Jane Fonda, podporovatelka Bidena a potratů až do porodu, prohlásila, že „prolife“ aktivisté musí být zavražděni (video)
RSS

Jane Fonda, podporovatelka Bidena a potratů až do porodu, prohlásila, že „prolife“ aktivisté musí být zavražděni (video)

Drtivá většina takzvaných „celebrit“ je vždy na straně systému, ať už je jakkoli zvrácený. To můžeme vidět u nás i v zahraničí. Mnozí se s tím ani nijak netají, což bylo velmi patrné například za covidismu.
Nejedna celebrita jde až do extrému, včetně těch, které na svá představení vpouští jen covid očkované fanoušky.
To, jak dalece jsou celebrity zvrácené, ukazuje například poslední výrok i u nás dobře známé Jane Fondové. Její smýšlení je dlouhodobě na pozici ultralevice, což bylo v minulosti po jistou dobu i mimo systém, ovšem dnes přesně zapadá do politiky, kterou prosazují američtí demokraté.
Velmi žhavým politickým tématem Demokratické strany jsou i potraty, což znamená, že prosazují zákon, který by zajistil nejen právo na potrat (ten by tedy měl být vždy bezplatný), ale také potraty do porodu, podle některých návrhů by však mělo být možné legálně zabít dítě až 4 týdny po porodu.
Na videu níže americký lékař, který již neměl žaludek na provádění potratů ve vyšším stádiu těhotenství, popisuje, jakým způsobem je vražděno již téměř vyvinuté dítě. Video je pár let staré, dnes se již například v Kalifornii potrácí i zcela vyvinuté děti krátce před porodem:

Ano, také to považují mnozí američtí demokraté za přijatelný potrat. Jednou z takových propotratových extremistek je právě i Jane Fonda. Prolife aktivisté, kteří jsou proti těmto extrémním zákonům, které již v jisté podobě platí v některých demokratických státech, proti těmto potratům již zcela vyvinutých plodů protestují.
A právě proti těmto zastáncům života se velmi silně vymezuje nejedna celebrita, přičemž Jane Fonda zachází až do krajností…
Jane Fonda v pátek řekla, že pro-life aktivisté a politici by měli být zavražděni za své přesvědčení o potratech během vystoupení v pořadu ABC „The View“.
„Kromě pochodů a protestů, co jiného navrhujete?“ zeptala se jí Joy Beharová.
„VRAŽDA.“ – řekla Jane Fondová.
„Co jste říkala?“ Zeptala se Tomlinová.
„VRAŽDA!“ Odpověděla Fondová.

BEHAR: "Besides marching and protesting, what else do you suggest?
JANE FONDA: "MURDER."
TOMLIN: "What did you say?"
FONDA: "MURDER!"
Is Jane Fonda advocating for the murder of pro-life politicians and activists? pic.twitter.com/bGA7zWOWl0
— Daily Caller (@DailyCaller) March 10, 2023

V roce 2020 nazvala Jane Fonda Covid-19 „Božím darem levici“.
„Jaký skvělý dárek! Jaká obrovská příležitost! Máme prostě takové štěstí! A já si prostě myslím, že covid je boží dar levici,“ řekla se smíchem Jane Fondová. „To je hrozná věc. Myslím, že to bylo velmi obtížné poslat k nám, ale strhlo to náplast na to, kdo Trump je a co představuje a co se děje průměrným lidem a pracujícím lidem v této zemi.“


Jane Fonda v září oznámila, že  má rakovinu a zahájí chemoterapii.


„Takže, drazí přátelé, mám něco osobního, o co se chci podělit. Byl mi diagnostikován non-Hodgkinův lymfom a začala jsem chemoterapii,“ napsala 84letá Fondová v příspěvku na Instagramu.


V prosinci Fondová uvedla, že její rakovina je v remisi…



Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 4 ] Článek Jane Fonda, podporovatelka Bidena a potratů až do porodu, prohlásila, že „prolife“ aktivisté musí být zavražděni (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden