Ve Francii přibývají případy znásilnění osamělých žen v jejich domovech – obětí byla i 96letá stařenka
RSS

Ve Francii přibývají případy znásilnění osamělých žen v jejich domovech – obětí byla i 96letá stařenka

Znásilňování žen je nejčastějším případem multikulturního obohacování v islamizovaných evropských zemích. V poslední době se stále častěji objevují případy, kdy je žena znásilněna dokonce i tam, kde by se měla za všech okolností cítit bezpečně – tedy doma.
Násilník si zřejmě nejprve obhlédne situaci, aby měl jistotu, že žena žije sama nebo je v danou dobu sama doma.
Poté se do bytu osamělé ženy vloupá, ženu následně znásilní a okrade nebo si počká, až žena půjde domů a spolu s ní vtrhne do jejího bytu, kde ji záhy znásilní. Byt pak často také vykrade.
Tyto případy jsou natolik časté, že tak lze lépe pochopit, proč už i ve Francii vznikají na některých místech něco jako „bělošská ghetta,“ tedy ulice či čtvrti obehnané zdí a střežené ochrankou.
Dva takové případy obohacování se odehrály v minulých dnech, ovšem lze předpokládat, že jde jen o špičku ledovce, neboť ne všechny kriminální činy se dostanou na veřejnost a tedy i do médií…
Takovým případem je znásilnění 19leté dívky z Mende. Ta byla znásilněna 20letým Afgháncem poté, co se vloupal do jejího bytu. Předtím ji podle výpovědi dívky sledoval.
Oběť řekla, že  potkala na břehu řeky Lot muže, který ji obtěžoval. Podle jejího vyprávění se tento muž stával stále vlezlejším, dokud ji nenásledoval na cestě do obchodu a pak do jejího domu v centru města, kde si údajně vynutil vstup dovnitř. Muž pak  využil příležitosti a oběť několikrát znásilnil. Byla převezena do nemocnice na vyšetření.
V Clichy-la-Grenne byla ve svém bytě znásilněna 96letá žena. Násilník vnikl do bytu přes balkon do ložnice. Vetřelec ji poté napadl a snažil se ji přinutit k orálnímu sexu, než do ní pronikl vaginálně a análně. Později jí vyhrožoval, že ji zabije, pokud mu neřekne, kde jsou její cennosti.
Podle otisků prstů a DNA se podařilo najít pachatele, kterým je 20letý Walid – Arab již narozený ve Francii.
Podobné násilné útoky jsou ve Francii stále častější. Již méně časté jsou však případy, kdy násilník dopadne hůř než oběť jako tomu bylo v dalším nedávném případě, který se odehrál v Avignonu…
57letá žena , která venčila večer psa, byla sexuálně napadena tuniským obohacovačem. Žena venčila svého psa na ulici Diourbel ve čtvrti Saint-Jean, když ji začal pronásledovat muž. Přišel k ní, popadl ji, násilím ji políbil a vklouzl jí rukou do kalhot. Ale oběť bojovala a kousla ho do jazyka… dokud mu ho neukousla…
Napadená žena pak šla domů i s tímto fyzickým důkazem. V doprovodu svého syna šla na policejní stanici, kde policistům kus jazyka předala. Pachatel, 34letý Tunisan, který pobývá ve Francii ilegálně, byl následně zatčen, když byl nalezen zkrvavený poblíž místa útoku.
Útočník poté tvrdil, že to, že mu žena jazyk ukousla, byl rasistický čin….
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Ve Francii přibývají případy znásilnění osamělých žen v jejich domovech – obětí byla i 96letá stařenka se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden