Luxusní byt Zelenských byl konfiskován a má být předán potřebným
RSS

Luxusní byt Zelenských byl konfiskován a má být předán potřebným

Ne, samozřejmě nejde o žádné z mnoha luxusních sídel, které mají Zelenští  v západním světě. Jde o sídlo na Krymu, kde nyní zavádí zákony, které za určitých podmínek umožňují vyvlastnění nemovitostí.
Vůdce Krymu Sergej Aksjonov řekl agentuře RIA Novosti , že  luxusní sídlo Volodymyra Zelenského a jeho manželky v Livadii bude předáno těm, kteří to potřebují .
„Nejprve znárodníme majetek, který přináší zisk nepříteli. Vzhledem k tomu, že Zelenskyj ještě nemá byt pronajatý, možná na sezónu přijede někdo z jeho příbuzných, a to samozřejmě teď přeháním. Odebrání bytu Zelenskému není samoúčelné. Naším cílem je porazit je a my je porazíme, jiná cesta není,“ řekl krymský vůdce.
Zelenského rezidenci mají nyní dostat buď nízkopříjmové nebo velké rodiny.
Během ukrajinské prezidentské volební kampaně v roce 2019 Zelenského tisková služba informovala, že jeho manželka Olena již v dubnu 2013 koupila pozemek na Krymu. Státní rada Krymu v dubnu 2022 navrhla konfiskaci majetku nepřátelským zemím a cizím občanům, kteří se dopouštějí protiruských činů.
Jde vlastně o podobný krok, jaký učinil Západ směrem k Rusku záhy po vypuknutí konfliktu na Ukrajině…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 7 Průměrně: 5 ] Článek Luxusní byt Zelenských byl konfiskován a má být předán potřebným se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden