Zajímavá videa ze zvláštního výboru Covid v Kongresu USA (videa)
RSS

Zajímavá videa ze zvláštního výboru Covid v Kongresu USA (videa)

Již před volbami vloni na podzim republikáni slíbili, že v případě výhry v kongresových volbách zajistí prošetření záležitostí kolem plandemie Covid-19.
Poté, co získali většinu ve sněmovně reprezentantů, republikáni ustanovili vyšetřovací výbor, kterýž se má postupně zabývat zločiny covidismu. Jako první se pustili do vyšetřování úniku viru z laboratoře, kterou si v čínském Wu-chanu pronajaly USA.
Níže můžete shlédnout sérii nejzajímavějších videí z tohoto vyšetřování. Závěr si můžete udělat sami. Každopádně jde jen o začátek vyšetřování, další covidová témata by měla být probrána záhy.
Mimoto se také zakládá výbor, který by měl vyšetřit zločiny Huntera Bidena i zapojení jeho otce, současného amerického prezidenta, do těchto zločinů…
Videa z výboru jsou v angličtině s německými titulky. Podstatné je vždy u každého videa uvedeno.
Zvláštní výbor Kongresu USA pro Covid: Část 1:
Dr Robert Redfield, bývalý ředitel CDC, věří, že peníze amerických daňových poplatníků od NIH, ministerstva zahraničí, USAID a ministerstva obrany financovaly vznik SARS-CoV-2:
„Chtěli jediný příběh a já měl jiný pohled… Na akademické půdě se diskutuje a oni potlačili jakoukoli debatu… Myslím, že je to nepřesný článek, který byl součástí příběhu, který vytvořili… Myslím, že není pochyb že NIH financovala výzkum zisku z funkcí….“

Zvláštní výbor Kongresu USA pro Covid: Část 2
 Úvodní prohlášení bývalého ředitele CDC Roberta Redfielda:
„Na základě své prvotní analýzy dat jsem uvěřil a stále věřím i dnes,  že COVID-19 byl  výsledkem náhodného úniku z laboratoře a ne výsledkem úniku z přírody.“…..
„Domnívám se, že bychom měli vyzvat k pozastavení výzkumu zisků z funkce, dokud nebudeme moci vést širší debatu.“

Zvláštní výbor Kongresu USA pro Covid: Část 3
Dr Robert Redfield, bývalý ředitel CDC, říká, že Dr. Fauci a Dr. Collins ho vyloučil ze sezení, protože chtěli mít kontrolu nad prezentací původu SARS-CoV-2:
„Pro virologa to nebylo nic srovnatelného se SARS nebo MERS, protože tyto viry se nikdy nenaučily, jak se přenášet z člověka na člověka. Byl jsem přesvědčen, že tento virus je pro lidi příliš nakažlivý; v roce 2014 laboratoř zveřejnila mnoho důkazů, že implantovali receptor ACE2 do humanizovaných myší, aby mohl infikovat lidskou tkáň. Nevěděl jsem, že jsem byl vyloučen.
Nevěděl jsem, že 1. února byl konferenční hovor, dokud nevyšly dokumenty FOIA s e-maily a jako ředitel CDC jsem byl docela naštvaný, že mě vyloučili…přišli s jediným příběhem, proti kterému nebylo možné argumentovat, protože o tom, kdo proti tomuto příběhu argumentoval, tvrdili, že jde proti vědě.“
 

Zvláštní výbor Kongresu USA pro Covid: Část 4
Dr Robert Redfield, bývalý ředitel CDC, hovoří o třech podezřelých událostech, které se staly v laboratoři ve Wuhanu v září 2019:
„V září 2019 se v této laboratoři staly tři věci. Za prvé: smazali sekvence. To je velmi neobvyklé a ne něco, co by výzkumníci běžně dělali. Druhá věc je, že přešli z velení a řízení civilního na vojenské. To je mimořádně neobvyklé. Za třetí, a to je velmi odhalující, nechali dodavatele přestavět ventilační systém v této laboratoři. Byly jasné důkazy, že v září došlo v této laboratoři k významné události.“

Zvláštní výbor Kongresu USA pro Covid: Část 5
Dr Robert Redfield (bývalý ředitel CDC):
„Dr. Fauci a ti, kteří věřili, že jde o přelévání, tvrdili, že to byl případ podobný SARS a MERS. Je důležité podívat se zpět do roku 2012; neprováděli jsme žádný přínos funkčního výzkumu. SARS a MERS se nikdy nenaučily, jak se přenášet z člověka na člověka, takže původní ohniska zasáhla méně než tisíc lidí a epidemie vymřely. 
Ale tento tento virus byl hned po spalničkách nejinfekčnějším virem, jaký jsme kdy viděli. Tak jsem hned řekl: počkejte, to není přirozené. Pak jsme se vrátili a podívali se na literaturu a v roce 2014 tato laboratoř skutečně zveřejnila článek, kde implantovali receptor ACE2 do humanizovaných myší, aby mohl infikovat lidskou tkáň, a pak jsme zjistili že nový Covid, který vznikl v netopýrech, se v netopýrech jen těžko množí. Jak se to může stát?“

Zvláštní výbor Kongresu USA pro Covid: Část 6
Reprezentant Jim Jordan obviňuje Dr. Anthonyho Fauciho tvrdí, že uvedl americký lid v omyl ohledně původu COVID-19:
„Snažil se zachránit si zadek a každý to ví. Tohle je nejlépe placený muž v naší vládě, který dostává spoustu peněz, aby nám řekl věci, které nejsou pravda. Peníze amerických daňových poplatníků šly do laboratoře v Číně, do laboratoře, která nevyhovovala, do laboratoře, která prováděla výzkum zisku z funkce, a odtud tato věc určitě pochází, a Dr. Fauci si nemohl dovolit, aby se tato zpráva dostala na veřejnost.“

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 3 Průměrně: 5 ] Článek Zajímavá videa ze zvláštního výboru Covid v Kongresu USA (videa) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden