telefony a sociální sítě a bezdotykové nákupy – proč by jim vadila globální digitální měna a univerzální osobní digitální ID? Vždyť většině nevadilo si do těla píchnout neznámou experimentální látku a ani jim nevadilo, že na to, aby mohli žít normální život, potřebovali – a podle EU i do budoucna potřebovat budou – covid pasy. Většina lidí udělá cokoli, co po nich bude systém požadovat. Globalisté to ví, poslední dva roky si to mohli vyzkoušet v praxi.
Všechny podniky, aby mohly dále fungovat, budou muset provádět transakce pomocí nové měny. Ovšem je jisté, že bude pokračovat již dva roky trvající snaha o likvidaci drobného podnikání.
Ano, samozřejmě bude existovat černý trh. Vždy existuje černý trh, když totalitáři kladou tolik omezení na životy lidí. Vše, co si budete chtít koupit, bude k dispozici – za patřičnou cenu.
A to je místo, kde to opravdu začíná být zajímavé: co bude černý trh používat pro měnu? Nebude možné používat CDC na černém trhu. Jak tedy bude podsvětí v dobách nového světového řádu obchodovat s nedostatkovým zbožím?
Barter je vždy možnost a jistě bude hojně využíván, ale je těžkopádný. Nosit s sebou pár kuřat a šunku na výměnu za náhradní díly do jízdního kola není opravdu funkční.
Bude muset existovat prostředek směny. Bude muset být kompaktní a mít vnitřní hodnotu. Zde zřejmě přijde na řadu zlato a stříbro.
Obchodování na novém černém trhu však bude obtížné a nebezpečné, protože tresty za takovou nezákonnou činnost budou tvrdé a dohled bude všudypřítomný. Každý, kdo se černého trhu zúčastní, bude muset provádět transakci bez telefonů a dalších zařízení (ty budete muset nechat doma), ale i tak budou venku všudypřítomné vládní drony vznášející se nad hlavou. A zřejmě budou schopné vidět i na zdánlivě skrytá místa.
Představte si, jaké to bude, až bude konečně zaveden Nový světový řád. Vaše hotovost bude bezcenná. Pokud budete chtít jídlo nebo léky pro své děti, budete muset použít GDC, abyste je získali. Nebo se budete muset vydat do velmi nebezpečného podsvětí, abyste získali stejné věci jinými prostředky.
A ten čas se již blíží…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden