Europarlament odmítl diskutovat o výrazném nárůstu útoků na křesťany ze strany muslimů
RSS

Europarlament odmítl diskutovat o výrazném nárůstu útoků na křesťany ze strany muslimů

Jde samozřejmě o tutéž EU, která denně otevřeně podporuje islamizaci Evropy. Není měsíce, aby se v EU neobjevila nějaká proislámská propaganda a již roky se snaží EU maximálně infiltrovat Evropu džihádisty tak, aby dřív či později došlo k občanské válce a džihádu.
Na islamizovaných územích jde o celkem běžný scénář. Už několikrát jste si zde mohli přečíst o čilé spolupráci EU s Muslimským bratrstvem , což je organizace, která se netají tím, že jejím nejbližším cílem je zavést právo šaría v Evropě.
Zatímco v minulosti přijala EU spoustu usnesení proti islamofobii a většina vlád dokonce zakotvila do zákonů „zákon o předsudečné nenávisti,“ který je obdobou zákona o rouhání podle práva šaría, neboť cílí výhradně na kritiky islamizace, nemuslimové EU nijak nezajímají.
Přitom statistiky hovoří jasně: křesťané patří celosvětově k nejutiskovanější náboženské skupině. Zde je třeba upozornit na fakt, že Evropany jako celek považují muslimové za „křižáky“ – pokud někde diskutují o „křižácích,“ tak tím vždy myslí obyvatele západního světa, bez ohledu na to, zda jste křesťan nebo ateista.  V islamizovaných zemích mimo Evropu již dochází k velmi tvrdému džihádu mečem, nyní jde zejména o Afriku, ale  totéž muslimové začínají praktikovat i v Evropě.
Není divu, že skupina europoslanců navrhla jednání v této věci – pronásledování křesťanů se  již přenáší z Afriky do Evropy. A džihád mečem je v Africe extrémně násilný – ukamenování, upalování zaživa, velmi brutální násilí, mačetami rozsekaní vesničané – včetně kojenců a mnoho jiných zrůdností. To je něco, co se ještě relativně nedávno v některých zemích nedělo. Vše uvedené se děje ve jménu Alláha, přičemž právě členové těchto bojůvek se postupně přemisťují do Evropy.
Jsem si naprosto jista, že pokud by se jednalo o bod programu „boj proti islamofobii“ (což je v řeči eurohujerů boj proti odpůrcům islamizace), pak by to tito zrádci Evropy odsouhlasili pohodlnou většinou. Ostatně, tak se i v minulosti několikrát stalo. Přesně ti, kdo odmítají hovořit o islámském násilí, v minulosti podpořili islám…
Jak se tedy europarlament postavil k pronásledování křesťanů muslimy? A jak se k tomu postavili naši europoslanci? Kdo z nich podpořil islamizaci?
Europarlament se opět odhalil jako morálně prohnilý, ne-li zcela zbavený legitimity. Dne 18. května 2022 Evropský parlament odmítl návrh na diskusi o nekontrolovatelném pronásledování křesťanů po celém světě, včetně samotné Evropy, kde vloni došlo k rekordnímu počtu protikřesťanských útoků ze strany muslimů.
Návrh však  přišel v reakci na ukamenování a upálení Deborah Samuel Jacob (Yakuba), křesťanské studentky v Nigérii zavražděné muslimy za to , že poděkovala Ježíši za její výkon v testu, kvůli čemuž byla obviněna, že se „rouhala“ proti Mohamedovi. Její vrazi také natočili video, kde se smáli a vysmívali se její hořící mrtvole (informovala jsem o tom zde ). Jean-Paul Garraud, francouzský poslanec Evropského parlamentu, využil tuto tragickou událost jako katalyzátor a navrhl rozpravu o pronásledování křesťanů a christianofobii.
S 244 hlasy proti, 231 pro a 19 se zdrželo hlasování, byl návrh zamítnut. Vzhledem k tomu, že Evropská unie tvrdí, že bojuje za lidská práva a náboženskou svobodu, bylo několik poslanců Evropského parlamentu, kteří hlasovali pro tento návrh, slyšet pískat a křičet: „Hanba vám!“ na plenárním zasedání (viz video pod článkem). Ty skupiny poslanců Evropského parlamentu, které hlasovaly proti návrhu, zahrnovaly drtivou většinu Evropské sjednocené levice, Zelených, Sociálních demokratů a skupiny Renew Europe – jedním slovem, ty nejkovanější eurohujery.
V reakci na jejich pokrytectví a dvojí metr si Jean-Paul Garraud, poslanec Evropského parlamentu, který návrh předložil, stěžoval, že Evropská komise „nechce jmenovat koordinátora pro boj proti christianofobii, když byl vytvořen koordinátor tohoto typu pro antisemitismus a islamofobii“. Přitom křesťané jsou momentálně nejpronásledovanější skupinou na světě – a dnes dokonce i v Evropě. O tomto odmítnutí ze strany Jourové jsem již psala zde. 
Jiní poslanci Byli pobouřeni tím, co popsali jako „hanebné“ chování levice. Margarita de la Pisa Carrión ze španělské politické strany Vox a poslankyně Evropského parlamentu od roku 2019 tweetovala : „Jaká ostuda! Evropský parlament nechce zaujmout stanovisko k vraždě mladé Nigerijky za to, že je křesťanka. Nechtějí odsoudit pronásledování, kterým my křesťané trpíme. To je neomluvitelné!“ (Španělský originál .)
Mnoho dalších europoslanců bylo zděšeno tím, že zatímco o prakticky ve světě neexistující islamofobii se vedou v EU neustálé debaty a schvalují rezoluce, o pronásledování křesťanů, které se již přelévá z Afriky do Evropy, hovořit v EU odmítají.
Ironií toho všeho je, že strašlivá vražda Deborah, kterou někteří prezentují jako anomálii, je jen špičkou ledovce muslimského pronásledování křesťanů. Několik týdnů před jejím zabitím  muslim  zavraždil křesťanského kněze za bílého dne v Egyptě. O několik dní později jiný muslim zabil jiného křesťana v Egyptě. Poté, stejně jako vrazi Deborah, natočil video, ve kterém se chlubil svými činy a dodal, že to udělal z „ loajality k Alláhovi „.
Seznam pokračuje dál a dál. To, co křesťanka Deborah vytrpěla – byla obviněna a zabita za „rouhání“ – je běžné v celém muslimském světě nebo ve světě, kde teprve k islamizaci dochází. Například v Pákistánu bylo na základě křivých obvinění z rouhání uvězněno, zabito a upáleno zaživa  nemálo křesťanů, včetně několika  mentálně postižených . Jak z Afriky tak z Pákistánu a mnoha dalších muslimských zemí míří do Evropy miliony muslimů – to vše s plnou podporou EU.





Stručně řečeno, křesťané po celém světě jsou surově pronásledováni, především v muslimských zemích. Podle jedné velké studie zveřejněné na začátku roku 2022 „ více než 360 milionů křesťanů trpí vysokou mírou pronásledování a diskriminace pro svou víru – to je nárůst o 20 milionů oproti loňskému roku „. Téměř 5 898 křesťanů bylo zavražděno kvůli své náboženské identitě a 5 110 kostelů a dalších křesťanských budov (kláštery, školy atd.) bylo napadeno a znesvěceno. V průměru tedy bylo každý den po celém světě zavražděno více než 16 křesťanů pro svou víru a 14 kostelů bylo zničen o nebo znesvěceno.
Pokud jde o Nigérii, kde byla Deborah Samuelová zavražděna, podle několika  mezinárodních pozorovatelů  dochází k „ čisté genocidě “ křesťanů. Od té doby, co v červenci 2009 vážně začalo islámské povstání – nejprve z rukou Boko Haram, profesionální islámské teroristické skupiny, a později z rukou Fulani, muslimských pastevců, kteří se také radikalizovali a byli motivováni džihádistickou ideologií – bylo během nájezdů zmasakrováno nebo uneseno více než  60 000 křesťanů , kteří se nikdy nevrátili a jejich blízcí věří, že jsou mrtví. Ve stejném časovém rámci bylo také zapáleno a zničeno asi 20 000 kostelů a křesťanských škol.
Jaká je tedy reakce EU na tento bezmezný džihád proti křesťanům po celém světě – stále více včetně Evropy , kde  je denně znesvěcováno několik kostelů ? Jak nedávno ukázal Evropský parlament, nejenže velké vládní orgány před tím zavírají oči, ale využívají své obrovské zdroje k tomu, aby pronásledovatele prezentovaly jako oběti a oběti jako pronásledovatele, jak zdůraznila nedávná iniciativa OSN „ Boj proti islamofobii „.
Zatímco v EU tvrdí, že bojují za lidská práva, tak ve skutečnosti prakticky všech 244 poslanců Evropského parlamentu, kteří hlasovali proti výše uvedenému návrhu jako obvykle odmítají uznat – natož řešit – muslimské pronásledování křesťanů, které se však stále více týká i Evropy, kde to již není jen o křesťanech, ale o původních Evropanech všeobecně.
Ti, kdo hlasovali proti návrhu a odmítli diskutovat o pronásledování křesťanů (k nimž z pohledu muslimů patří i původní Evropané bez ohledu na to, zda jsou věřící nebo ne), tak podpořili džihád, který již v Evropě do jisté míry probíhá.
A jak kdo hlasoval z našich europoslanců? Kdo chtěl o pronásledování křesťanů muslimy jednat a kdo to odmítl a podpořil džihád a tím i islamizaci?
Pro projednávání hlasovali: Tošenovský (ODS), Vondra (ODS), David (SPD), Polčák (STAN), Zdechovský (KDU)
Proti projednávání: Charanzová (ANO), Dlabajová (ANO), Hlaváček (ANO), Kovařík (ANO), Maxová (ČSSD, zvolena za ANO). Kolaja (Piráti), Gregorová (Piráti), Peksa (Piráti)
Zdrželi se: Niedermayer (TOP09/STAN)
K uvedenému jen dodávám, že mnoho našich europoslanců se hlasování vůbec nezúčastnilo (celá čtvrtina), takže na seznamu ani nejsou uvedeni. Z 21 českých europoslanců jich hlasovalo jen 14. Hlasování je spíš symbolické, každopádně nám názorně ukazuje, kdo zcela otevřeně podporuje islamizaci…
document.createElement('video');
https://necenzurovanapravda.cz/wp-content/uploads/2022/05/European-Parliament-Vote.mp4
 





 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden