Po Bidenově zákazu vstupu prohlašuje DeSantis, že pro Djokoviče vypraví loď z Baham, která ho dopraví na Floridu
RSS

Po Bidenově zákazu vstupu prohlašuje DeSantis, že pro Djokoviče vypraví loď z Baham, která ho dopraví na Floridu

Jak již víte, tak na základě Bidenova nařízení nesmí neočkovaní cizinci oficiálně stále vstoupit do země. Tedy s výjimkou těch, kteří ilegálně překračují hranice, ti mohou vstoupit nejen bez covid očkování, ale také bez jakýchkoli dokladů.
Odmítnut byl také současný nejlepší tenista Novak Djokovič právě jen proto, že je stále neočkovaný a ani neměl zájem o shánění falešného potvrzení jako mnoho jiných celebrit.
Pokud totiž chcete do USA vstoupit oficiálně, přes letiště či pozemní hraniční přechody a s doklady, pak mít potvrzení o covid očkování musíte. A co víc, očkování musí být aktuální, dnes jde tedy o 4. – 5. dávku.
Útoky Bidenovy administrativy na neočkované neskončily – floridský guvernér Ron DeSantis proti tomu bojuje. DeSantis nabídl, že „pošle loď z Baham“ pro světovou jedničku Novaka Djokoviče, aby mohl hrát na Miami Open.
„Vypravil bych pro něj loď z Baham. Udělal bych to na sto procent,“ řekl DeSantis na středeční tiskové konferenci v Tampě.


„Myslím, že jeho lidé se na to dívají, a nejsem si jistý, že to je způsob, jakým chtějí přijít do země, což chápu….“




Floridský guvernér Ron DeSantis také napsal plamenný dopis prezidentu Joe Bidenovi, v němž kritizuje „zavádějící a nevědecký“ požadavek administrativy na očkování proti covidu-19 pro zahraniční cestující a žádá prezidenta, aby udělil výjimku, která by umožnila neočkovanému tenistovi Novaku Djokovičovi soutěžit na turnaji v Miami.
DeSantis vznesl žádost v dopise Bidenovi ze 7. března, v němž floridský republikán uvedl, že Djokovič požádal o výjimku – a byl odmítnut.


„Toto popírání je nespravedlivé, nevědecké a nepřijatelné,“ napsal DeSantis o očkovacím dramatu tenisové hvězdy…








Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Po Bidenově zákazu vstupu prohlašuje DeSantis, že pro Djokoviče vypraví loď z Baham, která ho dopraví na Floridu se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden